manco Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Zdravim pani, prosim o radu, podarilo sa mi ulomit tento snimac, ked som ho pritahoval. Vie niekto poradit, ako ho dostat von? Menil som olej v prevodovke, a hadickou som lial novy. Kua bolo mi to treba, ale prevodovka ovela lahodnejsie radi a co vytieklo bol kvalitny humus. Juro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiax Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 ako ho vybrat von Ti neporadim, ked Ti senzor spadne do prevodovky priprav sa na jej rozborku a to je praca na niekolko hodin, resp. za par tisic... jeden tip nabuduce - prevodovka DUU ma nalievaci otvor na pravej strane pri kolese, olej sa nenalieva cez ten senzor... podla nalievacieho otvoru sa tiez meria aj vyska hladiny olejovej naplne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manco Vloženo 12. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 je mi to janse, ten nalievaci otvor, je to moja chyba. Ulomila sa nastastie iba horna cast, ze nic nespadlo dovnutra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.