ferip Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 neviete preco mi pocas jazdi zacalo pipat a blikat dobijanie robi to v kuse celu jazdu,zla baterka ? alebo alternator ? doteraz bolo vsetko okej nespozoroval som ze by nedobijalo po nastartovani hned zhaslo dobijanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Měřil jsi palubní napětí? Pokuď bude pod hranicí 12,5V vypadá to na altík.Pokuď bude v rozmezí 12,5V - 13,7V zkus jít po modrým drátu z altíku do BSG na svorkovnici XS4 T18a/pin9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 tak môže to byť ten vodič (modrý) ale aj alternátor, chcelo by to premerať ho. predsa len je to dôležitá časť elektroinštalácie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferip Vloženo 12. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 to pipanie a svietenie zacalo tesne po tom ako som jazdil v dost hustom dazdi aj na cestach bolo vela vody.Najprv som si myslel ze som utopil alternator ale po nejakom case asi 2>3 dni to prestalo a aj po merani daval alternator na baterku tusim cez 13V. Nasledne som dokupil spodny kryt motora a podblatnik na tej strane kde je aj alternator a dufam ze ma uz nic podobne nestretne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 A co tak mnohokrat spominany kablo zvazok? ja len tak ked pises ze ti to urobilo po otm ako si jazdil v dos "mokrom" prostredi... Nikto ste totiz nezistil, teda neviem o tom, co sa NEmoze stat, ked je ten zvaok na nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Jak jsem psal i jinde - zaclo to obdobne... Hazelo mi to chybu 01117 a postupne se mi vypinaly elektronicke veci - posilovac, bagy, svetla, blinkry az posledni vypnul motor... Alternator nebudil a byl po smrti... Bohuzel cena za novej altik pro 1,2 Valeo a baterku v servisu 16643 CZK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.