Gerrik Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Prolít jsem to tady ohledně ceny, nenašel, kolik to teda bude stát při hromadném chipu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Počítej tak trojku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 jen pro info, moje HTP má najeto 200.000 po chipu od Cimbu a byl jsem na emisích a žádný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 omg 200 tis??? to je mazec!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 (editace) Tak to je husstýýýýýýýýý ale pořád je nás málo na další chip Editováno: 28. leden 2009, autor: Montyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 omg 200 tis??? to je mazec!!! 200.000 po chipu, který jsem dával při 20.000km, takže aktuální stav je 220K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Hoj tak co klucííí kdo další se přidá na chip???? ať to najaře mužem objednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzy1 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Tak já bych se taky přidal na hromadnej chip tuning,už o tom taky přemýšlím delší dobu,mám F II 1,2 HTP 12V,najeto mám cca 13000 a 1x výměnu oleje za sebou,sem z Chebu ale klidně zajedu do těch Sukorad,aspoň bych to rovnou otestoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 SSuper Hanzy1 počítá se stebou ale pořád je nás stále málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzy1 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 SSuper Hanzy1 počítá se stebou ale pořád je nás stále málo A kolik nás vůbec už je?jestli sem to správně pochopil,tak nás má bejt aspoň 12.Sem tady novej,tak se ještě moc neorientuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Mno jestli dobře počítám a někoho nezapoměl tak by nás mělo být sedm a dodo psal že víc než dvanáct Tak hošííí kdo dalšíí na chip???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzy1 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Mno jestli dobře počítám a někoho nezapoměl tak by nás mělo být sedm a dodo psal že víc než dvanáct Tak hošííí kdo dalšíí na chip???? No tak koukám že to asi moc rychle nepřibývá,jen aby to tímto tempem netrvalo až do léta,to bych si to radši nechal udělat na vlastní pěst a za mnohem víc peněz,tak se nebojtee a pojďte do chip tuningu taky,je to super věc a klidně si pak s tím HTP mužem dovolit předjíždět(teda auta s podobným výkonem),samozřejmě že nepředjedete žádný porsche,tak maximálně na parkovišti .Už nás chybí jen pět tak se toho nebojte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tak omluva jestli platěj všichni tak je nás osm já zapoměl počítat sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Zeptam se svary jestli do toho neskoci... Kdybych mel zelenaka na hlavni jezdeni, tak do toho jdu... ale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Zeptam se svary jestli do toho neskoci... Kdybych mel zelenaka na hlavni jezdeni, tak do toho jdu... ale... Hoj Crake ale....?? to přece neva ne že ho nemáš na hlavní ježdění když nás bude hodně bude to levnější a co ty víš kdy se ti to hodí tak neváhej a skoč do toho s náma ať nám ty haťapky svištíííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elder Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) Zdravim, taky chci chip. 1.2 HTP F II HTP 51 kw r.v.08. Piste mi kdyztak PM, nechodim sem casto, ale na PM vzdy zareaguji. Díík Editováno: 12. Únor 2009, autor: elder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzy1 Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Tak to je super,už je nás zase o jednoho víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 jo jo super jen tak dááál ty voe a co je PM?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzy1 Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) já sem tady docela novej a tak tady všude zjišťuju co je to PM a taky nemám ponětí co to je ,radši nám to napiš bez zkratek ať víme jak tě informovat Editováno: 12. Únor 2009, autor: hanzy1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 private message? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 a co potom SZ OZ není to vše stejné?? soukromá zpráva-osobní zpráva PRIVATE MESSAGE??? my už nejsme v čechách?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 ja by som do toho hromadneho chipu isiel tiez... takze chybaju uz "len" 2 auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Hoj skoro celkem jo pokud zas někdo necouvne ale pořád čím víc tím líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Má vůbec smysl čipovat 1.2 HTP 44 kw??Pokud ano a měl bych na termín čas,tak se hlásím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Já myslím že ano když si to pročteš zpět tak nejde jen o větší výkon ale plynulejší tah od spoda a celkově klidnější běh motoru. o malinko nížší spotřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.