kibi Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 ženuško moje neplač, já ti koupím citrónek Radka mám doslova "za barákem" Ale mohli bychom vymyslet nějakej srázek - klíďo se můžeš připojit, teda jestli si mezi vašema KV srázkamama najdeš čas - koukal jsem, taky vázne domluva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Tam je to mrtvoučký......a ve třech to já rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 když se něco vymyslí, budeš první komu dám echo PS: doufám že to "rád" je srazování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 jasně, jen aby mě netlačila Tvoje tomfa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Zdar pánové už je tu řeč o zrazíku.jak koukám tak telefon na kibiho zapracoval.Co takhle dneska odpoledne nebo k večeru.Zítra mi to asi nevyjde chci jet do Kolešovic na Military Show a večer mám šichtu.Jedině v neděli to mám volno.Jinak si zavolat na Kibiho,Sejvi a Alžbětku mám tel.tak by neměl být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Sory já sem taky ... zítra je pátek mám ty dny celí zpřeházený v sobotu bych jel do Kolešovic a mám noční.Pokud může někdo dneska není problém, pak v tu neděli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 ja bych to taky koukal na neděli ted nemám auto je u lékaře na diagnostice nevím kdy to bude tak mužete přijet všíchni komu se chce ke mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 mně je to jedno alžbětko abych,ale nebil sám nevím ani kde bydlíš doufám že nás bude více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 auto už mám tak se mužem sejit někdy na známém místě ale kdyby to bylo u mě tak mi to nevadí kolik vás přijede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Radku já bych to viděl, že na tu neděli budu volnej tak když to nějak spachtíme, můžeme před nebo po obědě dát pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Kluci já můžu až odpoledne po 14hod.Musím do práce doufám že Vám to nevadí.Jinam se těším doufám že nás bude víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 (editace) Kluci, dejte navigations, možná bych se ukázal. Tak ať vás tam v té vaší oblasti moc nehledám. Karlos, pokud pojedu, vemu ti to DVD z Turnova. Karlos, šoupni mi do SZ numero na founa, pro sichr. Editováno: 15. Srpen 2009, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Tak to dáme tak v 17 00 mužem zase na Ušáku co vi na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Radku s tou 17 hod. plnej souhlas feromon: je to na výpadovce na KV silnice č. 13 motorest Ušák mapa zde: http://www.mapy.cz/#mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=u%...=137201088@z=14 čím více lidu tím lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 kibi, díky. Ale nemusíš ze mě dělat odpuzovač na mouchy . jsem foromen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 tak to nám tam budeš prd platnej sorry písmenko sem, písmenko tam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Tak kluci dobrej pokec Sejvi: no ja mí t takovej škrábanec tak ani nejezdím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Jo SUPROVEJ srazek... Nevim, nevim jestli kvuli tomu "skrabanecku" dneska usnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 to já bych nespal a jen leštíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 netradyčně pěknej pokec Radku doufám že ten škrábaneček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 no jasny škrábaneček co jiného ,no i když nikdy nevíš co tě potka Zase nadruhou stranu já neleštím, měním celé díly ještě pár bouraček a mám funglovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Pravda kluci, perfekt pokec. Díkes . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 ahoj chomutováci, sakra, nějak to tu pravidelně nesleduju, cca 1x týdně a přiřadil jsem si to správně,že ste měli spicha na ušáku.... když jsem tam přijel, byli tam už poslední dva kousci - určitě to byl sejvi s krásnou oktulí a někdo s fabulí snad to někdy vystihnu a budu moci ukázat i naší černou krásku...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 krocan: Jo ja s Alzbetkou jsme odjizdeli jako posledni... Jsi se k nam mel pridat, kdyz jsi ans tam videl, pokecali by jsme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 krocan: Jo ja s Alzbetkou jsme odjizdeli jako posledni... Jsi se k nam mel pridat, kdyz jsi ans tam videl, pokecali by jsme... byl jsem mezi klukama co přijeli na moto z nejhlubších lesů a vy jste už seděli téměř v autech.......jinak bych se ozval, to je jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.