Přejít na obsah

EDT

Tomas_ek

Doporučené příspěvky

nevim cece mel bych? A pokud se bavime o tech bowlingovejch tak ja vetsinou hraju s 13 a 14. Uz vic jak rok jsem to nehral, myslim ze by bylo ale dobre kdyby sis nasel jeste nejakeho nahradnika pro pripad, ze by vznikl team jmk nebo, ze bys nadale psal podobne vtipky jako v minulem postu kterej jsem jaksi nepochopil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mno zatím do týmu EDT: já, mole.first a nejspíš Lucky.. no a pak nevím koho dál, páč si myslím, že jou a najmis budou hrát s Janinou a Vaškem, ale to bych nechal na domluvě ;) každopádně myslím, že EDT dá dokupy 2 týmy v poho!!! přece jen nás je 16 ne :palec2: bohužel Foromen vypad, páč zas bude v práci :feve: najmis zatím nevím!

mole, budeš odpolko na icq? v kolik asi? dorazím domů počítám tak v 6 ;)

Odkaz ke komentáři

S Janinou a Vaškem nás je 18 + 1 pes + 1 stálej doprovod (tequii). Takže vlastně 20. Tak z toho bychom snad dva týmy dát měli, to je pravda.

Foromena je mi líto, ale chápu, že občas do práce musí. Pirát taky hraje a možná by mohla i bedlickaa. Popřípadě Holub kdyby dorazil. Jak hraje bumbrlik, to nevím... To dáme!

Na icq budu večer, tak kolem 6 hodiny SEČ. ;) Ale jinak jsem tam i teď...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...