Karlos 71 Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 vypadá to tak stejnak jdu zítra do práce?Tak snad příští týden co vy na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Chčije a chčije je dobře že jsem nejel nikam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 S tím počasím to je fakt na hovno, ale od 11 to má bejt lepší a navíc mám dovču, tak snad konečně vykoukne slunko a dáme sraza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Predpoved pocasi je svinstvo ja jsem tam byl patek teda nic moc sobota nedele krasne.. trosku pod mrakem ale teplo a pekne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekrt Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 spatenka od dovolena ale jizni cechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 čus chomutováci jste se přestěhovali čico kde jste ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ja tu jsem, jen jsem se do ted schovaval... Moje rodne Chomutovsko by jsem nikdy neopustil, uz jsem si tak zvykl na tu vydlabanou diru za barakem, ze bez pohledu na ni uz proste neusnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 to ja před spaním koukam do jiné díry a taky bez ní neusnu je to hrdlo pulitru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Jo hoši , není díra jako díra ..znám jiné kam se dá koukat před spaním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 koukaš do kotle jestli už se vaří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Alzbetka: ahoj ty kluku ušatej! Co dělá Fábina? Pořád má tak čistej motor jako na škodahome? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Romariooo: už je v pohodě když jsem jel ze srazu zaprala si Alžbětka s pasatem včera jsem to dodělal a motor je čistej měsíc to stalo v garaži tak se ani nemohl zaprašit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tak to rád slyšim! A zdravim Sejviho a toho druhého kámoše co tak sladce spal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tak to rád slyšim! A zdravim Sejviho a toho druhého kámoše co tak sladce spal! Jasné vyřídím jim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Už aby byla nějaká další akcička! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Romariooo se vratil z cesty a hned cele forum zase ozilo Hned se vsechny vlakna probudily z tydeniho spanku... Zdravim Romana... Tak co Chomutovaci udelame nejaky poradny sraz? Jak jste na tom casove? Ze by jsme domluvili nejake figle a strategii u nas na Chomutovsku, aby jsme pozdeji na celorepublikovem srazu SKODOVAUK zase perlili...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 ahoj darebáci pro nějakej ten srazík bych byl, jen teď to zas budu mít těžší s časem sladká dovolenka končí Radku jak je na tom fáro, už to máš komplet OK? já se konečně odhodlal zmáknout ty tapece a zadek už je fertig - tak ještě jednou dík za kooooženku hele četo, jak to vidíte s podzimním skodahome?...stropíme tam opět "bordel"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Koukejte nejakej sraz vykoumat.. rad bych se na nej taky podival.. A kdyz nejakej skoda home.. sraz.. tak at tam je o cv slyset.. podle hesla kdyz flamovat tak do rana kdyz ostuda tak poradna..!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Jasny něco podniknem napíšte kdy a ja jedu kamkoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Zdar Škodováci chtělo by se to už konečně domluvit na nějakém tom srazíku co vy na to.Chápu že teť budou dovolené tak že nebude moc asi času,ale i tak by to chtělo aby se něco podniklo.Jinak 1.8.09 je IV.sraz ETD a škodahome v Doubí u Turnova.Byl jsem tam na III. srazu a nemělo to chybu.Co vy na to???Skuz te o tom přemýšlet,mohly bychom jet všichni na jednou.http://www.srazekturnov.wgz.cz/ po přemyšlej te o tom kurňa.Jinak přeji pěkné léto a levný benzín i když to moc s tou cenou nevypadá,vždyť tak je to každé léto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 (editace) No karlos, já ti děkuju za propagaci našeho srazu, jsem rád, že se ti líbil. A předesílám, že pokud se podaří záměr zrealizovat malé překvapení, tak se máte na co těšit. Každopádně jste všichni srdečně zváni. Editováno: 25. Červen 2009, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 HRADEC ? ZASLECHL JSEM NECO O KIBI SEJVI ALZBETKA A MOJE MALICKOST PLUS MOTO TYPUS.. ? CO JE NA TOM PRADVDY??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Jo zaslechl jsi spravne. Jestli cas dovoli, tak se tam prijedu podivat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 podivat nebo zkontrolovat pivni trubky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 Par fotek ze sobotniho mini srazku v kempu Hradek... Video si muzete stahnout zde: Camp-Hradec-video.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.