Přejít na obsah

maximig

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem maximig

  1. Ahoj, můžete mě někdo zjistit číslo dílu vysokotlakého čerpadla pro 1.8 TSI, nedaří se mi to nalézt. Moc děkuju. Fuel Pressure Regulator Valve (N276)
  2. díky znám, nicméně dneska odpoledne to v klidu znova projdu a uvidím, nejspíš jsem něco přehlédnul.
  3. 2 dream7000: podvolantovka je nakódovaná a páčka TMP má odezvy.
  4. prosím o radu. Přesně toto V motoru 01 v login 11 nastaveno 11463 a proběhne i potvrzení. jsem chtěl provést, ale ouha tlačítko login11 nemám aktivní. MR08 18.tsi. Může te mě někdo nakopnout správnýn směrem? Děkuji.
  5. Takže jestli jsem to dobře pobral, tak to co je na fotkách škody je nvý typ páčky (tuším od MR07) a neměla be se vyskytnout žádná komplikace při montáři do O2 MR07, 08, ...
  6. jenom taková moje zvědavost - koukal jsem, že páčky tempomatu se liší potiskem, viz web škody a jiných prodejců (asp, stu..). Je to jenom inovace potisku? Díky.
  7. 140 km/h cca 3800 ot... Jo to by odpovídalo. Kolega s 4x4 FSI to tak taky má.
  8. pri 160 na 6 - 3000 ot/min. Teď jsi mně teda docela zmátnul, ale mě to při tomhle kvaltu a otáčkách ukazuje 140. Že by bylo něco špatně?
  9. Jsem "metalista amatér" ,jako že hraju s kámošema v kapele, ale studio v autě mít nemusím. S tím Panasonicem jsem spokojený a při koupi auta mně právě od Streamu odradily zde popisované závady. Tak jsem si řek, že počkám, jak to dopadne. No a právě mám možnost to rádio přenechat kolegovi a tak koukám po origo rádiu. Přeci jen tam sedí o dost líp.
  10. prosí vás pěkně, to je ten Stream s Audiencí opravdu taková šůta, jako že vysouvá, nevysouvá, hraje, nehraje, nebo se to prostě šešlo u nějaké série. Přizním se, že jsem o některém z nich zauvažoval (mám Panasonic), ale znovu jsem na pochybách. Dík
  11. No, evidentně si dopřává plnými douškya pěkně si to vychutnává. Proč ne, že.
  12. škoda, těsně vedle. Ale máš ještě dva pokusy
  13. Pokud se teda nepletu, tak já vidím největší výhodu tohoto tařízení (pokud je to od výrobce WITSON Ltd.) v možnostech WinCE 5.0. za předpokladu nákupu jinde než v tuzemsku to nevypadá zas až tak špatně. Inspirací pro názornost mohou být úpravy softu MIO navigací.
  14. jenom mne napadlo, jestli tohle rádio umí komunikovat s externím TMC receiverem. Nejlépe přes BT. Nezkoušel to někdo?
  15. Tak moje zkušenosti se spotřebou tohohle motoru jsou asi takové, že to umí jet za 6,5 ale i za 15 litrů. Jak to pozoruju u sebe: město 7 až 10,5. ta desítka tam vletí okamžitě, jak někde delší dobu popojíždím po křižovatkách. Když se dostaneu na nějký okruh klesá spotřeba celkem rychle pod 8 litrů. Pokud se dál poflahuju někde na výpadovce nebo okruhu jde to i na 7litrů. dálnice 6,7 - 7,4 záleží samozřejmě kde a za jakého provozu. Tyhle hodnoty mám konkrétně na tarase Stříbro - Brno. Tam 6,7 a zpět 7,4. NEvím proč, asi je to proti větru nebo spěchám domů Rychlost většinou osciluje mezi 120 a 140 Km/h. Pokud se mi někdo blbě lepí na kufr, tak odjedu. státovky a okresky Když tu kdysi Rosťa1.8 psal že má spotřebu 6,5 litrů, tak jsem si myslel, že normálně kecá. Nekecá na státovkách a okreskách se dá celkem klidně tahle spotřeba dosáhnout a to i za předpokladu častějšího předjíždění. tady jezdím do 100 km/h. Samozřejmě pokud zatopíte pod kotlem, tak ta spotřeba je někde úplně jinde a v nádrži je pěkný vír.
  16. no právě, že spousta lidí si plete pojmy s dojmy. Výrobci toho dobře využívaj a další kvantum lidí jim to zbaští i s navijákem. No a neméně významná skupina se potom snaží udělat z nouze ctnost.
  17. Co se týče benzínu, tak já se ptal prodejců jestli dávat 98 alespoň při záběhu. No a bylo mi řečeno: Proč ne, ale je to zbytečný. Znatelný zlepšení čehokoliv nemám očekávat.
  18. Když jedu(nazávodím), tak mám spotřebu kolem 7,5 l. Když jedu svižněji, tak 8,5 l. Jsem na tom podobně. Dá se to udržet do/okolo 8L vypočítané spotřeby. Ve městě to bere do 10L. Pokud se hodně popojíždí tak to ukazuje hrůůůzná čísla. Jinak na 5 a 6-tku pod 2k otáček nejezdím.
  19. koukám, že TSička se prodávejí. To je dobře
  20. Nechci do toho vnášet nějaké vášně, ale na dvojku jsem tedy nákladák jedoucí v rozmezí 60-90 km/h předjíždět nemusel. Je ale pravda, že na tu dvoju to pěkně vystřelí. Ovšem to znamemá, že ten nákladák chci přeskočit, nikoliv předjet
  21. Tady něco najdeš. Zapojenie neoriginálneho rádia, pinout ISO konektora.... Panel pro standardni autoradio
×
×
  • Vytvořit nový...