kibi Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 nazdar kmáni, koukám že jste zase hlásali slávu značce Škoda a VW (reprezent VW típek:D)...pěkný fota mrzí mě že jsem nepřijel, chtělo by to něco vymyslet trošku do předu, ať se zvládám přizpůsobit jiáč douám že jste ty pivní trubky pořádně skontrolovyli....věřím tomu že ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 (editace) Kluciii ani jste se nepochlubili jak jste dopadli...? Docela potom vecer hodne preselo... Jinak ten camp HRADEC vypadal dobre... Editováno: 12. Červenec 2009, autor: sejvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Zdar Škodováci tak co je s váma je tu nějaké mrtvo.1.8.2009 je srázek Škodovek v Turnově co vy na to.Už jsem se o tom jednou zmínil bude to super já teda jedu už záleží jen na vás.www.srazekturnov.wgz.cz .Jinak co podnikneme tady u nás.Dej te nějaký předběžný termín.Zdárec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Neco by jsem spachal tento vikend. Kdo je pro...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 (editace) No kdyby bylo něco malého tak bych možná přijel...od K.V...... pokud by KIBI nebyl proti Editováno: 23. Červenec 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Máro jasný že nejsem proti, teda když sem nebudeš od KV tahat nic rusky mluvící ale já jsem o víkendu OUT - mám šichty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Já jsem na tom stejně jako Kibi,mohl bych až po 18.hod pokud to není ovšem pro vás pozdě.Jestli né tak se můžem domluvit budu rád. Zatím nazdárek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Ahoj všem zase jsem sem zavítal po delší době ,není vubec čas předělával jsem kuchyn už mám hotovo tak je času o něco víc kdyby jste něco podnikali dejte vědět rád vás uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 (editace) LETNI CHOMUTOVSKY SRAZ V sobotu 29.08.09 od 17h by jsme mohli udelat srazek v autokempu Hradec. Dejte vedet kdo by mohl, popripade si tento datum nejak "okoucujte" PRESUNUTO o nekolik stranek dal... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t&p=1249332 Editováno: 18. Srpen 2009, autor: sejvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Jasny jedem na 100% i kdyby jsem tam měli být sami maj tam dobrý pivko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 No lidičky, pokud nemáte nic proti tomu, mám v tomhle termínu volno, tak pokud se nic nesemele, docela rád se připojím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 OK foromen, dopsal jsem te na seznam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Tak se to konečně hnulo bylo už na čase,vychází mi volno tak to snad takhle zůstane.Jasně že přijedu tak mně tam sejvi taky dopiš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 OK Karlos jsi tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekrt Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 AZ SE VRATIM Z VYSTAVY TAK ZAVITAM I S AMBRIM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 29.8. mám šichtu..kur..a ale tenhle týden mám dovču, tak kdyby byla chuť na nějakej mikrosrázek stačí dát echo sem a můžem pokecat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 no honzo myslíš že by tě chtěl někdo vidět????? :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 29.8. mám šichtu..kur..a ale tenhle týden mám dovču, tak kdyby byla chuť na nějakej mikrosrázek stačí dát echo sem a můžem pokecat Kibi to je SKODA! Nejde ta sichta nejak prehodit? Vypada to ze by jsme se mohli vsichni ze SEVERU sejit a ty mas SICHTU... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TG_Jirka Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 tak 29.8. zatím nic v plánu nemáme, tak bychom se klidně zastavili na pokec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 OK TG_Jirko, pridavam te do seznamu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Michale šichta půjde asi přehodit těžko, ale skusím o pořešit Jináč mi volal Karlos áááá jak to s váma vypadá...dáme o výkendu nějakej minisrázek? nebo si válíté pupky někde na dovolený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Kibi o tomto vikendu bohuzel nemuzu, cely vikend budu pomahat pantatovi se strechou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Kibi- tak přijed ke mě na kávu mužem pokecat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Radku - oka, když se nic nesešmoulí na do výkendu, tak když mi nic akutního do toho nevleze ozvu se na telefon dík za nabýdku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 a za mnou pochůzkáři nepřijedeš co........chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.