Publikováno Srpen 14, 200817 r Nazdar, chcel by som si objednat na skusku toto: http://cgi.ebay.co.uk/Skoda-Felicia-Octavi...id=p3286.c0.m14 ..su to 100W H4, len sa bojim, ze sa mi z nich roztopia moje svetla. Moze sa to stat alebo je moj strach neopodstatneny?
Srpen 15, 200817 r Pokud máš čirá světla tak se na to vykašli, mám je taky na prodejně, ale jsou nehomologovaná, když se Ti policajt koukne do paraboly tak tam Ecko neuvidí a máš flastr, jinak svítí dobře ale chudáci co jedou proti tobě, na tlumené to má 80W. Zatížení si spočítej podle vzorce P=U.I /jestli se nepletu/....
Srpen 15, 200817 r No ak chces menit parabolu, elektroinstalaciu atd atd + zotavovanie ked ta niekto na ceste vyplieska tak si ich tam kludne daj. Je pekne ze v noci toho vidis viac a je to bezpecnejsie ale ked niekoho oslepis a on to do teba napali tak je po bezpecnosti
Srpen 15, 200817 r Nedavaj to tam!!! Poskodis si svetla-paraboly+kabelaz. Radsej tam daj OSRAM COOL BLUE alebo OSRAM NIGHT BREAKER H4 :)
Srpen 15, 200817 r Autor OSRAM NIGHT BREAKER H4 mi vydrzali necely rok... ...asi si teda dam radsej osram silverstar..
Srpen 15, 200817 r Já sem tam 100W mnel, ale pro jistotu jen v zímě. Ted tam mám radeji Osram-ky s 90% zvýšenou svítívostí a svítí lépe jak ty 100W.
Srpen 21, 200817 r OSRAM NIGHT BREAKER H4 mi vydrzali necely rok... ...asi si teda dam radsej osram silverstar.. Mam taky Osram Silverstar, meneny obe najednou presne pred rokem a ted v rozmezi 14 dnu obe praskly.
Srpen 24, 200817 r Urcite nedavat, jednoznacne svetlomet a elektroinstalaci si poskodis a za to to nestoji.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.