cretino Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Montyk, mal by som taku malu prosbicku: Vedel by si zistit presne miesto konania akcie pre Brno? Stvrtok je tu co nevidno a mam v plane pobehat trochu po Brne za "kulturou" ked tam uz pojdem.. Ide mi hlavne o to, aby som si vedel vytvorit nejaky predbezny plan co chcem stihnut a spojit to s chipom aby som to stihal.. Diki moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira 19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Pro ty co v dany termin nemohou se da u p. Jandy domluvit chip na jindy a za stejny penize. co se tyce mnozstevnich slev,tak levnejc nez co se tu psalo uz nepujde to uz sem snim resil kdyz jsem organizoval minulou akci. Mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Hoj tak Brno team bude to už od 18h a někde bejvalej Baumax teď je tam výstava Tutanchamona tak tam někde na parkovišti a napište mi na SZ vaše tel.ať mu je můžu předat aby jste si halo halo v případě že by jste to hledali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Sukorady platí tak jak maj 21.3 9h ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 (editace) Jen upresnuji pozici, pro nebrnaky http://www.mapy.cz/#x=138142864@y=13274544...47365_156387201 kdyz pojedete po te silnici, tak to misto setkani by melo byt presne na opacne strane silnici, nez je soucasny BAUHAUS. Na tom rohu je takova vyskova budova sklenena, M-PALAC 2Montyk: sorry se ze do toho montuju tady :DD Editováno: 16. Březen 2009, autor: mytrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Jen upresnuji pozici, pro nebrnakyhttp://www.mapy.cz/#x=138142864@y=13274544...47365_156387201 kdyz pojedete po te silnici, tak to misto setkani by melo byt presne na opacne strane silnici, nez je soucasny BAUHAUS. Na tom rohu je takova vyskova budova sklenena, M-PALAC 2Montyk: sorry se ze do toho montuju tady :DD To je v poho já vůbec nemám šajn kde maj Brňáci nějakou mumií a že je to bauhaus a ne baumax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Takže Brno team 19.3 od 18h u nějaké mumie jak se píše vejš tedy parkoviště bejvalej Bauhaus výstava Tutanchamona Sukorady 21.3 9h Ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 (editace) Co mas z toho, ja zas nevedel, ze existuje nejaka Titanic hall, kde by ta mumie mela byt proto jsem to radej upresnil.. Editováno: 16. Březen 2009, autor: mytrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Hm hustýý 3 kila za vyschlou trepku to radši pujdu do krematoria na exkurzi a zadarmo tam jich je alespoň vím do čeho jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 jj je to hafo jsem to umazl, protoze jak na potvoru je 18tyho posledni den, tak ma cretino smulu no ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 A titanic hall ty woe tak ještě mumie z titaniku jo to už je na mě moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Takze to nakonec dopadlo tak, ze za svaru jedu ja jeho autem... Ale chtel bych poprosit - vzhledem k tomu, ze mam odpoledne dalsi praci tak bych potreboval nejpozdeji v 10:30 vyrazit zpet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Takze to nakonec dopadlo tak, ze za svaru jedu ja jeho autem... Ale chtel bych poprosit - vzhledem k tomu, ze mam odpoledne dalsi praci tak bych potreboval nejpozdeji v 10:30 vyrazit zpet... J v poho jak jsem psal pokud tam budeš lehce před devátou tak můžeš jit jako první neměl by být problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 už se docela těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 jj já také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Jen upresnuji pozici, pro nebrnakyhttp://www.mapy.cz/#x=138142864@y=13274544...47365_156387201 kdyz pojedete po te silnici, tak to misto setkani by melo byt presne na opacne strane silnici, nez je soucasny BAUHAUS. Na tom rohu je takova vyskova budova sklenena, M-PALAC 2Montyk: sorry se ze do toho montuju tady :DD mytrix, mas to u mna - toto mi fakt pomoze.. v Brne by som bol podla povodneho popisu jak lama vo velkomeste.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 jj je to hafo jsem to umazl, protoze jak na potvoru je 18tyho posledni den, tak ma cretino smulu no ) ...takze susienky sa asi v mojom pripade nekonaju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 mytrix, vidim ze sa tam vyznas - aspon niekto.. Mam taku malu otazocku: Na tej mape som zaznacil zelenou miesto - je to toto parkovisko? P.S. ja sa toho celeho uz neviem dockat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Mytri napiš mu je celej natrženej a smutnej že nuvidí mufie z titaniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Dežněv ty vostudo seš poslední kde mám tel.číslo???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Takze jsem to trochu oznacil Aspon teda doufam, ze jsem to sam pochopil spravne ale nejspis ano ) 2cretino: urcite to nemuzes minout, na te krizovatce co tam je, tak je tam takova vyskova prosklena budova predpokladam, ze pokud se jeste pujdes predtim nekam podivat, tak pojedes ze smeru centra misto setkani: pro jistotu jeste prikladam stred mesta, cerne jsem ti vyznacil uzavirku, takze kdybys chtel jet autem smerem "nahoru" musel bys jet pres Koliste, coz je jízda na dlouhou trat a jeste vetsi mervy. osobne doporucuji auto zaparkovat v miste, ktere jsem ti oznacil jednickou. Je tam obchodni centrum - Vankovka. Do mesta pak bez pesky. Je to o dost rychlejsi a navic ve stredu mesta stejne neni vetsinou kde zaparkovat. No krom spilasu je mozna dobry se zastavit u stare radnice, melo by se tam nejak dat dostat na kostelni vez nebo co to tam je (ale nechci ti kecat, po pamatkach moc nechodim). Je tam fajn vyhled:) Jinak nakupni zona - brno jih, je tam olypmpia apd, ale pokud nemas v umyslu behat po obchodech, nedoporucuju tam vubec jezdit.. naprosto ty stejny ksefty stejne najdes v ty vankovce.. mesto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mako Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 zdar kluci.jsem z felda klubu a bylo mi řečeno že se můžu přidat k vám protože termín když pojedou mi nevyhovuje. tak vemete mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Jasně a kam to bude?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Brno nebo sukorady???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Mytri napiš mu je celej natrženej a smutnej že nuvidí mufie z titaniku ta susienka mi pokazila cely mesiac.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.