alzbetka Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Tak kdy se sjedem? a kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Me je to v podstate jedno. Prijedu kamkoliv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Pokud se mi trfíte do volna není problém dorazit téměř kamkoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 21.3 od 14hod je sraz v Březně u CHomutova na letišti. Je to takový tradiční sraz,neofiko,ale bez problémů... Sprinty na 400m atd. Posledně před ca měsícem přijelo asi 60 aut,nyní bude ještě víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Já jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Já makám, ale pokud se naskytne možnost objevim se tam se služebákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Pravdepodobne tez dorazim a doufam ze mi do toho nic nevleze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 te jsem prijel z europe nevim ejslti se stihnu vratit do prvniho jarniho dne na kdy je naplanovan sraz ale snad jo. A kdyz to nestihnu bude mi to lito ale moji nepritomnost ozelite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ahoj, jestli přiberete superbáka, tak bych se nachvilku taky stavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Jasne Luky15, zastav se taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Že bych taky zavítal? Jestli se stihnu připravit na zkoušky z vyhlášky 50, tak se ukážu...esli teda můžu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 to holy: Jasne ze muzes, proc by jsi nemohl prijed... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Holy ,Jasný že mužeš přijet zase nas bude víc což je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 21.3 od 14hod je sraz v Březně u CHomutova na letišti.Je to takový tradiční sraz,neofiko,ale bez problémů... Sprinty na 400m atd. Posledně před ca měsícem přijelo asi 60 aut,nyní bude ještě víc. Nemeli jste prblemy s "pomahat a chranit" ? .. nerad bych jel 2x190km jen tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Nemeli jste prblemy s "pomahat a chranit" ? .. nerad bych jel 2x190km jen tak Nechci to zakřiknout,ale nikdy nebyl za ca 5 let co se tam tydle akce dělají. A kolikrát tam i dokonce i jezdí okolo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
švesťák Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Nu tak už jsem taky Octávista, po letech v Passatu se naskytla příležitost a je to tu. Bohužel na Březo mám šichtu, i když dá se lecos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bromi Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Jsem taky z okolí CV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Jsem taky z okolí CV Tak se taky přijed podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Moc to sem nepatří....ale vše nej Alžbětko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Moc to sem nepatří....ale vše nej Alžbětko díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Tak lidi vypada to ze se dostavim taky ted jsem sice ve francii kousek pod lyonem a je tu krasne pres den 18 stupnu ale jak to tak pocitam tak do vikendu dorazim tak se na vas tesim a doufam ze tam nekdo s sebou bude mit Vag.. potrbeoval bych zjsiti co mam s tou moji popelnici nejak zlobi asi je nastydla to jen kdyby to nekdo mel doma.. tak at to pro me veme dekuji :ú alzbetka dame si zavod hlavne at se vydari pocasi tesim se na vas lidi mejte se :)AMBRI LADIS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 AMBRI LADIS zavod? mužem brácha jede taky má frs ja nezavodím jsem rad když se to rozjede 1,4mpi není na závody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Pekrt Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 na toho super pilota se prijedu podivat kdyz ho vozim ve sve tak se boji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechfoto Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Mám stejný názor - kolik je tu CV-aků.Takže zatím: Miloš sejvi alzbetka Woodmen a kdo jestě? Ozvěte se ...... Přidáme do seznamu a pak se uvidí, co se dá podniknout! czechfoto take chomutov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 czechfoto:už nás je zase víc ,tak v sobotu ve 14:00 v Březně na letiští Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.