Přejít na obsah

autorádia Rockdale


Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...

Tohle autorádio už mám v autě něco přes 2 měsíce a až na jeden výpadek(nastartoval jsem auto a rádio se nezaplo, jelikož jsem pospíchal, tak jsem to neřešil-při dalším nastartování se normálně zaplo jako by nic a od tý doby šlape). Kupoval jsem ho především kvůli podpoře iPodu, protože kvalita zvuku přes AUX zdířku pro mě byla opravdu nepřijatelná a navíc ho můžu ovládat přes rádio! Co se týká videa podporuje i DivXy s titulkama, což mě mile překvapilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě dnes ho také montuji do auta, první dojem ze zpracování je velmi dobrý, takže se už velmi těším ... Co v něm používáte za navigační software? Spolu s autoradiem dorazila na SD kartě kopie Route 66 (nic originálního, což na ofiko distribuci je celkem síla!), ale i na PDA je celkem děsná, především mapy od Navtequ, takže jsem hned pořídil IGO8, jen teď přesně netuším jak postupovat.

Editováno: , autor: Doli
Citace predchozich prispevku je zakazana!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to mi prozraď jak, máš s tím zkušenosti, nebo jen tak střílíš od boku?! TomTom mám z PDA rád, ale na radiu pouze spustim aplikaci a zadne mapy to nenajde, postupy z PDA nefunguji. Nepodarilo se mi zprovoznit ani iGO, takze se snazim dovolat k distributorovi, at me poradi, kdyz uz to inzeruje i vyrobku. Jinak ty Route 66 jsou pro nasince k nicemu, obsahuji mapy leden 2007, takze Praha a D1 víc ani prd. Zařízení samo o sobě ve mě nechává zatím velmi, velmi ropačitý dojem.

EDIT: IGO už funguje, jen je potřeba najít vhodný skin (jaké kdo používáte?) ten standartní je dost "vyblitý". A první zkušenosti a dojmy? Zvuk Ipodu super, proti AUX se to nedá srovnat, rozhraní ovládání IPOD děsné! a pomalé. HF nesynchronizuje kontakty, takze vidte jen cislo, prepinani mezi jednotlivymi funkcemi take neni dílem okamžiku, ale dá se to vydržet. Po ukončení hovoru se sice vráti do původní aplikace, ale defaultního nastavení, tedy např. u Ipod do hlavního menu a musíte opět zdlouhavě listovat a najít ručně co jste poslouchali. Radio sice zobrazi RDS, ale neulozi k nazvu stanice, takze mate jen zobrazené frekvence a musíte si pamatovat co která je. Navigace jde pěkně plynule, ale při zásadních navigačních manévrech to nechce příchozí hovor, systém se přepne a nevíte kam jet ...

Editováno: , autor: XTR
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen pro kontrolu bavíme se o TomTomu 7 pro PDA nebo pro PNA??? Jinak fígl je v tom, že ti připravím soubor, který vždy nastaví adresář dokumentů na adresář na kartě kde máš mapu...Je třeba zjistit název pod kterým používá systém kartu....No to lze provést, že připravím pod názvem spouštěného souboru jiný, který mě vytvoří výpis na obrazovku....no a podle toho to nastavím...jinak hrát si s tím, když je tam Win Ce je sranda. No a naprogramovat to buď můžeš ve VC++ nebo jsou na to produkty, které to taky umožní..............MortScript to umí taky a není to až tak složité. Více přes soukromou zprávu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže shrnutí pro ty které to zajímá ...

Vyblité barvy na navigaci jsou způsobené přepočítávání, tedy že rozlišení 400*234 pixlů se roztáhne na celý display, lze používat. Jako výhodu vidím použití standardních PDA aplikací, takže aktualizace map, přidaní radarů či POI je dílem okamžiku.

DVD to už je jiná píseň, obraz pěkný

Ipod, rozhraní děs, výstup super a z původním AUXem se to nedá srovnat

Bluetooth HF, no tady je evidentní že v jednoduchosti je krása, spárujete a funguje na jedničku, měl jsem před tím Parrota a zvuk, který jde z této HF sady je lahoda pro uši, ten kdo má Parrota ví oa čem mluvím

Podsvícení je sice zelené, ale trochu jíný odstín

Jako celek to je plně funkční, za ceny které jsou ale na našem trhu je to nesmysl!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vestaveny HDD to nema ? Aby vse muselo byt jen na SDD ? To je asi zasadni diskvalifikace pro podobne zarizeni, zvlaste pokud je vybaveno naprosto prisernou a zastaralou navigaci na bazi Route66, da-li se vubec hovorit o navigaci pri dnesnim stavu veci v teto technologii. Zvlaste pokud se tu hovori o mizerne kvalite zobrazeni navigace a spatnem (ci obtizne pouzitelnem) rozhrani pro iPod.

Potom se me zdaji informace o skvele kvalite prehravani DVD ci DivX zcela mimo misu, ja se na domaci kino zasadne divam doma.

Kdyz pominu neodpovidajici cenu, a informace o tom, ze i Skodovacky RNS ma mit brzy iPod rozhrani, tak je to asi moc zajimave neni, inu Cinani se stale snazi....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Plně s tebou souhlasím.

Navigace která je k tomu dodávaná je opravdu katastrofa - route66- je opravdu muzejní kousek, ale není problém nainstalovat na něj třeba Igo8 a ten funguje good. B)

Funkce přehrávání DVD je spíše jako dopněk - nějak si nedovedu představit sledovat film za jízdy, ale zase je hned, bez případného dokupování odblokování. Je mnoho lidí, kteří si pořídí odblokování obrazu do Trinaxe(Columbuse). :wacko:

No k ceně se raději nebudu vyjadřovat - ta je opravdu přehnaná.

Za stejnou cenu koupíš originál RNS.

Ale jinak to není zas až tak špatné rádio, alespoň co jsem měl možnost vyzkoušet.

Ale co člověk to jiný názor. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud se teda nepletu, tak já vidím největší výhodu tohoto tařízení (pokud je to od výrobce WITSON Ltd.) v možnostech WinCE 5.0. za předpokladu nákupu jinde než v tuzemsku to nevypadá zas až tak špatně. Inspirací pro názornost mohou být úpravy softu MIO navigací.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Takže dneska jsem přišel na jeden velkej problém, když jsem si byl nechat dodělat(nakonec nedodělal) MAXI-DOT!

Maxík prostě nespolupracuju a s tím rádiem a "říká", že do auta nechce... Nestalo se vám někomu něco podobnýho?

Případně jestli jste někdo nedával rádio do auta až po maxi-dotu?

Pěkně mě to na****, protože jsem do auta maxík fakt chtěl ale budu muset počkat než se zbavím toho číňana a koupim

columbuse!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Technik ve škodovce říkal, že už tam těch maxidotů namontoval hodně a s takovým problémem se nikdy nesetkal! Povídal, že je možný, že ŘJ pozná neorigo rádio a kvůli tomu to nejde nakódovat, zkoušelo se to dokonce i na jinym maxidotu než jsem přivezl, takže vadnim maxíkem to být nemohlo. Vůbec tomu nerozumim ale zajímalo by mě jestli se někdo setkal s tim samym problémem...?! Nevim v čem jinym by mohla bejt chyba, protože auto je teprve 3 měsíce starý a žádný jiný zásahy kromě toho rádia jsem nedělal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Modelový rok MAXI-DOTU je určitě stejný jako auta, jinej bych ani nekupoval! Honzu72 jsem kontaktoval než jsem s tim vůbec jel do servisu ale on neumí vyčíst PIN nebo jak se tomu řiká aby se daly budíky nakódovat to už u novejch modelů jde pouze v origo servisu s připojenim na nějakou jejich síť, co jsem tak pochopil z vyptávání! To, že maxík funguje s tím rádiem teda už vim ale zajímalo by mě, jestli je tu někdo, kdo dodělával maxidot až po instalaci rádia?? Pokud to není tim rádiem, tak fakt nechápu, co by tam mohlo být špatně!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...