cretino Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 to je hlavne - nezaspat.. urcite by ste to mnohi lutovali.. idem uz pomaly aj ja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzy1 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Tak už je konečně sobota rano a ja se jdu připravovat na odjezd.Tak chlapi v 9 hodin sem tam,teda jestli mě někde v zatáčce nevyprovodí namrzlá silnice .Tady je hrozná kosa -6 ale hlavně že nesněží.Já už se tak těším,už abych byl v Sukoradech.Tak ahoooooooooooooj na místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Tak poslední možnost dnešního chipu a zachvilku jedem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Uz jsem taky na ceste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Tak jsem se dostal k netu... Musim rict, ze mne to cipovani mile prevapilo... Co sejizdy tyce, tak osobne si myslim, ze motor ma ted trochu hrubsi hlas (subjektivni dojem) a o poznani lip jde do otacek... Ted jeste uvidim co na to svara Jinak velke diky patri MONTYKovi za zorganizovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Tak kluci už je po akci já vám především děkuji za účast jinak poznatky většinou stejné jako píšou ostatní až na drobnost první rozjezd na asfaltu mě zarazil do sedačky a to mě potěšilo děkuji všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mako Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 a já jsem na dálnici 2x přetočil rychloměr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Může sem někdo napsat jaká je změna při jízdě s motorem HTP 51 kW na 56 kW? Myslím spotřeba, výkon, hlučnost at. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Myslim, ze to se bude muset posoudit az po ujeti nekolika stovek kilometru ... Ted bych rekl, ze kazdy zkousi co a jak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 přesně tak, hrubší hlas, za plynem to jde jak slepice po flusu. co je paráda tak když sem jel tam tak jakmile přišel kopec tak auto docela umíralo a při cestě zpět už ne : pan Janda to tam dobře "pošteloval" je to supr, uvidím co na to mladá až začne jezdit svoji naučenou trasu do práce. Jinak Montyk VELKÝ DÍKY za spunktování akce. s upr Jo a při prvním rozjezdu na asfaltu se mi tváře rozjeli k uchu tou silou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 no ty woe mě se natáhlo víčka ale jeko větnamec sem neskončil sem rád že jste spokojení jinak to auto je teď tak jak sem si představoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 a spotřeba ? no letěl sem pak do MB a je to dost znát že šla dolů tak jsem to ještě umyl a naleštil i okénka aby byl vidět muj krásný usměv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 po dnesnych dalsich asi 150 km co som najazdil mam pocit akoby aj spotreba sla dolu... pri rychlosti 110 mam aktualnu spotrebu 5,8 ci mi pride na rozmer pneu 205/45 R16 parada - doteraz nevidany jav.. pri tejto rychlosti byvala nikde okolo 6,5... celkovy priemer som mal dnes 5,9 a to som stale v stadiu prvotnej radosti z pridaneho vykonu, takze som spokojny aj po tejto stranke.. Montyk, dakujeeeeeeem aj ja za zorganizovanie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Já také děkujííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 spotřebu musíme ještě odřešit u mě, protože celková za dnešek byla 8,3 najel sem 430 km. je fakt že po dálnici sem to hnal 130 - 160. ale spíš to možná bude tankováním na shellu, asi to bude stejný jako to říkal p. Janda. zkusíme vzít šťávu někde jinde co to udělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 JJ to bys asi měl protože mě šla opravdu dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 dialnicnym 8,3 by som sa velmi necudoval, ja som mal na ceste z Brna po asi 120 km dialnice priemer 8,8.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 je tam 1/4 nádrže takže to vyjezdíme do rezervy a zkusíme to jinde. se ukáže kde je chyba a pak jim ten jejich znak přeškrtám taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 JJ SHELL dopr...šel je to prostě na prd tankuj normál a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 ale jinak na 3 a 4 se to parádně sbírá, oproti serii je to fakt bomba. I když se jelo na rovince tak to stačilo trošku lechtat a frčelo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 dnes bylo krásně a také mě gumy smrděly při každém rozjezdu tedy rozjezdy pro hvězdy s chipem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 no už aby tam přišly letní, protože takhle to má snahu snadno hrabat, a za chvilku budou ve předu sliky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RÁFEK Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Koukám kluci, že jste s chipem spokojeni, škoda, že jsem nemohl, jinak bych taky dorazil, už dlouho zvažuju, že si to nechám chipnout, ted si budu muset domluvit soukromou návštěvu. Váše pozitivní reakce mě jen potvrdili, že do toho má cenu jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Tak to každopádně, kort když byla možnost za takovou supr cenu. díky Montyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Koukám kluci, že jste s chipem spokojeni, škoda, že jsem nemohl, jinak bych taky dorazil, už dlouho zvažuju, že si to nechám chipnout, ted si budu muset domluvit soukromou návštěvu. Váše pozitivní reakce mě jen potvrdili, že do toho má cenu jít. Ráfek můžeš jet s feldama 18.4--nebo--25.4 to organizuje Gerrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.