Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Super, jsem rád, že se Vám vrátila chuť jet chipovat :-) A děkuji marttovi za ujasnění ohledně DPH. Pokud to je skutečně tak, že můžeme čipovat za 3000,- bez dokladu, pak je to bomba.

Jako termín navrhuji 10. červenec, když se ten předchozí moc neujal.

Myslím, že p.Janda jezdí do Brna v týdnu, domluv se s ním kdy tam pojede. Klidně třeba za týden nebo 14dní. Proč to oddalovat!

A kdo to chce dělat v Brně? Ten termín si vlastně můžem určit dle p.Jandy, né?

Editováno: , autor: martt
Vloženo

Zdravím,tak 10.7. je pro mě úža,beru :) Mám HTP 1.2 12 V,2007,na řídící jednotku bych se musel podívat,ale už jsem si to kdysi zjišťoval a Cimbu jí chipuje,tak by to neměl být problém.Až to bude aktuální,dejte zprávu.Díky.

Vloženo (editace)

Zdravím, za těchto podmínek se k vám rád přidávám :palec2:

1.4 MPi 50kW 2001. Toho 10.7 je super... Radši Brno, ale do Sukorad taky trefím :)

Editováno: , autor: fanymili
Vloženo

zdravím vespolek,jestli jsem to dobře pochopil,tak chipovat se bude na dvou místech,a sice v Brně a Sukoradech?A každé místo bude mít svůj termín?Já jsem pro Sukorady,mimo 18.6. až 27.6.To jsem pryč.

Vloženo

Byl jsem chipovat HTPéčko (47 kw) p. Jandou před rokem v Ostravě a spokojenost. :palec2: Fábka malinko líp jede a spotřeba šla asi o 3 dcl dolů dle PC. Původně jsem se toho chipování trochu bál, ale už jsem úplně v poho . Jo a dostali jsme každý od p. Jandy nějaký "certifikát" o chipování, kvůli případné reklamaci.

Vloženo

Najednou je tu lidí jak máku :)

Pro nedočkavce z Brna navrhnu panu Jandovi termín 26.6., Sukorady potom 10.7.

Dřív bohužel nemohu a nerad bych o čipování přišel, když už jsem vás sem nahnal :-D

Vloženo

26.6. Brno a

10.7. Sukorady

potvrzeno p. Jandou. Ještě jsem ho požádal o detaily (kdy, kde).

Prosím všechny co mohou potvrdit svou účast 10.7. v Sukoradech, ať tak učiní formou PM (private message - osobní zpráva).

Do předmětu uveďte "10.7. Sukorady".

Ať si vas mohu lehce spočítat, díky ;)

Najde se někdo z brněnské skupiny, kdo se ujme její organizace? :)

Vloženo (editace)

Tak Brno 26.6.2010

Fanymili - potvrzeno

Martt - potvrzeno

Raider

Santana 2412 ????,

Pawelh - potvrzeno

Pat

ještě někdo ?????

Editováno: , autor: hanesek

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...