Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Na poslednom obrazku v tom inzerate mas tu ledku. Inak je to italycar z TKS-ka.

ta fotka čo je posledna tak to nielke ta ledka co ich amm na dennom svieteni ..to je ledka do palubovky na zmenu podsvietenia... inak napisem to ako laik... proste tie ledky čo tam mam su klasicke jak ked v zapalovačoch su len o nieco väčšie by som povedal... .viac vam nepomožem ..

• 10 měsíců později...
  • Autor

Zdravim sehnal jsem si led pásky, ale nevím kudy to propojit. Jak to máte zapojené Vy?

• Autor

Díky moc, zkusím to podle toho udělat.

Otazne je ako to chces pouzivat. Podla toho navodu je to ako denne svetla,cize svietia solo. Ak napr by si chcel zaroven so stretavackami tak to musis inde zapojit....V tomto si sa nevyjadril akym sposobom to chces mat zapojene,ja som ti len poradil zapojenie denneho svietenia. Je to na Tebe.

• Autor

Nechtěl bych to mít jako denní světla tzn. chci to mít zapojené zvlášť,abych je mohl zapínat podle libosti. Takže asi na nějaký vypínač. Díky.

já jsem si to udělaj jako MarťasRS, hodil jsem denní svícení do mlhovek a koupil H

osram cool blue a paráda! S policií jsem neměl problém, tuto alternativu používám už min. 2 měsíce a zatím v pophodě a to se s policií potkávám nesčetněkrát.

• 1 měsíc později...
  • Autor

Tak už to mám zapojené.

post-9779-1255969134_thumb.jpg

post-9779-1255969140_thumb.jpg

• 2 týdny později...

vypadá to doost dobře :palec2:

• Autor

Díky :-)

• 10 měsíců později...

Ahoj pane, hoď prosím víc info. Docela o tom taky uvažuju ;) . Díky

Zdravím, ještě je nemám přidělaný / nebyl čas / ale koupil jsem je na : http://www.schon-tuning.cz/DENNI-SVICENI/

Vybral jsem si ty zaoblený, jdou pěkně schovat mezi mřížky... :-)

Prosím vás chalani,mě by zajímalo s jakou minimální svítivostí použít diody,na tohle denní svícení.........?díky

Prosím vás chalani,mě by zajímalo s jakou minimální svítivostí použít diody,na tohle denní svícení.........?díky

Kup si homologované, jiné ti neprojdou přes technickou a i policajti vědí že na nich musí být LR a E. Vím to protože se mi na ně dívali asi 3x

mam homologovane svietenie ale bohuzial mi z 12diod uz 3 odisli a 2 blikaju.. zatial ma policajti nezastavovali ale bojim sa toho ze ked si urobim nieco zaujimave ako sy vyzsie spominane tak ma rovno capnu.

Neviete ako to je ked stym stretnem polisov? V SR ma minimalne ludi to denne svietenie a aj ked ma tak to je pripojene barbarsky. V cr to ma kazdy tak si stym snad nei su take problemy... ?? ...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.