Publikováno Září 13, 200816 r UMAX - 3 roky stary - 1.4 GHz - Celeron s 1 MB cache pameti, RAM DDR II - 512 MB, HDD 60GB, 15 LCD bez vad - vysoke rozliseni - 1400 x 1050, ctecka karet SD - MMC - MS, WIFI, DVD palicka, zvuk 7+1, baterka 30 minut, Grafika 128 MB, LAN 100Mb/s, Modem, 4x USB 2, PCMCIA, digitalni vystup audia SPDIF, port pro kameru - 1394, vystup na TV a monitor, bez skrabancu - nab.+prenos. origo taska Upraveno Říjen 5, 200816 r od Host
Září 13, 200816 r No tech 5000,- si rici muzes, zalezi, zda ti to nekdo da, ale realne to i dle me je...
Září 13, 200816 r mrkal jsm a do tech 5000 kdyz clovek schani notase tak je to vesinou tak slaba sestava a stara - neco kolem 700 MHz a to ma vse stare - sdram, ani palicku to nema - kdy uz tak max 20 GB HD a pod - a to nemluvim o absenci ctecky karet a wifi a tak dale - nemuzu si pomoci
Září 13, 200816 r No ja si nemuzu pomoct, nevim kam koukas Koukni se na ceny novych notebooku : Napr : http://www.alza.cz/fujitsu-siemens-esprimo-v5535-d96838.htm
Září 13, 200816 r na nove nemam, ale bral bych neco kolem tech 12 ticek - to uz ma pekne parametry. Jinak jsem hledal jak v bazarech na seznamu tak aukro a take i na Atlasu a Bazos - docela se nekdy zasmeji za kolik to ty lidi prodavaji
Září 13, 200816 r Leda tomu hodit za 1200 kc lepsi HDD - asi tak tu 160 GB, pak ram - vydim to investici kolem 400kc za 1GB - pak bych ho nemusel prodavat - myslite ze tato investice bude zbytecna ? nebo prodat a koupit novej s lepsima parametrama ?
Září 14, 200816 r Kamoska ted kupovala brutalni pilu! Notas ASUS, Duo core 2.6,HDD 300GB,Grafika Ati HD 325? ted nevim z hlavy 1G hyper memory,4G ram,17" WUXGA,samo snimac otisku prstu,Wifi,kamera a vsechny mozne co se do toho da dat a to vse za 36litru,no nadhera! Ja jsem kupoval notas,z ktereho ted pisu ,pred dvema rokama a to za 44tis,Asus A6J Duo core 1.8,HDD 100,Grafika Ati x1600 500mb hyper memory,1G v ramu,15" WXGA, s wifi, kamera,ctecka karet,Bluetooht,DVD,a vse co k tomu patri!No jde to dopredu takovym stylem az se mi dela zle! A ted otazka kolik bych mohl chtit ted za ten svuj? Upraveno Září 14, 200816 r od Chossse
Září 14, 200816 r Leda tomu hodit za 1200 kc lepsi HDD - asi tak tu 160 GB, pak ram - vydim to investici kolem 400kc za 1GB - pak bych ho nemusel prodavat - myslite ze tato investice bude zbytecna ? nebo prodat a koupit novej s lepsima parametrama ? A tobe radim prodat,a koupit neco lepsiho!
Září 15, 200816 r Podle toho na co ten notebook využíváš. Pokud jsi pisatel office a brouzdání po netu,klidně přidej ram a HDD a vystaci ti bohate. Nainstaluj novy system,udrzuj ho par programama (TuneUp, SpyBot S-D, Ad-aware, NOD32) a mas po starostech. ale pokud si hrac nebo nejaky grafik,tak radeji notebook prodej,je tam slaba grafika.
Září 16, 200816 r Dekuji za rady, jeste jsem se nedopidil za kolik asi strelit. Kdyz to strelim za 5 tak si myslim ze to bude hned fuc - co takhle jeste neco prihodit
Září 16, 200816 r Myslim si, ze nebude hned pryc, ale osobne bych ho zkusil kolem 6ti tisic a ve vysledku se stejne dostanes k peti. Pro mluvi ten displej, ostatni parametry nic moc, pokud nekdo shani velkej displej na beznou praci, myslim, ze by ho mohl vzit. Na druhou stranu nove notebooky dnes koupis i za 8.000 bez DPH a nemusime si povidat, ze na novy zaklad vykonostne ten tvuj nestaci, pripocti zaruku a dalsi a proste se to nevyplaci davat za nej 6 tisic. Hlavne bych ho spise inzeroval na serverech typu Aukro a Annonce + Sbazar.
Září 16, 200816 r mě by na tom třeba trápila ta baterka....30minut je fakt nic....mě baterka vydrží 3,5hodiny a i to mi příjde málo.
Září 26, 200816 r Tak ono ne každý používá notebook na baterku, jsou lidi, kteří ho mají stejně stále připojený...jinak, pokud na to nespěcháš, zkus dát cenu trochu vyšší, ale i podle mě je reálná kolem těch 5 tisíc, pokud je nepoškozen. Jak psal někdo z kolegů , jedniné, co by trochu lákalo, je ten displej, ale dneska ti ten displej s těmi bídnými ostatními parametry k ničemu není Asi bych šel do nového:)
Září 26, 200816 r Diky Akrubek za nazor - je to pech jak ty ceny lezou dolu - nikdy uz nic draheho kupovat nebudu - kdyz clovek vidi za jakou cenu se to pak po 3 letech prodava
Září 26, 200816 r Drahou si kup jedině nemovitost, tam ty ceny rostou:)) Ale auto a IT věci, tam vyhodíš prachy oknem ven:))
Září 26, 200816 r Drahou si kup jedině nemovitost, tam ty ceny rostou:)) Ale auto a IT věci, tam vyhodíš prachy oknem ven:)) Mas recht
Září 26, 200816 r Samozrejme mas pravdu,ale neda se s tim nic delat,proste kdyz to chci tak si to koupim a nebudu premyslet za kolik to strelim za 3 roky!
Září 26, 200816 r Samozrejme mas pravdu,ale neda se s tim nic delat,proste kdyz to chci tak si to koupim a nebudu premyslet za kolik to strelim za 3 roky! To je taky pravda
Září 27, 200816 r Je to hrozny jak to letí dolů a v podstatě každý týden se ty ceny mění.Být Tebou tak ho necham pro děti protože se to asi nevyplati prodat.
Říjen 5, 200816 r osobně si myslim, že nepůjde ani za 5 tis. Bohužel jsem nedávno taky plánoval prodávat notebook a to špičkový 13" typ s Mg tělem a C2D 1 GB RAM atd... a nejvyšší nabídka byla 10 tis... pořizovačka před rokem byla 32 tis. Jde o to, plno lidí si radši koupí nový. Nakonec jsem si ho nechal a dosud ho k plné spokojenosti užívám
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.