Kamíšek68 Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Taky si myslím, že ty prahové lišty plní svůj účel a to hlavě vzadu, kde většinou nastupují děti, pokud bych se mohl rozhodovat tak bych vzal ty stříbrné /mám je na autě, ale rozhodnutí udělal za mne předchozí majitel, který je tam dal / na těch čených jsou vidět hned šmouhy od bot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IIIRazor Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Tak jem si objednal prahové lišty ty černé (z plastu) + ochranou lištu na zadní blatník. Dnes přišly, tak uvidim, jestli bude zítra teplo a pujdu je nalepit. A rád bych vám tu poděkoval..protože bez vás bych ani nevědel o nejakým tom výrobci který je prodava daleko levneji než (přes škodovku) a jenom bych se vás zeptal, těch který to lepili i nečím jiným, já to asi budu lepit Pattex montage Super Fix. jo a cena byla i s poštovným 937.-Kč Dík, a přidavam par foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 jak kluci psali, ono to drzi dost i tema origo nalepkama, ale ja to radsi jeste sychroval MaMutem, coz bude neco jako pises ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 By ma zaujimalo ci to niekto predava aj v SR. :-/ Bo za tych 1300sk by som to bral aj ja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakaš Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 tak to by sa zišlo aj mne, hlavne preto lebo vozim psa a už ich mam dobre doškriabane, myslim spodky dvier... nemate niekto adresu ?,,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IIIRazor Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 tak to by sa zišlo aj mne, hlavne preto lebo vozim psa a už ich mam dobre doškriabane, myslim spodky dvier... nemate niekto adresu ?,,,,,, od Eugena: http://www.pajr.cz/index1.html musíš jim tam napsat email, jako objednavku (nemaj eshop) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakaš Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Tu ochranu zadniho narazniku mam taky, stejne jako prahy. Sice origo jako doplnek. Jsem celkove spokojenej, ale ta zadni ochrana ma jednu vadu. Naraznik je mirne ze sikma, takze muze po nem normalne stekat voda. Po namontovni te listy, tam vsak vznikne jezero a drzi se tam voda . Jeste ze ten naraznik je plast a ne kov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 To by mě i docela zajímalo, jak to vypadá? Nemohl bys to vyfotit zboku s otevřenýma dveřma? tak, konečně nalepeno.... za ty peníze ta kombinace stála, ve skutečnosti nikdy nečučím do všech otevřených dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 No vypadá to dost nezvykle...ale není to špatné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 já myslím, že je to i dobrá ekonomická kombinace a je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 jj, děkuji za názor, v této kombinaci stojí origa jen 923,- ... Bobe a to se vyplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.snacek Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Já mám lišty od Milotecu - celonerezové, v předu i v zadu, přilepené oboustranou lepenkou: http://www.milotec.net/ochranne-kryty-prah...da-fabia-ii.htm Mám je tam cca půl roku, drží, "montáž" byla jednoduchá. Normální člověk na prahy věršinou nešlape, takže já to beru jako ozdobu auta, ale třeba od dětí jsou ty zadní lišty už trochu poškrábané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 prahové lišty jsou perfektní ... kdyby měl někdo zajem, tak origoš prahové lišty za super ceny tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_794 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 (editace) Taky jsem nalepil prahové lišty i zadní a lemy blatníků Editováno: 4. Březen 2009, autor: Petr_794 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyrs4 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Tak dneska mi přišly prahové lišty od pajru za 355 kč.To je super než za ně dávat u prodejce 599 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Jenom škoda, že u Pajrů nemají vůbec nic na Fabii2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Proč by neměly mít,Vždyt škodovka je má na svých stránkách v nabídce a pochybuju že je mají od někoho jiného.Pajr to má blbě udělaný na stránkách,ale zkus jim napsat a uvidíš že je tam má a za lepší cenu něž ŠA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyrs4 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jenom škoda, že u Pajrů nemají vůbec nic na Fabii2... Tak jim tam zkus napsat mail nebo tam brnkni.Ale určitě tam pro tebe něco budou mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joly Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Já jsem si u Pajrů osobně kupoval černé lišty na FII a nebyl nejmenší problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Tak jen pro inspiraci, koupil jsem ty černé kryty prahů na FII a docela je k té Červené barvě hodí. Viz Foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Tak díky za inspiraci - objednáno u Pajrů. Beru to jako užitečnou zbraň proti dětem a podpadkům manželky :-) k modré to bude pasovat taky :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 (editace) To určitě bude a zachrání to prahy. Editováno: 4. Duben 2009, autor: Marek1806 pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_K. Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Tak pánové psal jsem do Pajr a synové, spol. s r.o. a přišlo mi zpět toto: Dobrý den, Všechny díly dodáváme přes originální příslušenství Škoda . S pozdravem Seemanová Gabriela logistika Pajr a synové , spol. s r.o. Boleslavská 63 294 43 Vlkava fax.: 326 307 473 602 475 901 gabriela.seemanova@pajr.cz www.pajr.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 To je blbý... Mě ještě docela nedávno poslala paní Seemanová zákaznický katalog dílů Škoda, i když bez cen. ZDE je k nahlédnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.