Jar_da Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 moje HTP honím každý den a mám najeto přes 200.000, je to vidět i na fotkách a zatím je motor v dobré kondici, jinak se chystám na výměnu rozvodového řetězu a napínáků, preventivně, udělám fotky, aby jste viděli opotřebení a případné natažení řetězu, protože nikdo není schopen říct (myslím ze Škodovky) kolik tyhle díly vydrží, takže udělám průzkum rozborkou a sborkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 10. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Zdarec JaKr, klobouk dole pred takovym clenem a tesim se taky na fotky, taky se na to tema hodne zajimam, nebot kolega to mnenil neplanovane pri 65000km mu to skocilo. Budes to delat sam a nebo mas ne koho od servisu? Drzim ti prsty at to dopadne v pohode a tesim sse na foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 řekl bych kombinací obojeho, nemám potřebné přípravky, takže v servise u známého a za mé účasti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 hoj kluky sem tu novej a mám HTP kdy bude zas hromadnej chip???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dežněv Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 nazdar, taky jsem tady nový a taky bych měl zájem o chip, pokud bude hromadná akce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 18. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 No kdyz se se date do hromady vic nez 12 clenu na 100% a nebudu Vam vadit Sukorady u MB tak vam to zaridim: Bay bay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira 19 Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Ja byl v servisu a prehrali mi soft tak se za nim chystam,dohodnete se kdo to chce a ja se snim skusim dohodnout at vam to udela za tu samou cenu jako pri hromadnym chipu. Budu mu volat zacatkem pristiho tydne tak mate dost casu se dohodnout. Mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 jo šel bych do toho a sukorady mě vubec neva bydlím od nich cca 5km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabobo Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 mám též zájem o hromadný chip.Do Sukorad to nemám daleko.Takže se hlásím. / HTP 12/47 , najeto cca 22 k./ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 mno super už se nám to rozrůstá tak kdo další??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Měl bych jednoho známého co by šel do chipu. Já už ho mám Dyžtak dejte mi vědět pomocí SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Tak pánové někdo další??, na chip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 23. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Zdravim panove, je super ze se tak to pokracuje v linku a chysta se dalsi kolo hromadneho CHIPTUNINGU. Je pravda, ze za rohem sou vanoce a tak to bude jeste chvyli trvat, ale vyplati se. Ja jsem spokojenej a doporrucuju to, sam sem organizoval akci a vim co to da prace dostat takovou akci do finale. Preju hodne spokojenych zejemcu. Bay bay at vam to frci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Hoj a díky za přání snad to do jara dáme dohromady. Pánové tak kdo další na chip neváhejte a pojďte roztočit ty naše haťapky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Já bych se nahlásil klidně taky, ale bylo by to na felicii 1.3 MPI 50kW a když by to šlo, tak taky jaká by byla cena... Na stránkách Cimbu je 3570Kč s DPH, určitě bych do toho šel, kdyby mi to udělal za 2000, možná do těch 2500, víc určitě ne. Ale chtělo by to zjistit, až bude více lidí, jestli bych s váma moh vůbec jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabobo Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Můj zájem o chip stále platí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Můj zájem o chip stále platí. JJ počítáme stebou ale stále je nás málo tak pánové kdo ještě kdo do toho pujde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 (editace) Tak hlásím mého známého na chip FI 1,4 nejlépe Brno Kdyžtak info přes SZ až to bude aktuální Editováno: 5. leden 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.E.N.S.O Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Mel bych take zajem ale predem by mne zajimaly udaje jako je vykon motoru po chipu, spotreba a tak dale. Omlovam se pokud uz to tu nekde bylo psano :-) mam 1.2 HTP 47 kW r.v. 2006 najeto asi 40000. DIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 mrkni na tady se dozvíš vše o chipu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.E.N.S.O Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Vypada to celkem dobre hlasim se taky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 (editace) Vypada to celkem dobre hlasim se taky :-) No super pokud počítám dobře tak je nás devět Tak kdo další klucí!!!!!!! Editováno: 10. leden 2009, autor: Montyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Jestli počítáte se mnou, tak si mě vyškrtněte... V nejbližší době by mi měla přijít už upravená řj, takže je budu aspoň moci přehazovat a pořádně vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Jestli počítáte se mnou, tak si mě vyškrtněte... V nejbližší době by mi měla přijít už upravená řj, takže je budu aspoň moci přehazovat a pořádně vyzkoušet ok to neva tak snad budou další zájemci tak klucííí někdo dalšííí?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Tak nikdo další?? Stále je nás málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.