bumbrlik Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Tak co draci tak jak jste dopadli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Pst... dokud jsem v ČR, tak mám na net jen velmi omezený čas propůjčený tequii... Takže jen ve zkratce. Schůze byla perfektní, konečně jsme tam i něco vyřešili, bowling už mám trochu rozmazanej a konec šel už mimo mě.. To byl zase restart... Jinak vítám nové členy Janinu, Vaška a Dustyho, tak se koukejte ukázat A vám všem moc děkuju za perfektní účast, chyběl jen TDI a Laczo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 schůze se zadařila, přišel sem domů v půl8 ráno, zůstali sme s Koziňákem a s Péťou Lucky odpadl asi v 5 právě sem vstal a je mi zle taky vítám nové členy a těším se na jejich zapití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Je tak to děkujem za přijetí a koukám, že schůze stojí za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 tak TDI alias Art Car Design se omlouvá za svou neučast ale musel sem dodělat konečně brzdy na autě a zabralo mi to poněkud víc času než sem čekal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 mno je to fakt nádheravec! sem si málem uslintnul, když sem to včera viděl až zajedeš, tak poreferuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Určitě poreferuju, ale spíš tě svezu, to si myslim bude zajímavější Už začínaj i docela brzdit, jen to chce ještě jednou odvzdušnit a pak to bude paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 dneska radši ne, to bys měl co uklízet ale jinak se rád svezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 srabe jeden lemurovatej ti otevřu odkládací přihrádku a pak ji jenom vypláchnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Já se taky hlásím na svezení. Mě je fajne člověk musí vědět v kolik má jít domů Vítám nové členy´. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Bumbrlik: dobrý ráno pane tak já se stavim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Ale jsem poněkud špivanej,pač doma dělám. Koupelna už začíná vypadat jako koupelna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 (editace) Jak mužeš dělat a přitom sedět u počitače,.. koukám že máš pěkný oklepy by ti manželka měla trochu domluvit Editováno: 5. Říjen 2008, autor: Art Car Design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 bumbrlik: ani tak ne v kolik jít domů, jako spíš co pít po 2 Jackách Danielsech do mě Koziňák začal nalejvat rum nejhorší byl ten v 6 ráno koukej makat a ne sedět u compa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Bumbrlik: ty si taky vymejšlíš z koupelnou, já zas dělám příčku v pokoji, takže taky blbnu. Jinak schůze parádní, bowling super ( jsem jednou i dokonce vyhrál ), ale dohužel odjezd trochu dříve, než by se mi chtělo. Vítám nové členy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 mole, můžu teda naplánovat ten bowling turnaj na 15.11.? je to sobota! potřebuju zavolat do BB aby měli volno a zajistit nějaký účastníky ještě sem to nikde nevyvěšoval.. jakej byl let? a jak sis vůbec užil neděli? byla na tebe ženuška hodná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 zdravím z východu. bowling na toho 15.11. připrav, nemůžu zaručit stoprocentní účast, ale na 85% tam budu a narůstá to.. V neděli jsem měl jen zákázanej internet, ale jinak jsem byl úplně v pohodě. Pět piv a tři whisky ještě snesu. Naopak jsem byl vzhůru už v osm, zatímco ženuška by si chrupkala až do večera, kdybych ji v devět nevzbudil. Fajn akce, těším se na další. A teď mě omluvte, jdu na oběd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 dobrá, zkusím zjistit jak jsou na tom v BB a začnu to organizovat dáme týmy o 4 členech? to bude asi tak max. ne? aspoň sis Léni užil když už tady seš jednou za čas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Boha jeho, tenhle termín jsem zase v práci, se z vás normálně picnu. Tahle akce bude beze mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Romčo, budeš se muset domluvit s molem, aby vybíral jiný termíny, kdy sem poletí to je děsný vědět už takhle dopředu, že budeš v práci v sobotu.. to budeš zase jezdit celej víkend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 No pánové, potom tam poletím až mezi svátkama v prosinci, takže jedině tak. Ale to pochybuju, že by se někomu chtělo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 (editace) Dakie, no právě, celej víkend. Takže pro členy klubu info: Vaše objednávky jsou zadány, zítra to jedu doladit. Až bude hotovo, dám sem info. Editováno: 6. Říjen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 mole, moc pěkný fotky to zas byla ostuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Dík, a to jsou ty nejpřijatelnější. Udělali jsme celkem asi 70 fotek, ale tak na polovině jsem byl já vždycky s někým - hrozně jsem se s váma chtěl vyfotit Akce výborná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 jooo, fotil ses s kdekým ty tvoje vlkfota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.