Přejít na obsah

ISO konektor


Doporučené příspěvky

Ty piny se dají koupit. Já jsem taky sháněl piny, ale kvůli něčemu jinýmu a sehnal jsem je až nakonec v origo. servise. Jeden pin stojí několik korun... ;)

Tak dnes jsem byl v jednom autorizovaném servisu a nejen že nejdřív vůbec nevěděli co po nich chci, ale pak na mě vybalili cenu 18 Kč za jeden pin ! Vydřiduši...

Kdo ví jak ten pin vypadá, musí uznat že opravdu nemá cenu víc než doslova pár korun.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta cena se da resit lepsim zpusobem.. Koupil jsem si cely miniISO konektor - byl v baleni cerny a hnedy - dohromady 13 pinů za 48kc :-) pote jsem ho rozrezal a piny vyjmul a chystam se je pouzit - taky mi chybi v iso vzadu.. sel jsem do servisu a tam mi nabid akorat origo celou kabelaz - dvojlinku 5m za 248kc :-) Tak jsem se na to vy**l a udelal to jiz zminovanym zpusobem - a mam dotaz.. - Jake ty doplnene piny maji poradi kdyz je tam budu davat?? at neprohodim + a - a leve repro s pravym.. Diky ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravicko tak prace je hotova. :-) A nasel jsem figl.. v postupu jak musite vydelat spinace svetel protoze pod nim je torx - nemusite je nejak zepredu pacit ani tlacit, otacet - ale staci odklopit krytku pojistek a v pravo vedle pojistek jsou diry presne na sroubovak.. staci ho vlozit a potlacit na pojistku nahore a dole a spinac je venku :palec2: Pak uz to slo jako po masle.. vsecko dolu a tahali jsme.. a pak jsem zjistil ze ty miniISOpiny se tam jako kdyby nevlezou, ono totoiz originalni hnedy miniISO ma uprosted zluty kvadrik zabranujici vlozeni jakychkoliv dalsich pinu (asi aby meli ve skodovce kseft... lol ) tak jsem vzal malinky plochy sroubovacek a ten paznecht vypacil a piny krasne vlozil a zapojil.. A jinak prave zadni repro jsem montil asi tak 15 minut :-) ten sroubek u toho podbehu fakt nema chybu. Tak jsem vzal maly (5cm celkove) dlouhy uzky plochy sroubovacek a krasne jsem se tam dostal a utahl :-) Hraje to pekne Diky moc vsem za rady. :)

Editováno: , autor: Eugene
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky, repro jsem daval tyto: B52-C130. Je tu 10km od baraku specialni obchod na elektrosoucastky a veskerou elektroniku - koupis tam veci od rezistoru az po autoradia pres kabelaz naradi proste vsecko :kol-75: - proste koupil jsem tam vsecko co jsem k "prestavbe" potreboval , vcetne krytek fastonu (konektoru) a i ten miniISO konektor a vzal jsem si kancelarskou sponku a vsechny piny vyndal.. ;) Webky obchodu jsou: EZK . Je tam e-shop. Jinak je to pro mne pozatimni reseni. Pote si budu hrat s prednimi a zadnimi dohromady protoze ty predni taky za moc nestoji. :feve:

Editováno: , autor: Eugene
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

diky diky.. a to mel staly 189kc/kus :-) Zvuk hodnotim kladne. Syn uz neotravuje ze vzadu neslysi. Jeste ze origo radio ma moznost nastaveni hlasitosti na jednotlive repra dal jsem dozadu +4 a je to tak nastejno.. kdyz sedim vepredu slysim i zadni , kdyz sedim vzadu slysim i predni. to mi vyhovuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale jedna vec me docela stve... a to je absence basu vzadu.. kdyz mam nejakou hudbu zalozenou na vyskach tak je to v pohode ale pokud tam dam trance.. tak mi duni jen predni a to sedim vzadu a na radiu mam bass 0 - a mimochodem polaritu mam spravne. Myslim si ze bych z tech repraku mel dostat basy ne?? jako membrana se trepe jako pominuta ale zadny primo basovy zvuk neni.. tak nwm.. ostatne - asi si zvyknu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...