Přejít na obsah

Hromadný chip tuning 1,2 12V

dcdodo

Doporučené příspěvky

Tak už je konečně sobota rano a ja se jdu připravovat na odjezd.Tak chlapi v 9 hodin sem tam,teda jestli mě někde v zatáčce nevyprovodí namrzlá silnice ;) .Tady je hrozná kosa -6 ale hlavně že nesněží.Já už se tak těším,už abych byl v Sukoradech.Tak ahoooooooooooooj na místě :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se dostal k netu... Musim rict, ze mne to cipovani mile prevapilo... Co sejizdy tyce, tak osobne si myslim, ze motor ma ted trochu hrubsi hlas (subjektivni dojem) a o poznani lip jde do otacek... Ted jeste uvidim co na to svara :unsure:

Jinak velke diky patri MONTYKovi za zorganizovani :skoda:

Odkaz ke komentáři

přesně tak, hrubší hlas, za plynem to jde jak slepice po flusu. co je paráda tak když sem jel tam tak jakmile přišel kopec tak auto docela umíralo a při cestě zpět už ne :laugh.gif pan Janda to tam dobře "pošteloval" je to supr, uvidím co na to mladá až začne jezdit svoji naučenou trasu do práce.

Jinak Montyk VELKÝ DÍKY za spunktování akce. s :palec::clap: upr

Jo a při prvním rozjezdu na asfaltu se mi tváře rozjeli k uchu tou silou :_icon_smich2:

Odkaz ke komentáři

po dnesnych dalsich asi 150 km co som najazdil mam pocit akoby aj spotreba sla dolu... pri rychlosti 110 mam aktualnu spotrebu 5,8 ci mi pride na rozmer pneu 205/45 R16 parada - doteraz nevidany jav.. pri tejto rychlosti byvala nikde okolo 6,5... celkovy priemer som mal dnes 5,9 a to som stale v stadiu prvotnej radosti z pridaneho vykonu, takze som spokojny aj po tejto stranke.. :palec2:

Montyk, dakujeeeeeeem aj ja za zorganizovanie.. :):palec2:

Odkaz ke komentáři

spotřebu musíme ještě odřešit u mě, protože celková za dnešek byla 8,3 najel sem 430 km. je fakt že po dálnici sem to hnal 130 - 160. ale spíš to možná bude tankováním na shellu, asi to bude stejný jako to říkal p. Janda. zkusíme vzít šťávu někde jinde co to udělá

Odkaz ke komentáři

Koukám kluci, že jste s chipem spokojeni, škoda, že jsem nemohl, jinak bych taky dorazil, už dlouho zvažuju, že si to nechám chipnout, ted si budu muset domluvit soukromou návštěvu. Váše pozitivní reakce mě jen potvrdili, že do toho má cenu jít.

Ráfek můžeš jet s feldama 18.4--nebo--25.4

to organizuje Gerrik :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...