Přejít na obsah

Výběr autorádia s DVD a vysouvacím LCD panelem

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Tak nastala opet zmena...kamos se rozhodl ze by chtel aby ten monoreciever mel i USB aby si tam mohl pripojit Flasku nebo ext. disk. Tak jsem koukal ze ALPINE ma tu moznost pouze po pripojeni ext. zarizeni (KCA-620M cca. 4500Kc)- porad se mu ale nejvic libi. Pak jsem koukal na KENWOOD KVT-522DV a CLARION VRX888RBT a ten ma uplne vsechno i Bluetooth...

Takze jsem v koncich nevim ktery z techhle tri kandidatu vybrat...proto Vas opet prosim o rady (vim ze uz jsem otravnej - omlouvam se :D )

Editováno: , autor: luckies
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U me by porad vyhravala Alpinka kvuli kvalite zpracovani - prijde mi to, ze jsou na tom malicko lepe. Zvukove je to podobne - zadne z tech radii neni zadna hitparada, je to hlavne o obrazu, zvuk je dobry, ale klasicka autoradia byvaji lepsi.

Jinak pokud bys mel zajem, budu mit k dispozici Alpinku D106ku za peknou cenu - kdyztak mi cvakni PMku a napisu podrobnosti...

Odkaz ke komentáři

No jasny ze to nebude zadna hitparada, ale kdyz to pripoji na zesik a na to co jsem mu delal v kufru (2x BM 12" V-SNi 700W + dva stredobasy od SinusLive - ty uz tam mel) tak by to mohlo byt dobry ne???Ted tam mel radio od Kenwooda model KDC-W4537U a to hralo celkem dobre akorat by to chtelo lepsi repro dopredu(ale to mu casem dodelam ;):) ).

Odkaz ke komentáři

Tak a jsem tu zas...kamos byl mimo čr tak jsem to s nim nemohl poresit(hlavne dovyresit)...a mame konecne vybrano - vyhrala to ALPINE IVA D-106 (zatim jsme ji jeste nekoupili)....ale ted mam jednu velkou prosbu....koukal jsem na rozmery a uz jsem se tady ptal na to jestli je dobry dat to misto toho ramecku na odkladani veci a ten ramecek nahoru...nekdo mi tu odpovidal ze to neni dobrej napad a ze se to tu pry uz nekde resilo ale nikde jsem to tu nenasel a proto se ptam znovu. Nemate nekdo nejaky fotky atd. Protoze se mi zda ze kdyz to necham na miste kde bylo radio ze to bude vycuhovat az do vetraku!a videl jsem v casaku fotku z fabie jak to ma na tom spodnim miste....tak vas prosim o rady...predem moc diky

Odkaz ke komentáři

ta "priehradka" pod radiom ma zhora otvory na vetranie radia. Niekto to riesil aj tak, ze vystrihol z toho plastu, co je vzadu za radiom, aby sa zmestilo. Najlepsie bude zmerat si hlbku toho priestoru a hlbku radia a uvidis. Ked bude nahodene v aute, tak si overis ako sa pri hrani zahrieva a pripadne by si ho mohol hodit dolu a priehradku nad radio.

Odkaz ke komentáři

tak jsem jen tak zkousel vyndat tu prihradku a dat ji misto radia a zjistil jsem ze to nejde (ta prihradka ma cislo 1U0 858 950 B AKT >ABS+PC< - nemam ETKU abych se podival jestli se dela jeste nejaka jina) ale kdyz jsem to mel vyndany tak jsem si vsimnul ze jsou po stranach vetraci otvory takze by to tam asi taky mohlo byt jen kdyby to slo vymenit...prosim nekoho kdo ma ETKU jestli by mi kouknul jestli se ta prihradka dela i jina nebo mame smolika :kol-26:

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Ja bych se jeste vratil k tem prehravacum... Taky o tom uvazuju a mel sem vybranyho toho ZENECa a to proto, ze ma primy ovladani pro iPod a muzu si teda pustit i film z iPodu. Je najaka alternativa k tomuhle za podobnou cenu? Nechci aby to radio melo jen podporu pro iPod, ale primi ovladani, pres klasiku USB to nejde.

Navic by se mi libilo, kdyby melo to radio i bluetooth...

Diky za rady!!!

Vlastne jeste jedna vec, mam ted origo Symphony a multiF.volant.

Pujde mi ovladani na volantu pro radio co si koupim??Byl bych rad...

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Ahoj tak se chci taky zeptat. Nejdříve jsem uvažoval nad eonem ale po tom co jsem si zde přečetl zdejší fora jsem to rychle přehodnotil.. chtěl jsem si koupit typ za cca 10 tis, super je že to mělo hodně funkcí ale naprd to, že stejně bych to asi nevyužil jelikož by to ani nefungovalo pořádně :D takže se chci zeptat. Mám ted v autě Sony cca 3 roky staré. A uvažuji o tomto panasonicu http://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id=DB_4674 myslíte že tím neprohloupím? Chci to napojit i na zesilovač se sub. Tak doufám že zvuk nebude horši jak u Sony. Určitě bych si radši vzal Alpina ale zase tolik peněz nemohu dát :D jsem chudý student. Díky za odpovědi :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...