Sinius Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 tak to musel bejt megafičák akce...ale jedna fotba mě opravdu skoro vyděsila...když sem viděl fotku Dakiho v tý paruce...no fuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Sinius: ehm, ehm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 se moc nečerti, málem jsem z tebe měl psychosexuální trauma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Bohužel nebyl jedinej kdo to musel mít na hlavě. Dakie: Já sem slyšel že holub volal krtkům třikrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Sinius: v poho dělám si prdel Bumbrlik: tak o tom já nic nevím já ho viděl při "činu" jen jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 ty wole... že bych vás přijel povodit??? ... bowling hraju většinou 1x ročně ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Dakie: nijak jinak sem to nebral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 vorlajzku, na tebe se těšíme speciálně ti naleštímě koule Myslím, že tu paruku měl na sobě asi každej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 No nazdar bazar, fotky parádní. Dakie, ty woe, ty jsi kočka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 vorlíku, jen do nás! vem superfattyho a další 2 lidičky ať máš team foromen: šel bys do mě jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Vorlajz: kdyby ti chyběl jeden do týmu, tak se hlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 ok, takže já mám sebe a Siniuse kdo dál? jestli pojede Superfatty a ještě nám chybí 4. že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 nevím jak Ol@f, ale zatím je taky sám.. ovšem ten ještě neví na 100% jestli pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 beres velkyho Ol@f@ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 když mi Ol@fe slíbíš, že mi nebudeš hrabat na koule, tak jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Takže máme dva týmy? Hezký kucí Kdo hraje za EDT? Nebo dáme dohromady dva týmy EDT? To by pak chtělo ještě jeden ze skodahome.cz... To je dilema! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 nevim cece mel bych? A pokud se bavime o tech bowlingovejch tak ja vetsinou hraju s 13 a 14. Uz vic jak rok jsem to nehral, myslim ze by bylo ale dobre kdyby sis nasel jeste nejakeho nahradnika pro pripad, ze by vznikl team jmk nebo, ze bys nadale psal podobne vtipky jako v minulem postu kterej jsem jaksi nepochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 vorlajz: ˇok, tak s tím počítám a neboj na koule ti šahat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Pánové, pokud si hodláte na tomto setkání vzájemně šahat na koule, tak já snad radši nedorazím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 mno zatím do týmu EDT: já, mole.first a nejspíš Lucky.. no a pak nevím koho dál, páč si myslím, že jou a najmis budou hrát s Janinou a Vaškem, ale to bych nechal na domluvě každopádně myslím, že EDT dá dokupy 2 týmy v poho!!! přece jen nás je 16 ne bohužel Foromen vypad, páč zas bude v práci najmis zatím nevím! mole, budeš odpolko na icq? v kolik asi? dorazím domů počítám tak v 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 S Janinou a Vaškem nás je 18 + 1 pes + 1 stálej doprovod (tequii). Takže vlastně 20. Tak z toho bychom snad dva týmy dát měli, to je pravda. Foromena je mi líto, ale chápu, že občas do práce musí. Pirát taky hraje a možná by mohla i bedlickaa. Popřípadě Holub kdyby dorazil. Jak hraje bumbrlik, to nevím... To dáme! Na icq budu večer, tak kolem 6 hodiny SEČ. Ale jinak jsem tam i teď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 hmmm, panáček je vtipnej, já asi můžu na icq v práci tak večer oki 20? kua, to sme se ale rozmnožili to by dalo i na týmy 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 I na pět, jenže Dasty nestrčí tlapu do koule, takže by je musel odpalovat ocasem nebo čumákem... Taky nemaj jeho velikost bot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 jo, takže to vypadá že skodahome bude vyšachovanej a EDT to pojme jako další schůzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 I na pět, jenže Dasty nestrčí tlapu do koule, takže by je musel odpalovat ocasem nebo čumákem... Taky nemaj jeho velikost bot a nebo můžem házet Dastym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.