Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Pokud máš čirá světla tak se na to vykašli, mám je taky na prodejně, ale jsou nehomologovaná, když se Ti policajt koukne do paraboly tak tam Ecko neuvidí a máš flastr, jinak svítí dobře ale chudáci co jedou proti tobě, na tlumené to má 80W. Zatížení si spočítej podle vzorce P=U.I /jestli se nepletu/....

No ak chces menit parabolu, elektroinstalaciu atd atd + zotavovanie ked ta niekto na ceste vyplieska tak si ich tam kludne daj. Je pekne ze v noci toho vidis viac a je to bezpecnejsie ale ked niekoho oslepis a on to do teba napali tak je po bezpecnosti :ble

Nedavaj to tam!!! Poskodis si svetla-paraboly+kabelaz. Radsej tam daj OSRAM COOL BLUE alebo OSRAM NIGHT BREAKER H4 :) :)

• Autor

OSRAM NIGHT BREAKER H4 mi vydrzali necely rok... :) ...asi si teda dam radsej osram silverstar..

Já sem tam 100W mnel, ale pro jistotu jen v zímě. Ted tam mám radeji Osram-ky s 90% zvýšenou svítívostí a svítí lépe jak ty 100W.

OSRAM NIGHT BREAKER H4 mi vydrzali necely rok... :) ...asi si teda dam radsej osram silverstar..

Mam taky Osram Silverstar, meneny obe najednou presne pred rokem a ted v rozmezi 14 dnu obe praskly.

Urcite nedavat, jednoznacne svetlomet a elektroinstalaci si poskodis a za to to nestoji.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.