sejvi Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 to alzbetka: OK budu nad tim uvazovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) Kdo pojede vsechno z Chomutova na 8.sraz SKODAHOME.cz? Ze by jsme vyslali poradnou delegaci Chomutovaku... Vyjeli by jsme spolecne nekdy rano (jeste se domluvime) v sobotu 16.5.09 smer Chabry (Praha). Zatim pojede (update 21.4.2009): sejvi (chatka 1/4) alzbetka (chatka 2/4) alzbetky kamos (chatka 3/4) kibi (chatka 4/4) Cena chatky na jednu noc je 1450Kc - mame slevu 10%, takze chatka vyjde na 1305Kc. Pro jednoho vyjde chatka na 330Kc. Editováno: 27. Duben 2009, autor: sejvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Tak poslední chajda je zamluvená a je pro 4 chomutováky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 SUPER alzbetko! Dobra prace, mame kde spat ze soboty na nedeli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) Navrhuji rychlosrázek v Kadani.Tuto neděli 26.4 na parkovišti u fa Donaldson na průmyslové zóně Královský vrch od 14 hod......... GPS souřadnice : N50°23.686 E013°15.447 Bude zájem?Pište zájem. Editováno: 21. Duben 2009, autor: djpetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Hoj hoj moji krajané, tak já mám domluvený volno = pokud je stále v chajdě volný místo a nebudete moc chrápat jedu s váma djpetr: pro mne je Neděle mrtvá - mám šichtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 OK kibi doplnil jsem te do seznamu a chatku mas zamluvenou. Jeste zbyva jeno misto v chatce, kdo se hlasi...? to djpetr: Bohuzel v nedeli taky nemuzu. Vikend jsem mimo Chomutov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 thanks tobě a Alžbětce za organizaci...až se bude blížit datum domluvíme se na společnym odjezdu PS: kdyby byla potřeba záloha nebo něco, stčí písnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Záloha není potřeba ,ted dodám ještě foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Ok...kua já tam stojim jak "melounář" pěkná foto hrdých majitelů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Jo kibi jsi divnej - jediny jsi zapomnel dat si levou ruku do kapsy. Kurnajs co jsme si rekli pred focenim - levou do kapsy, pravou volne a ksichty dopredu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jde vidět že nejsem pravěj Chomutovák, ale Kadaňák veliká omluva za skaženej nacvičenej postoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tak s tou rukou v kapse aby to bylo 100% to napravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 pěkně alzbetko tady už je ta sehranost jasná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 No tak na teto fotce uz to vypada tak jak jsme se domluvili... Alzbetko ze ty jsi kibimu tu ruku do kapsy dodelal ve photoshopu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 sejvi: budeš se divit, ale mne to taky hnedka napadlo ale co, hlavně že konečně jako skupinka k sobě ladíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Jó chlopi... tak teď tam jsme na fotce jakl mafiani a to má být.Povedlo se ti to Alžbětko.Doufám že příště nás už bude více, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 photoshop to nebyl tyhle fotky jsou 3 a tu první jsem dal špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Chomutovaci porad je jedno volne misto v chatce na 8.sraz SKODAHOME.cz, takze kdo driv napise ten chrape. Zatim je slozeni v chatce vice nez zajímave - same ESA z Chomutovska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Nikdo se na dnešek neozval,tak stornuju dnešní sraz na Královským vrchu.Snad příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Byli jsme minulý týden to by bylo moc ale ještě něco uděláme před Chabrama aby jsme se domluvili já to vídím na 9 nebo 10 května Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Souhlasim s alzbetkou. Tentokrat by jsem to videl se sejit nekde v prirode, popripade na nejakem PEKNEM miste, namydlit kary a udelat poradne PROFI fotky... Docela by jsem se chtel zucastnit teto souteze: FOTKA ROKU 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Dobrý nápad Sejvi nějak se dohodnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Já souhlasím akorát mi nevyhovuje ten datum.3.5.09 budu pravděpodobně v práci a toho 9-10.5.09 budu na srazu v Turnově.Ale nic se neděje tak vás uvidím příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 zdárec klucííí, tak 9týho bych se s vámam srazil - ale mám čas jen do půl 5tý a 10týho jsem v práci.....když se to nějak vymyslí, moc rád dorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.