rfilip Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Zajímalo by mě, jestli se nestává více majitelům FII, že jim za jízdy na nerovnostech drnčí ventilátor. Už jsem to jednou reklamoval, vyměnili ventilátor, chvilku byl klid, a teď je to zpátky. Nejhorší je to, když je auto na sluníčku. Když je ventilátor vypnutý, tak nic, ale když se zapne tak při přejezdu nerovností drnčí. Kolega už má vyměněn podruhé a drnčí znova. Že by nějaká infekce?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Bohužiaľ nie je to infekcia, ale je to jedna z detských chorôb FII. Niekedy od jesene 2007 už montujú do áut modifikované ventilátory, no mám potvrdené z viacerých aj teraz nedávno vyrobených áut, že na väčších nerovnostiach niečo drnčí/duní niekde zo stredu prístrojovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
engine123 Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Má to na svědomí osová vůle,když si dáš silnej magnet na takový ten "pupek" kde má uložení osička ventilátoru tak to úplně odstraní to klepání,mám to vyzkoušený u sebe na autě.....ventilátor má osu uložení po směru jízdy....blbě se to tam dává ale on se udrží sám a jakoby se přisaje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rfilip Vloženo 18. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2008 (editace) Dík za tip, už sháním magnet. V servise mi řekli, že takových problémů mají víc a že to škodárna řeší. Tak že se snad ozvou, uvidíme. Editováno: 18. Září 2008, autor: foromen NECITUJ předešlý příspěvek, čti pravidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rfilip Vloženo 18. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Vlezl jsem pod palubku a snažil se někam strčit ten magnet. Dostanu se přes klapu vnitřní cirkulace na volný konec hřídele ventilátoru, ale tam kde je ložisko ne. Podařilo se ti to tam dát na FII nebo na FI??? Na mojí FII se tam nedostanu ani za boha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palomik Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 nechcem zakladat novu temu a tak to pridam sem, mne ventilatro v polohe 1 trochu "zavija" na dalsich polohach to nerobi a dokonca ani ked je vypnuti motor z tychto skutocnosti som usudil ze v polohe 1 a zapnutom motore sa ventilator dostane do otacok ktorych frekvencia je rezonancna voci niecomu (pri vypnutom motore je napatie na akumulatore trochu nizsie, lebo sa nedobija a tym asi klesnu aj otacky a prestane zavijat) teraz moja otazka, ako je riesenia nastavenie otacok na jednotlive stupne a ci je mozne ich tieto otacky prestavit, hlavne na polohe 1 a tym podla mna docielit ze by to prestalo "zavijat" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moa Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Taky mi to teď začalo dělat, přesně jak to popisuješ, ale třeba pomůže vyčistit filtr, aspoň se o to pokusím. Auto mám od dubna. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palomik Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 ja mam auto od 03/2008 a robi to skoro od zaciatku, akurat som stale skusal kedy to robi a kedy nie, vyslo mi to co som napisal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Mohu potvrdit, že na stupeň 1 ventilátor jaksi divně hučí,. myslím, že to dělá už od začátku,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 taktiez...pocul som uz aj nazor ze je to aerodynamicky hluk pri tej danej rychlosti obtekania vzduchu. Aj ked ak vravis ze pri vypnutom motore to nehuci...neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 je to normalne na 1 zavija kazdemu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palomik Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 potom ak je to pravda, tak pre kazdeho cloveka s "normalnym" sluchom moze skodovka vyrabat vetrak az od stupna dva a usetrit naklady na vyrobu ako vsade inde, lebo nemyslim si ze mam nejaky extra sluch, ale ak mam vetrak na 1 a zastavim na cervenu a motor ide na volnobeh tak mi to dost vadi ak ide aj radio na hlasitost medzi 4-8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaplosak Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 tak nevím, dělá vám to taky??? Když mám zaplej větrák( třeba na jedničku polohu)a dám zpátečku, tak se změní jakoby proudění vzduchu, myslím zvuk. Asi o nic nejde, jen mě to zajímá. Jaryn, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 (editace) To by mělo být v pořádku, protože při zařazení zpátečky se automaticky zapne recirkulace vzduchu, aby do auta nepronikaly zplodiny z výfuku,.. Editováno: 29. Listopad 2008, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Jo přesně tak, taky mě to dělá. Už se to tu někde probíralo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaplosak Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 díky za odpověď, to jsem netušil, ale je to fajn... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Ahoj, mám problém s větrákem , při přepnutí na stupeň 3, začíná větrák pískat. V jiných pozicích to nedělá. Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 ten isty problem aj ja, ale mne to robi už v II polohe. Vydava to taky pisklavy vibrujuci zvuk. Možno je to len tou zimou, lebo myslim že ked sa auto zohreje tak to nerobi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Presunuto do jiz existujiciho vlakna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 mne to robil ten otvor v kastliku ... bol trosku privrety a na tom ten prudiaci vzduch piskal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 me aktualne na rychlost 3 taky piska. Myslim, ze je ti vliv pocasi na loziska. trosku to otravuje, ale ze bych to chtel rozebirat to teda ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Mě to pískalo na stupeň 4 ale nechal jsem to chvíli běžet a přestalo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Tak to bylo přesně ono jak říkal Artz. Dělá to průduch v kaslíku,včera sem to trochu prozkoumával. pokud je otvor v kaslíku otevřenej na plno : nepíská to vůbec pokud ho máte pootevřený : píská pořád pokud je zavřený : pískne to na začátku tak 1 sek... a pak je klidek je to tam asi blbě utěsněný to vypadá ( jestli vůbec ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-a-r-e-k Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat na ten drnčící ventilátor. Přesněji, jestli drnčí zapnutý nebo i vypnutý a případně na jak velkých dírách se Vám to projevovalo? Když jedu po panelovce nebo kostkách tak myslím,že nevydává pazvuky, ale např. při přejetí kolejí nebo na železničním přejezdu už to bouchá. Tak nevím jestli to mám jít reklamovat nebo nechat být. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 doporučuji přečíst http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...21837&st=75, zde jsou některé projevy docela dobře popsané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.