Publikováno Září 1, 200817 r Měl bych dotaz. Někdo mi nedávno říkal, že lze poznat manipulaci s najetými kilometry v řídicí jednotce. Údajně jsou originálně jisté rozdíly v jednotlivých sekcích ŘJ, takže třeba motor ukazuje 100.000. ABS 99.895 apod. Údajně, pokud jsou tam tyto rozdíly, nebylo se stavem manipulováno a lze tomu věřit. Pokud jsou údaje ve všech segmentech stejné, byl pravděpodobně stav dodatečně nastaven. Nemáte někdo bližší info? Díky!
Září 1, 200817 r to co je na budících jde porovnat s ř.j. motoru z abs nikdo nic nevyčte ale tak jak na budících tak i v motorovce to jde bez problému upravit (určitě se najde spousta lidí co bude chtět diskutovat o změně KM - toto téma už tu je - stačí hledat) Upraveno Září 1, 200817 r od Vaša
Září 1, 200817 r Autor Díky za info. Jinak řečeno, v ŘJ je stav km jen na jednom místě? Takže by tedy teorie o více údajích a rozdílech mezi nimi nebyla pravdivá. Samozřejmě, neuvažuji připadný rozdíl mezi tachometrem a ŘJ...
Září 4, 200817 r Ahoj, mám Okinu chvíli ak se zeptám možná hloupě. Dá se z ŘJ nebo něčeho jiného vyčíst, že se počet načtených km v ŘJ upravoval (většinou asi ponížil )? Myslím jakýsi log co se s ŘJ provádělo. Asi měla předcházet otázka, zda vůbec jde změnit počet najetých km v ŘJ. Já osobně si myslím, že jo
Září 5, 200817 r No asi takto: 1. km v motorovke sa menit daju 2. logy neexistuju Upraveno Září 5, 200817 r od olisoft
Září 5, 200817 r U OII se dá vyčíst počet flashů Ecu.To je teď průser kvůli záruce.necháte si v záruce nachipovat auto,pak se něco zesere a v servise zjistí,že bylo něco děláno a máte po ptákách.Jasně,v servise se taky dělají upgrade SW,ale ty jsou vedeny,že jo.
Září 7, 200817 r Ahoj, rozhoduji se k návratu k oktávce a docela ráb bych věděl, kde ten údaj o počtu najetých km v ŘJ najdu. Aby mě někdo nevochcal... Vag mám. Díky za info Upraveno Září 7, 200817 r od Petris
Září 7, 200817 r máš VAG 607 a víš ? tzv HEX CAN ? jestli nemáš nic nezjistíš nebo musíš mít SuperVag, SuperVin, Vag Commander, Vag Prog,
Září 7, 200817 r dnes už KM pouze v budících dělají jen amatéři,takže si nedělej iluze že něco zjistíš.
Březen 30, 200916 r Tak si teda odpovím sám, jak je evidentní tak nejde, pokud tedy něco nedělám blbě, ale co jde udělat špatně na dvou kliknutí že ,
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.