Publikováno Červen 17, 200817 r Prosim o radu ohledene spinaci skrinky. Mam octavii O1 a chtel bych si vymenit celou sadu zamku. Jde mi hlavne o spinacku, staci pak jen prehodi v klici imobilizer nebo si to musim nechat nekde prehrat? Predem dik za info.
Červen 17, 200817 r A hladal si? Toto tu uz bolo preberane... Ked prehodis tycinku immo, tak nemas co kodovat.
Červen 17, 200817 r Autor A hladal si? Toto tu uz bolo preberane...Ked prehodis tycinku immo, tak nemas co kodovat. Ahoj,to ja vim!!!!!!!!!!!!!!!!!! Slo mi jen o to kdyz tam dam novou spinacku a prehodim ticinku tak jestli to bude fungovat
Červen 17, 200817 r Okolo spiinacky mas len antenu, samotne immo nemenis, takze ako som napisal, ked prehodis tycinky nie je co riesit.
Červen 17, 200817 r Autor Okolo spiinacky mas len antenu, samotne immo nemenis, takze ako som napisal, ked prehodis tycinky nie je co riesit. Dik moc za info,ted to pujdu v klidu prehodit
Srpen 12, 200817 r Chtěl bych vyměnit na svém autě klíče za vystřelovací. Sehnal jsem jen celou sadu se zámkama. Poradíte mi někdo jak na to s tím kódováním. Poměrně nedávno jsem měnil budíky polodot za maxidot a programoval i dálky na vystřelovacích klíčích. ALe tady je ještě navíc ta čtečka na spínačce a nerad bych si to zakódoval . Podotýkám že se jedná o auto MR 03 octavia I, vybavení na vyčtení starého PINU mám i VAG mám a nový kód ke klíčům taky. Můžete mi někdo prosím shrnout ten postup do jednotlivých kroků? Mechanickou výměnu zámků snad zvládnu:)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.