Stringo Vloženo 26. Květen 2018 Sdílet Vloženo 26. Květen 2018 No to já udělal, ale nahoře je ten držák uchycen taky 2mi šrouby, na jeden jsem se dostal, na ten nad ním už ne a nejde to odklonit, jde jen vyhnout a šroub je zastrčený tak debilně že nešel ven. Po 2h zkoušení jsem ho vydoloval ven, chytit ho zpátky to bude lahoda. Tou otázkou co dělá mísící klapka jsem nemyslel odpověď že mísí [emoji3], spíš jsem chtěl vědět, jak já v reálu poznám že to nefunguje, protože mi to řekli náhodou v servisu když projížděly diagnostiku a po tom, co jsem koukal na nové servo (3000,- za kus) tak jsem si říkal, jestli má cenu to měnit - mám v háji i pravé servo. EDIT: Snad seženu ten potenciometr a půjde to opravit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 27. Květen 2018 Sdílet Vloženo 27. Květen 2018 Jo, je jasný, že i po odklonění držáku gateway (a předchozím sundání gateway z držáku ) tam moc místa není, na sundání celýho držáku ale asi můžeš zapomenout bez větší demontáže ... 1/4 malá ráčna by si ale měla poradit v tom místě při odkloněným držáku, nevím jestli je tam 6hran nebo něco jinýho. Už to, že sama diagnostika climatronicu poznala díky neudržení polohy serva, že tam je něco KO, říká, že servo nefunguje jak má. Ty to poznáš díky problémovýmu udržení teploty na levé straně auta, prostě bude blbě topit, blbě chladit ... Zkoušet to poladit základním nastavením toho serva asi nemá smysl, to se bez mechanickýho opotřebení samo nerozhodí. Když by sis při zapnutým zapalování prohlídnul, jestli zůstane servo v klidu a jak se chová při změně nastavení teploty na climatronicu, jestli dojede a drží s minimálními korekcemi a nebo chaoticky tančí, věděl bys taky hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rissman Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 ahojte, chcem sa spytat skusenejsich a potvrdit si potrebu vymeny. Mame O II FL 2011 a problem s klimatizxaciou , neskoro sa zapina chladenie cca 15min po zapnuti AC, avsak vzduch nie je extra chladny pri nastaveni MIN teploty (ale nie je ani teply). Klima sa doplna kazdy rok, naposledy dnes. Na aute su skontrolovane vsetky poistky, na PC nevykazuje ziadne chyby. V com by mohol byt problem ? Servisak nechal zapojeny stroj a pri zapnuti AC povedal, ze tie tlaky nie su OK. Boli oba rovnake (6-7 Bar), hovoril v normalnom rezime jeden mal byt okolo 2 a druhy 6-7 Bar (neviem presne) mal to nastartovane cca 15 min a nic sa nemenilo-tlaky. Ukoncil to, ze nutne vymenit kompresor. kedze neboli ziadne chyby aj tie vetraky v mot.priestore zacali tocit. Po 2 min jazdi klima opat zacala ist, nasledne som odparkoval a trubka z kompresora bola studena, ked to bezalo v servise obe vykazovali pocitovo rovnake teploty. Este skusali klepkat po casti kompresora, ci sa nezasekava na mieste bezo zmeny. Neviete poradit ? Mam rovno vymenit kompresor, nemoze to byt chladic (povodny (7r)), nieco ine ? Chladic pozeral, ze nie je nejako dobity, este spominal vysusac ale to vylucil, nejako ho neriesil... dakujem za reakciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 Zdravím, myslite že je tak nějak normální že klimakopresor je ve 130 000 km ko? Je to rok výroby 2012 a jezdilo to v Německu jako firemní auto. Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 Je to součástka jako každá jiná, může odejít cokoli kdykoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 Firemní německé auto najede ročně klidně 50 tkm... si to spočítej... [emoji3] 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 Tohle ale bylo auto, které vozilo ředitele z domu do firmy a tam celý den stálo, není to žádná olítaná a stočená octa, jako 60% dovezených z DE [emoji3]Takže, je to málo pravděpodobné, ale ANO, ve 130t km může klimakompresor opravdu klidně odejít [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Budu objednávat potenciometry do servo-klapek klimatizace. Kdyby měl někdo zájem se podělit o poštovné a zajistit nižší cenu za serva, tak mi dejte vědět. Ale potřebuju to objednat příští týden, tak jde o rychlou akci. Cena za potenciometr (nový) je 400kč/ks při objednání 5ks už to je jen 300kč/ks a poštovné se rozdělí, přijde mi to domů a já přepošlu k Vám. Termín objednání bude příští čtvrtek 26.7.2018. pište mi SZ, reference na prodejce jsou bez výtek, takže by neměl být žádný problém. Já beru 2ks na slevu potřebuju ještě min.3ks udat [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Ahojte, nejaky macher na klimy v Bratislave? Vopred dakujem za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 zdarec neda se nejak zmenit ryhlost vetraku?? mi prijde ze na 1 carku to fouka az mooc:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Nebyl by někdo ochotný se podívat, jestli má klapka V113 otevírat a zavírat až na dorazy serva? Vyměnil jsem potenciometr a stále mi to nezabírá až k dorazu. Co to může dělat? Zkusil jsem vymazat chybu, zkusil jsem tu synchronizaci přes tlačítka Climatronicu a stejně to nedojíždí až k dorazům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tadek.h Vloženo 22. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2018 Takový dotaz,nepodařilo se mi dohledat jestli servomotorky v71 a v158 jsou stejne. Vypadají stejně ale mají jiné číslo dílu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos123 Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 Ludia prosim Vas ma niekto skusenost s nefunkčnou klimou, nespúšťa mi vôbec kompresor, vo Vagu mi piše chybu "kompresor rozdelenie vzduchu v predu blokovany akčny člen". Samozrejme som meral aj napätie na vstupe do kompresora a zapnem na klimatroniku AC a stale mi tam pusti max. 5V. Dokonca najnovšie už mi ani AC nezasvieti. Ďakujem za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 Ahoj.. Mám Octavii II facelift... Nefungovala mi klima.. Nechal sem tedy vyměnit chladič klimatizace a kopresor. Klima se naplnila a po cca 1,5 měsíci začala klima být prázdná a přestávala chladit. Servis tedy hledal kde je únik a našel únik na hadici která se vyměnila... Teď opět zase po cca. pěti týdnech je slyšet z podpalubovky jak se při zapnutí klima přepouští a je tedy pomalu zase málo chladiva... Neřešil jste někdo něco takového? Servis už neví kde by to mohlo utíkat.. Moc díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 Pokud nevidí nikde únik chladiva (nechává v místě úniku barevné mapy), tak bych zkusil kouknout na výparník, jinak je to někde v hadicích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 Je to radost... Co ta zátka na chladiči... Tam to někdy utíká taky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 Na zátce vysoušeče, to snad utíká nejčastěji. Pokud máš ale v systému kontrastní látku, tak by to mělo být vidět - pokud ji nemáš, tak nechápu podle čeho únik zjišťují. Teoreticky to může unikat i v plaubce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 Ano je tam kontrastní látka... A kde ta zátka je? Nemáte foto? Pod palubovku se díval skrz vyndanej filtr a prý to vypadá čistě... Prej bych to i cítil v interiéru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 Ještě se podívej na přední nárazník pod chladičem, pokud to utíká zespodu chladiče, je šance že to bude vidět na tom nárazníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 Kouknu.. A na tu zatku když naliju vodu tak bude dělat bubliny ne? Jen nevím kde je.. Ale chladič je novej.. Tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 Pokud to uniká pět týdnů a stále to není prázdné, tak to žádné bubliny dělat nebude. Když tam máš kontrastní látku, tak neexperimentuj s vodou. V místě úniku to dělá poměrně výrazné žlutozelené mapy - a pro jistotu dodám, že musíš použít UV světlo. Při normálním osvětlení není vidět nic. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 To je mi jasný... Pár lidí to tu tak dělalo.. Ale únik je fakt malej... Jde to do servisu. Jen maj čas až za 14 dní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 klimatizace plní všude možně, určitě se dá najít servis, kde tě vezmou i bez objednání. Jen bych už to nedával tam, kde si s tím nedokázali poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 Asi tak, já tak dlouho dával do servisu auto s padajícím nouzákem kvůli regulací turba, až se mi turbo po jejich vyčištění rozletělo za jízdy na cucky... Samozřejmě servis za nic nemohl, protože to turbo bylo už staré a stejně by odešlo i bez jejich zásahu... Takže mě to stálo 2x tolik co by byla rovnou výměna turba za nové. Jakmile servis neví, nemá smysl tam dál cpát auto... Já už se z toho ponaučil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 Ahoj, nevim, zda to sem uplne patri. Stalo se mi, ze jsem zastavil u zavor, zhasnul motor. Po chvilce jsem nastartoval a rozjel se. A naskocila hlaska na Columbusu. “ZOBRAZENI NASTAVENI KLIMATIZACE NENI MOZNE”. Nejaky napad, cim by to mohlo byt?? Pred mesicem vymena BCM za novejsi z roku 2011. Puvodne tam byla stara z koncici 087 bez pismena. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.