zattrix Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Já mám koupené na začátku května 07 takže je to jedna z prvních FII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 pod štítků na autě vyrobeno asi 05/07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Já mám koupené na začátku května 07 takže je to jedna z prvních FII. Měl jsem stejný problém mam doma 2 BGS mužem vyzkoušet.Praha Kodování můžeš si nastavit v programu JAG Cardiag Info System 2 vybereš výbavu a jenom dáš spočítat a je to.A hlavně zdarma!! http://jagdiag.clubskoda.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 ¨Roomster a FII maji jaksi otoceny palivomer v BSG... Muzu vymenit za BSG z FII. Ja potrebuji tu 6Q1 z Roomstera... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 27. Červen 2012 Sdílet Vloženo 27. Červen 2012 (editace) Nikde jsem nenašel jestli jde aktivovat v komfortce (46, přizpůsobení,kanál 07, hodnota 1) zatroubení při uzamčení auta Roomster style 2007 bez alarmu s centrálem na dálku a nebo to bez alarmu nejde? Někdy totiž nevidím zablikání blinkrů a tak nevím jestli je auto uzamčeno. Editováno: 27. Červen 2012, autor: ales-r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Vloženo 27. Červen 2012 Sdílet Vloženo 27. Červen 2012 Bez alarmu to nebude houkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 Dík! Na klakson to asi nakódovat nejde co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 Nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.