Montyk Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Už se to krátí 18.4---25.4--- chipování organizuje Gerrik napišmu SZ napiše ti více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Tak zítra je 18.4- poslední možnost jet na chip s Gerrikem pak už jedině až 25.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanbicak Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Zdar kluci, tak jsem se vrátil ze Sukorad od mistra Jandy a chip mohu doporučit. Práce byla za půl hoďky s notebukem hotová a motor přede jedna báseň, jde lépe za plynem. Se spotřebou nevím, nevím, auto se krásně sbíra a tak tomu člověk rád naloží, tak asi neklesne. Takže kluci velké díky za dohodnutí chipu u mistra!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 (editace) No pokud se budeš držet mezi 2,5 až 3,5tis otáček tak uvidíš že klesne mohu potvrdit a mám vyzkoušeno je jasné že když to mu naložíš tak spotřebu dolů nedostaneš ale po chipu to testuje každej Editováno: 17. Duben 2009, autor: Montyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 ja som uz tiez co to najazdil s chipom a mozem potvrdit, ze spotreba klesla o zhruba 0,5l.. na tychto kolesach som predtym jazdil za 6,3 a teraz dlhodobo 5,8 - 5,9 .. takze luxus.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 jj tak tak pravdu díš cretino je to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Ma tu nekdo zkusenost, jak se chova se spotrebou HTP 51 kW po chipu 56 kW na dalnici do 120 km/h? (v aute 1 osoba) Vsude ctu, ze HTP na dalnici je nevhodne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Nevhodné asi proto že ti to nedá, a víc na to šlapeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanbicak Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Tak jsme včera podnikli delší výlet, že odzkoušíme nově pořízený chip o mistra Jandy. Tak moho konstatovat, že paráda . Auto se lépe sbíra, a když člověk jede stejným stylem jako před chipem tak spotřeba šla o 0.4 l dolů , což je paráda. Akorát mi po chipu kolísali volnoběžné otáčky, mistr konstatoval, že se to po pár startech uklidní. Tak zhruba 20 startů a je klid, doporučil mi po zapnutí zapalování počkat se startem cca 30 sekund než se načtou všechny hodnoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 takže maestro Janda je informován a problem v tim nemá,takže se přidám k vám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tak po měsíci ježdění s chipem je to bomba, auto jde krásně za plynem, spotřeba teda trošku stoupla, ale proto že tam jsou široká letní kola 195/50/15" ale je to paráda, kdo o tom uvažuje tak za ty prachy je to perfektní investice. S autem jezdí hlavně přítelkyně a chválí si to, jak to pěkně jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Honz@ : já mám 205tky ale spotřeba mě nestoupla snížila se o 0,4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 ja mam tiez 205 ky a spotreba je nizsia o 0,3 az 0,4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RÁFEK Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 (editace) Tak kluci od soboty mám nachipováno a jsem příjemně překvapen jak auto ožilo. První dojmy a postřehy stejný jaký už tu jsou popsaný. Mám taky 205ky gumy tak uvidíme jak to bude se spotřebou, ale zatím po pár km jen samá pozitiva Tímto také velké díky Gerrikovi za zorganizování chipování Editováno: 26. Duben 2009, autor: RÁFEK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Jo jo a mnoho dalších kilometrů s chipem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Zdravím kluci, jen tolik ktěm kterým se zvedla spotřeba, mně se taky zvedla a bylo to pro to, že sem si osahával nové možnosti a užíval sem si good výkon. Po čase sem se podíval na průměrnu spotřebu, která se my zvedla zhruba 0,5l/100km kde sem si musel přiznat, že to víc honím než před chipem a sklidnil sem jizdu na původni styl jizdy, co se vyplatilo a spotřeba je tam kde před chipem cca 5,7 - 5,9l/100km a i po 3/4 roce užívani chipu pozoruji, že to šlape jak má. Podotíkam kluci, že po chipe se smažou data ktere se tam upravují dle stylu vaší jizdy a po chipe se to auto musí znova naučít na to jak jezdíte, i když p. Janda tvrdí, že to nemá skoro žádnej vliv. Tak pa kluci a sem rád, že moje( Vaše ) vlákno narostlo do takových rozměru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strejda Marsellus Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Ahoj vsem, nasli by se lidi pro dalsi hromadnou akci u Cimbu? O chiptuningu uvazuji delsi dobu. Mam Fabku 1,2 HTTP 12V, rv. 2005, cca 33500 km. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Též bych do toho šel. R 1,2 51kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Chtěl bych domluvit p.Jandu v růběhu léta někde kolem D1 (Jihlava, V.Meziříčí, V.Bíteš nebo na nějaké benzince na dálnici). Kdo má zájem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleuth Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 Zdravím, také bych měl zájem, pokud by se opět domluvila nějaká hromadná akce. Pro mě nejlépe Východní čechy nebo přímo Sukorady. Fabia 1.4 50kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Kdo ještě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Klidně ty Sukorady. Kdo ještě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fastcar Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Zdravím, měl bych také zájem o chiptuning Škoda Fabia 1.4 MPI 44kW. Prosím Vás o sdělení zkušeností s chiptuningem tohoto motoru. Především mě zajímájí subjektivní pocity po načipování. Velice děkuji za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luco7 Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 (editace) ahojte chcel by som sa opytat tych co uz absolvovali cip ci je menej citit zapnutie klimatizacie. ja mam 1.2 47kw a ked pustim klimu tak to ledva ide, nestazujem sa ratal som stym ale ci to ocipovanie pomoze tomu motoru. dakujem Editováno: 24. Červenec 2009, autor: luco7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 to luco7 Měl jsem R 1.2 47kW s chipem od p.Jandy a musím po pravdě říci že to i schipem, když jela klima, nebylo nic moc. Pro srovnání. Teď mám R 1.2 51kW zatím bez chipu ale přijde mi že se zaplou klimou to je lepší. Nemůžeš od chipu 1.2 čekat zázraky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.