Montyk Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 tak jsem psal všem SZ jestli sem na někoho zapoměl tak se omlouvám nebo možná někomu poslal dvakrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik64 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) Jo je to nárust výkonu o 36% a taky krouťáku. Jenže maximálního výkonu a maximálního krouťáku. Tzn. že i když budeš mít 200 PS a pojedeš na půl plynu, tak části přenášející krouťák z motoru na kola budou namáhány stejně, jako v tvojí seriové fábce při plném plynu. Čip od cimbu tuším není zjistitelný v jednotce. Ovšem při převedení do map by to technik mohl poznat, pokud zná sériové hodnoty. Ano o tom vím že když jedeš na menší zátěž (půl plynu) tak by vše mělo být ok proto ale bych tam ten čip nemusel mít. Neboj s konstrukcí převodovek mám velmi velké skušenosti. Takže pokud si něco o tom zjistíš tak taková převodovka je konstruovaná na spektrum zatížení - to laicky znamená počítá se s tím že jedeš i na půl plynu už při konstrukci neboj. A vlastně tím že mu celé spektrum zatížení posuneš se můžeš dostat do stádia kdy už ozubení nevyhoví na životnost. Nevím teda kolik má tahle převodovka limit kroutícího momentu, protože asi se používá i s jiným motorem takže tam jistá rezerva může být. Ale že by 35 a víc procent no to těžko. Pokud chceš přednášku na téma ozubení jsem schopen ti o tom říct téměř vše! Jo montyk dík za zprávu, ale do čipu nejdu! Editováno: 8. Březen 2009, autor: jirik64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Montyk: Svara do toho jde, FIIC, 1,2HTP 51kw, r.v. 2008, cca 20000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Ok super ta další potvrdíte ?? ať můžeme dohodnout už nějakej konečnej termín asi bych to měla být sobota co?? Tak potvrzujte prosím!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Tak zatím potvrdilo 5 človíčků z původního seznamu 12 tak kde jste klucí potvrďte a dopište motorizaci model a rok Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 (editace) Ahoj tak zatím potvzená účast:Já Mira 19 Fabobo Honz@ Hanzy 1 Jiri czech Elder Crake DJPetr Nepotvrzeno:Dežněv Piškot Denso Spineshank Cretino buchty s mákem Editováno: 9. Březen 2009, autor: Montyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Někdo další?? nebo sem na někoho zapoměl tak se omlouvám a přihlaště se děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip_1 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Taky potvrzuji, Fabka 1,4MPI / 44kW, 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri_czech Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 tak ja znovu potvrzuju ze mam zajem F1 1,2 htp 47Kw r.v. 2003 76000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 ja sa ospravedlnujem za trhanie partie, ale momentalne do toho NEIDEM.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 tak zatím potvzená účast:Já Mira 19 Fabobo Honz@ Hanzy 1 Jiri czech Elder Crake DJPetr filip 1 Nepotvrzeno:Dežněv Piškot Denso Spineshank buchty s mákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dežněv Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Čau, tak do toho jdu s Váma, potvrzuji účast F1, R.V.2003, 1.2 12V HTP-47 KW-combi, 80 000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Ahoj no super tak to je další ze seznamu děkuji za potvrzení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) tak zatím potvzená účast:Já Mira 19 Fabobo Honz@ Hanzy 1 Jiri czech Elder Crake DJPetr filip 1 Dežněv Felicie 1.3 2x 1.6 1x Nepotvrzeno: Piškot Denso buchty s mákem Editováno: 10. Březen 2009, autor: Montyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) tak zatím potvzená účast: Montyk Mira 19 Fabobo Honz@ Hanzy 1 Jiri czech Elder Crake DJPetr filip 1 Dežněv Felicie 1.3 2x 1.6 1x Buchty s mákem ???? neví musíme ho přesvědčit ale přijel by také Nepotvrzeno: Piškot Denso někdo další novej??, Editováno: 10. Březen 2009, autor: Montyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzy1 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Koukám že už je nás na to dost,tak už by zřejmě chtělo domluvit nějakej termím aby to pokud možno všem vyhovovalo.Mě by nejvíc asi vyhovovala sobota,ale i kdyby to byl jinej den,tak bych si nějak zařídil volno.Jo a ja sem pro Sukorady,mám je o trošku blíž než moravu ,ale i tak mi tam cesta bude trvat něco přes 3 hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzy1 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Jo a tady je ještě něco pro Buchty s mákem,já vím že máš strach že přijdeš o záruku,já to mám taky prodloužený na 4 roky a rozhodl sem se že do toho pujdu,protože vím z předchozího auta,který sem měl taky chipnutý od Cimbu že sem nikdy neměl žádnej problém.A navíc si přečti tohle http://www.cimbu.cz/index.php?page=faq&lng=cze píše se tam taky něco o záruce,že kdyby byl problém,tak se to budou snažit vyřešit.Neboj se a pojď do toho s náma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 vy mi prostě nedáte pokoj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak udal bych 2 termíny a aspoň týden do předu aby si to každý mohl zařídit. Jinak sem taky pro sobotu, ale i v týdnu by to neměl být problém. btw. co s těma feldama? jsou tam min. 2 zájemci jestli by šli přifařit k tomuhle bylo by nás víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri_czech Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ja bych taky nejradsi sobotu ale mam vstricnyho sefa a dovolenou bych mel dostat kdykoliv.staci mu to rict den dopredu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Montyku, ty tam máš nějaké felicie, jaká je tedy cena pro feldy? Jsem z feliciafora, tam by se taky našli lidi na chip, takže bysme se přidali k vám.Ale musíš mi sdělit ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) Ceny máš tady http://www.cimbu.cz/index.php?page=prices&lng=cze a od toho si odečti slevu 33% nebo 43% pokud to klapne edit: už tam jsou 4 lidi přihlášený Editováno: 10. Březen 2009, autor: Honz@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira 19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ja jsem mel auto v servisu protoze mi to po ranu klepalo v motoru a oni mi prehrali jednotku, prej ze to pomuze,nikdo si nejakeho chipu nevsim i kdyz mam nalepky Cimbu na dverich. klepe to porad a kdyz jsem psal Jandovi tak mi napsal at prijedu ze to zadarmo nahraje znova protoze drzi 5let zaruku na SW a to jsem si to nechal delat bez dokladu a dph. Napiste si ty obsahy a typ auta a ja ty ceny zjistim, taky kdo nemuze knemu lze to domluvit v Brne. Mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Ceny máš tady http://www.cimbu.cz/index.php?page=prices&lng=czea od toho si odečti slevu 33% nebo 43% pokud to klapne edit: už tam jsou 4 lidi přihlášený Určitě? Fakt to platí i na feldy? Pokud budou tyhle ceny, tak min. 10 aut dáme do kupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira 19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Kdyz mi sepisete co chci tak vam ty ceny do druheho dne zjistim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.