Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Měl bych dotaz. Někdo mi nedávno říkal, že lze poznat manipulaci s najetými kilometry v řídicí jednotce. Údajně jsou originálně jisté rozdíly v jednotlivých sekcích ŘJ, takže třeba motor ukazuje 100.000. ABS 99.895 apod. Údajně, pokud jsou tam tyto rozdíly, nebylo se stavem manipulováno a lze tomu věřit. Pokud jsou údaje ve všech segmentech stejné, byl pravděpodobně stav dodatečně nastaven. Nemáte někdo bližší info? Díky!

to co je na budících jde porovnat s ř.j. motoru

z abs nikdo nic nevyčte

ale tak jak na budících tak i v motorovce to jde bez problému upravit

(určitě se najde spousta lidí co bude chtět diskutovat o změně KM - toto téma už tu je - stačí hledat)

Upraveno od Vaša

• Autor

Díky za info. Jinak řečeno, v ŘJ je stav km jen na jednom místě? Takže by tedy teorie o více údajích a rozdílech mezi nimi nebyla pravdivá. Samozřejmě, neuvažuji připadný rozdíl mezi tachometrem a ŘJ...

je to jen 1x v motorovce

Ahoj,

mám Okinu chvíli ak se zeptám možná hloupě. Dá se z ŘJ nebo něčeho jiného vyčíst, že se počet načtených km v ŘJ upravoval (většinou asi ponížil :t )? Myslím jakýsi log co se s ŘJ provádělo. Asi měla předcházet otázka, zda vůbec jde změnit počet najetých km v ŘJ. Já osobně si myslím, že jo :aggressive:

No asi takto:

1. km v motorovke sa menit daju

2. logy neexistuju :mellow:

Upraveno od olisoft

Výstižné,

stručné,

nepotěšující :(

Díkes ;)

U OII se dá vyčíst počet flashů Ecu.To je teď průser kvůli záruce.necháte si v záruce nachipovat auto,pak se něco zesere a v servise zjistí,že bylo něco děláno a máte po ptákách.Jasně,v servise se taky dělají upgrade SW,ale ty jsou vedeny,že jo.

ale i to jde obejít

jo,možná BDM.Kolik lidí ho má??

soused umí

ale jednotka musí ven

to vímtaky

Ahoj, rozhoduji se k návratu k oktávce a docela ráb bych věděl, kde ten údaj o počtu najetých km v ŘJ najdu. Aby mě někdo nevochcal... Vag mám. Díky za info

Upraveno od Petris

máš VAG 607 a víš ? tzv HEX CAN ? jestli nemáš nic nezjistíš

nebo musíš mít SuperVag, SuperVin, Vag Commander, Vag Prog,

dnes už KM pouze v budících dělají jen amatéři,takže si nedělej iluze že něco zjistíš.

ale jezdí jich za mnou dost

dnes O1 budík 140 motor 205

jj, dost lidí to jen odfušuje ;)

Hmm mám jen 4.03 takže asi nic...

• 6 měsíců později...

Jde tím vagem 607 načíst km i u OII MR05 77kw ??

Tak si teda odpovím sám, jak je evidentní tak nejde, pokud tedy něco nedělám blbě, ale co jde udělat špatně na dvou kliknutí že ,

post-31172-1238406846_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.