vasnivykolista Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 (editace) no jo a co když mám servisní knížku a jezdím každej rok na servisní prohlídky do servisu škoda...jak to zjistijou v servisu tak asi mám po ptákách Editováno: 4. Červen 2010, autor: vasnivykolista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 A jak to zjistí ? Myslíš , že to budou zkoumat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 (editace) Pánové a co říkáte na toto? http://www.diesel-technik.cz/chiptuning-skoda-osobni Jo a na 1.4 Mpi jsem se jich taky ptal a cena je stejná jako na HTPčko,čili 2990kč za auto. Editováno: 4. Červen 2010, autor: Albín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 A to jako z Brna do Kladna se to má vyplatit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 (editace) Super, jsem rád, že se Vám vrátila chuť jet chipovat :-) A děkuji marttovi za ujasnění ohledně DPH. Pokud to je skutečně tak, že můžeme čipovat za 3000,- bez dokladu, pak je to bomba. Jako termín navrhuji 10. červenec, když se ten předchozí moc neujal. Myslím, že p.Janda jezdí do Brna v týdnu, domluv se s ním kdy tam pojede. Klidně třeba za týden nebo 14dní. Proč to oddalovat! A kdo to chce dělat v Brně? Ten termín si vlastně můžem určit dle p.Jandy, né? Editováno: 5. Červen 2010, autor: martt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sladek Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 Zdravím,tak 10.7. je pro mě úža,beru Mám HTP 1.2 12 V,2007,na řídící jednotku bych se musel podívat,ale už jsem si to kdysi zjišťoval a Cimbu jí chipuje,tak by to neměl být problém.Až to bude aktuální,dejte zprávu.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanymili Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 (editace) Zdravím, za těchto podmínek se k vám rád přidávám 1.4 MPi 50kW 2001. Toho 10.7 je super... Radši Brno, ale do Sukorad taky trefím Editováno: 7. Červen 2010, autor: fanymili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 Tak Pro Brno su já fanymili raider ještě někdo ? Že by jsme to hodili dřív třeba ještě červen ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAIDER Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 Jsem pro Brno,termín je mi celkem jedno ale čím dřív tím líp:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanymili Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 Jasný, takže Brno. Klidně už v červnu, jsem pro :-)) Dělám na směny tak dejte vědět kdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pawelh Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 Navrhnete termin - cerven by me vyhovoval nejvic Misto - Brno Motor - 1.2 HTP 12V Fabia II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 (editace) 19.6. nebo 26.6. ? Editováno: 6. Červen 2010, autor: hanesek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 Sleuth šlo by to ? nebo termíny navrhuje Janda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanymili Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 19,6 nemůžu a 26,6 by bylo super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santa2412 Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Kde přesně se to bude v tom Brně konat? Bych se taky asi stavil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 No pro Brno navrhuji parkoviště u Ústředního hřbitova . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sladek Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 zdravím vespolek,jestli jsem to dobře pochopil,tak chipovat se bude na dvou místech,a sice v Brně a Sukoradech?A každé místo bude mít svůj termín?Já jsem pro Sukorady,mimo 18.6. až 27.6.To jsem pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Harris Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Já se přidávám taky,..1,2 HTP 51KW a nejlépe Sukorady,..čas mám pořád,..díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L@dis1 Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Byl jsem chipovat HTPéčko (47 kw) p. Jandou před rokem v Ostravě a spokojenost. Fábka malinko líp jede a spotřeba šla asi o 3 dcl dolů dle PC. Původně jsem se toho chipování trochu bál, ale už jsem úplně v poho . Jo a dostali jsme každý od p. Jandy nějaký "certifikát" o chipování, kvůli případné reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleuth Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 Najednou je tu lidí jak máku Pro nedočkavce z Brna navrhnu panu Jandovi termín 26.6., Sukorady potom 10.7. Dřív bohužel nemohu a nerad bych o čipování přišel, když už jsem vás sem nahnal :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAIDER Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 SLEUTH: ok tam mu navrhni toho 26.6 Brno. kdo teda vše pojede z toho Brna a vyhovuje to všem??? napiš pak v kolik a kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleuth Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 26.6. Brno a 10.7. Sukorady potvrzeno p. Jandou. Ještě jsem ho požádal o detaily (kdy, kde). Prosím všechny co mohou potvrdit svou účast 10.7. v Sukoradech, ať tak učiní formou PM (private message - osobní zpráva). Do předmětu uveďte "10.7. Sukorady". Ať si vas mohu lehce spočítat, díky Najde se někdo z brněnské skupiny, kdo se ujme její organizace? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 Já to brno zorganizuji 26.6. 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 (editace) Tak Brno 26.6.2010 Já Fanymili - potvrzeno Martt - potvrzeno Raider Santana 2412 ????, Pawelh - potvrzeno Pat ještě někdo ????? Editováno: 10. Červen 2010, autor: hanesek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Braver Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 Jeste prihlasuju na Brno Pawelh, neni ted na netu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.