djpetr Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Tak prosím o konkrétnější info.Sem naprostej laik,tak uvítám vše okolo toho......co získám,co ztratím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzy1 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Tak prosím o konkrétnější info.Sem naprostej laik,tak uvítám vše okolo toho......co získám,co ztratím.... tak koukni tady http://www.cimbu.cz/index.php?page=ecu&...=91&lng=cze ,píšou tam dost věcí a je to ta firma kde by se to mělo udělat,Cimbu je v chip tuningu jednička,měl sem od nich nachipovanýho favorita a nikdy sem neměl žádnej problém,všechno fungovalo tak jak má a vlastně ještě funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri_czech Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 já bych taky mel zajem ale chtel bych se nejdriv zeptat na termin jestli uz je teda rozhodnutej.nikde jsem ho nenasel.pokud budu mit cas tak bych do toho sel taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Hoj termín ještě žadnej není čeká se na další aby nás bylo víc než dvanáct pak teprve oslovíme všechny přihlášené jestli to platí a pak teprve se dohodne termín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 (editace) Takže klucí sem to sčítnul a pokud platí všichni tak 12 JÁ--možná muj brácha ale musím se ho ještě zeptat DEŽNĚV MIRA 19 FABOBO PIŠKOT SPINESHANK DENSO HANZY 1 ELDER CRETINO DIPETR JIRI CZECH mno tak kdo tohle vlákno sleduje tak to skuste potvrdit ať víme na čem jsme jinak pak všem pošlu ještě sz Jnak čím víc tím líp tak klucí kdo další?? Editováno: 19. Únor 2009, autor: Montyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 jo a jestli jsem na někoho zapoměl tak se omluvám a připomeňte se díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzy1 Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Tak už je nás tedy 12 .Já svojí účast potvrzuju,už akorát zbývá dohodnout nějakej termín aby pokud možno vyhovoval všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Já to zařizuje pro mého kámoše ,takže za něj říkám Brno na Agipce .Je tady někdo pro Brno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Svara do toho jde taky Takze info mu predam... PS: ja asi ne neb musim setrit love na folie pro noveho ore... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip_1 Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Chtěl bych nechat chipnout fabku 1,4 MPI 44kW, můžu se k vám taky ještě přidat? Ta sleva se vztahuje jen na úpravu ŘJ nebo i na výměnu sacího potrubí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri_czech Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 jo tak ja do toho pujdu.snad dostanu dovolenou na jakejkoliv termin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 (editace) Chtěl bych nechat chipnout fabku 1,4 MPI 44kW, můžu se k vám taky ještě přidat? Ta sleva se vztahuje jen na úpravu ŘJ nebo i na výměnu sacího potrubí? jen na upravu řídící jednotky,čištění klapky pokud je třeba, jasně že můžeš čím víc tím líp Editováno: 20. Únor 2009, autor: Montyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 tak klucí ještě někdo další na čipování??? Čím víc tím líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scane Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 tak klucí ještě někdo další na čipování??? Čím víc tím líp Zdravím, taky zvažuju chip, ale cena za 1.9 Tdi je na muj vkus fakt narez u cimbu cca 12400. Pokud by tam byla vyrazna sleva, tak bych o tom hodne vazne uvazoval, tak me kdyztak muzes predbezne zapocitat a pokud ta nabidka bude zajimava, tak bych do toho sel. Pavel (fabia combi 1.9tdi 74kw 2001 142 000km) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 trochu sem to pročet a začínám taky uvažovat jen by se jednalo o polo s 1,2 12v což by neměl být problém. teda snad ne. jinak máte domluvený místo někde na Moravě,že? jsem od Plzně takže ideál by asi byla Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Zdravím, taky zvažuju chip, ale cena za 1.9 Tdi je na muj vkus fakt narez u cimbu cca 12400. Pokud by tam byla vyrazna sleva, tak bych o tom hodne vazne uvazoval, tak me kdyztak muzes predbezne zapocitat a pokud ta nabidka bude zajimava, tak bych do toho sel. Pavel (fabia combi 1.9tdi 74kw 2001 142 000km) Hoj to je nařez ale myslí že cena by mohla být také se slevou nevím o kolik ale zkus pročíst zpět pár stránek někdo už tam čipoval tvuj motor třeba tam je i cena jinak to zjistíme při domlouvání termínu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 trochu sem to pročet a začínám taky uvažovat jen by se jednalo o polo s 1,2 12v což by neměl být problém. teda snad ne. jinak máte domluvený místo někde na Moravě,že? jsem od Plzně takže ideál by asi byla Praha Hoj honzo nevím jak praha ale Sukorady už jsou jen opár km dál asi 12km od MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Ještě někdo další??????????? na čipování????? a dál? a dáááál?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Hoj honzo nevím jak praha ale Sukorady už jsou jen opár km dál asi 12km od MB tak to už by problém nebyl 12 km mě nezabije. otázkou je ta cena. je to stejnej motor jako ve fabii jen to není škodovka, ale VW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 tak to už by problém nebyl 12 km mě nezabije. otázkou je ta cena. je to stejnej motor jako ve fabii jen to není škodovka, ale VW jestli je to stejnej motor tak by to neměl být problém?? cenu zjistíme ale počítej tak okolo 3tis myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Tak napsal jsem dodovi ta snad nám zjistí cenu a nějakej možnej termín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 (editace) když by to bylo kolem 3 tak je to supr a du do toho. je to stejnej motor jak ve fabii 1,2 12v typ motoru AZQ a najeto 90 tis. km Editováno: 22. Únor 2009, autor: Honz@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Jsem zvedav na cenu a terminy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Asi nejlepší by byla sobota co ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Asi nejlepší by byla sobota co ???? pro mě určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.