Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Taky si myslím, že ty prahové lišty plní svůj účel a to hlavě vzadu, kde většinou nastupují děti, pokud bych se mohl rozhodovat tak bych vzal ty stříbrné /mám je na autě, ale rozhodnutí udělal za mne předchozí majitel, který je tam dal :palec2: / na těch čených jsou vidět hned šmouhy od bot.

post-14990-1225213147_thumb.jpg

post-14990-1225213161_thumb.jpg

post-14990-1225213176_thumb.jpg

post-14990-1225213187_thumb.jpg

• 2 týdny později...

Tak jem si objednal prahové lišty ty černé (z plastu) + ochranou lištu na zadní blatník.

Dnes přišly, tak uvidim, jestli bude zítra teplo a pujdu je nalepit. A rád bych vám tu poděkoval..protože bez vás bych ani nevědel o nejakým tom výrobci který je prodava daleko levneji než (přes škodovku) a jenom bych se vás zeptal, těch který to lepili i nečím jiným, já to asi budu lepit Pattex montage Super Fix. jo a cena byla i s poštovným 937.-Kč

Dík, a přidavam par foto

post-10010-1226339185_thumb.jpg

post-10010-1226339309_thumb.jpg

post-10010-1226339338_thumb.jpg

post-10010-1226339585_thumb.jpg

post-10010-1226339730_thumb.jpg

jak kluci psali, ono to drzi dost i tema origo nalepkama, ale ja to radsi jeste sychroval MaMutem, coz bude neco jako pises ty. :palec2:

By ma zaujimalo ci to niekto predava aj v SR. :-/ Bo za tych 1300sk by som to bral aj ja...

tak to by sa zišlo aj mne, hlavne preto lebo vozim psa a už ich mam dobre doškriabane, myslim spodky dvier... nemate niekto adresu ?,,,,,,

tak to by sa zišlo aj mne, hlavne preto lebo vozim psa a už ich mam dobre doškriabane, myslim spodky dvier... nemate niekto adresu ?,,,,,,

od Eugena: http://www.pajr.cz/index1.html

musíš jim tam napsat email, jako objednavku (nemaj eshop)

dik

Tu ochranu zadniho narazniku mam taky, stejne jako prahy. Sice origo jako doplnek. Jsem celkove spokojenej, ale ta zadni ochrana ma jednu vadu. Naraznik je mirne ze sikma, takze muze po nem normalne stekat voda.

Po namontovni te listy, tam vsak vznikne jezero a drzi se tam voda :(. Jeste ze ten naraznik je plast a ne kov.

To by mě i docela zajímalo, jak to vypadá? Nemohl bys to vyfotit zboku s otevřenýma dveřma?:)

tak, konečně nalepeno.... za ty peníze ta kombinace stála, ve skutečnosti nikdy nečučím do všech otevřených dveří

post-24234-1226744417_thumb.jpg

No vypadá to dost nezvykle...ale není to špatné...

já myslím, že je to i dobrá ekonomická kombinace a je to OK

jj, děkuji za názor, v této kombinaci stojí origa jen 923,- ... Bobe a to se vyplatí :palec2:

• 2 měsíce později...

Já mám lišty od Milotecu - celonerezové, v předu i v zadu, přilepené oboustranou lepenkou:

http://www.milotec.net/ochranne-kryty-prah...da-fabia-ii.htm

Mám je tam cca půl roku, drží, "montáž" byla jednoduchá. Normální člověk na prahy věršinou nešlape, takže já to beru jako ozdobu auta, ale třeba od dětí jsou ty zadní lišty už trochu poškrábané.

prahové lišty jsou perfektní ... ;) kdyby měl někdo zajem, tak origoš prahové lišty za super ceny tady ;)

• 1 měsíc později...

Taky jsem nalepil prahové lišty i zadní a lemy blatníků

listy_01.jpglisty_02.jpglisty_03.jpglisty_04.jpglisty_05.jpg

Upraveno od Petr_794

• 3 týdny později...

Tak dneska mi přišly prahové lišty od pajru za 355 kč.To je super než za ně dávat u prodejce 599 kč. :palec2:

Jenom škoda, že u Pajrů nemají vůbec nic na Fabii2...

Proč by neměly mít,Vždyt škodovka je má na svých stránkách v nabídce a pochybuju že je mají od někoho jiného.Pajr to má blbě udělaný na stránkách,ale zkus jim napsat a uvidíš že je tam má a za lepší cenu něž ŠA

Jenom škoda, že u Pajrů nemají vůbec nic na Fabii2...

Tak jim tam zkus napsat mail nebo tam brnkni.Ale určitě tam pro tebe něco budou mít.

• Autor

Já jsem si u Pajrů osobně kupoval černé lišty na FII a nebyl nejmenší problém.

Tak jen pro inspiraci, koupil jsem ty černé kryty prahů na FII a docela je k té Červené barvě hodí. Viz Foto :palec2:

post-18596-1238268199_thumb.jpg

post-18596-1238268209_thumb.jpg

Tak díky za inspiraci - objednáno u Pajrů. Beru to jako užitečnou zbraň proti dětem a podpadkům manželky :-) k modré to bude pasovat taky :-))))

:palec2::palec2::palec2::palec2::palec2: To určitě bude a zachrání to prahy. ;)

Upraveno od Marek1806
pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!

• 2 měsíce později...

Tak pánové psal jsem do Pajr a synové, spol. s r.o. a přišlo mi zpět toto:

Dobrý den,

Všechny díly dodáváme přes originální příslušenství Škoda .

S pozdravem

Seemanová Gabriela

logistika

Pajr a synové , spol. s r.o.

Boleslavská 63

294 43 Vlkava

fax.: 326 307 473

602 475 901

gabriela.seemanova@pajr.cz

www.pajr.cz

To je blbý...

Mě ještě docela nedávno poslala paní Seemanová zákaznický katalog dílů Škoda, i když bez cen. ZDE je k nahlédnutí.

kol103

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.