Březen 19, 200916 r A co se ti s tím motorem vlastně stalo? bud svicka nebo civka u jednoho valce Upraveno Březen 19, 200916 r od jiri_czech
Březen 19, 200916 r 2jiri_czech: stejne si to zvladl nejak rychle dom:)) myslim ze ten kousek nebyl zas tak malej:))
Březen 19, 200916 r Pánové děkuji za účast na akci a jsem rád že jste spokojeni já už se také nemůžu dočkat soboty
Březen 19, 200916 r 2jiri_czech: stejne si to zvladl nejak rychle dom:)) myslim ze ten kousek nebyl zas tak malej:)) no bylo to rychlejsi nez cesta do brna.to bude tim ze cedule na sy jsou na kazdym rohu ale na bauhaus ne.brno-sy trva tak hodinku.opravdu jsem to zkousel jen na kousku(cca 5 km)
Březen 19, 200916 r no mr janda setvaril jako dozivotni mechanik motoru prej kdyz bude problem, mame se ozvat jemu ) no ma to sve vyhody
Březen 19, 200916 r takze pani, 180 km jazdy s chipnutym autickom je za mnou a pocity su iba pozitivne... auto ide do otacok lepsie jak predtym - 2,3,4 nema problem sa vytocit az, az az... na 5 ku na dialnici asi pri 100 vke ked pridam tak pocitujem zmenu asi najviac.. lubi sa mi to, je to asi najlepsie investovanych 2500 korun v ramci auta..
Březen 19, 200916 r tak to jsem rad, ze jsi tak spokojenej ja to ejste nemel tolik moznost vyzkouset, ale bude to urco taky tak ) nj at zije chip tuning
Březen 19, 200916 r este uvidim ako to bude so spotrebou, tu sa teraz asi moc neda porovnavat lebo som isiel na dialnici 140+ plus celkom svizne aj doma v okoli a vysledok bol 7,6.. neviem ako predtym, ale tato sa dala..
Březen 19, 200916 r tak to jsem rad, ze jsi tak spokojenej ja to ejste nemel tolik moznost vyzkouset, ale bude to urco taky tak ) nj at zije chip tuning budes urcite spokojny ked najdes tie spravne podmienky na skusanie..
Březen 19, 200916 r mno vidíš a to si na začátku nevěděl jestli do toho pujdeš že ?? tak nezapomeň to pak otestovat na spotřebu ju
Březen 19, 200916 r mno vidíš a to si na začátku nevěděl jestli do toho pujdeš že ?? tak nezapomeň to pak otestovat na spotřebu ju no mas pravdu - vahal som.. ale nakoniec som spokojny, z tohoto mam radost... ked pojdem obvyklu trasu do prace, budem to moct objektivne porovnat a dam vediet ako to dopadlo...
Březen 19, 200916 r jj to dejj ať víme kdo co a jak? už ať jéééé sssoooobota nebo mi praskne chobotáááá
Březen 20, 200916 r Tak jestli rano nezaspim, tak taky prijedu a jsem rad ze ty co to jiz maj zasebou nejsou zklamani.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.