Dakie Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 oooooh pozoooor, Lucky má změnu nicku ještě že sem mu poradil.. Kosmonosy mám kousek, navíc tam chodím hrát tenis molíku, jak je na Ukrajině? tady je pěknej hnus mlhovej, že bych se vydal na výlet za sluníčkem a za kamarádem Lucky neprovokuj s těma 10metrama nebo začnem chodit do Akvárka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Jo, správně, neprovokuj Lucky s deseti metrama, nebo tě v tý putice zřídíme tak, že tě vlastní dveře nepoznaj a budeš spát pod schodama Čéče, slunko by bylo, s teplem je to už horší - je to na mikču Budete tu vítání všici Asi tu udělám schůzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 jasan, myslím že kvůli prezidentovi si ten 1200km výlet uděláme spíš by spal na chodníku, páč by se nedostal ani na chodbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 mole, klidně udělej, pošli nám letenky a jsme tam nato tata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Nene, já na vás budu ještě hodnější. Pošlu vám rezervační čísla letenek znějící na vaše jména. Akorát teda nevím, kdo tu srandu zaplatí. To máme 18 lidí, jeden pes, ten by mohl být za polovic... Takže kolem 185 000 Kč. No, tak já asi radši přijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 ty woe na to nejsou v klubu prachy to by byl tunel do tunelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 (editace) Zdar hlapi, po malé odmlce způsobené přestavbou našeho 1 + vítr jsem opět on-line. Mám pro vás malé překvapení v podobě drobné úpravy Romči. Oficiální představení bude v Chabrech, kam dorazím v sobotu dopoledne. Tak se těšte . Nebo chcete fotečku???? Editováno: 15. Říjen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 jasný že chceme fotečku Romčo šup sem s tím a nenapínej takže byteček hotovej jo? to byl fofr!! jak to vypadá s kšiltovkama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Tak fotečka bude během zítřka. byteček skoro hotovej, jenom už takový ty dodělávky. Kšiltovky jsou slíbený na příští týden, pokud to klapne, vezu je s sebou a v Chabrech je máte na hlavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Takový ty dodělávky = už je postavit tu zeď. ? Fotečku netrpělivě očekáváme. A pokud jde o ty kšiltovky, asi se tam za váma teda budu muset stavit,no... P.S. Pokud nemáme prachy na letenky, tak budeme muset nepatrně zvednout členský poplatky. Vychází to na přibližnej nárůst o 1566% u řádnýho člena a pro sympaťáky asi tak o 9900%. To se myslím dá sníst... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 (editace) uf ještě že to není 10.0 :D00 % nárust to bychom už asi neudejchal jak je jinak prdi? nudím se ve škole.. ale za chvíli půjdem na kávičku s klukama zapařit jo škola má i své světlejší stránky..ale těch tmavejch..no fuj.. Jířo: nechtěl jsi mi něco poslat? nebo ještě nemáš hotovo? jako já nespěchám ale možná bych to mohl pak osobně předat takže bych to rád dal do výroby víš foročo: za sloužíš si velké bezvýznamné plus Editováno: 16. Říjen 2008, autor: joujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Haha, Jířo, zeď už stojí, jen musím přidělat lamelové dveře, několik polic na zeď, pověsit 4 skříňky holce do pokoje a podobný krávoviny, jako třeba předělat a zprovoznit 120 litrový akvário, který jsem kompletně zlikvidoval . Fotečka bude za chvilku. A k tomu nárůstu příspěvků, asi si budu muset najít nějakou sponzorku, nejlépe 90 let a 60 melounů na kontě jinak mě to položí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 foromen: no tak hlavně aby tady pak nevydržela dalších 90 let teda mole, to je celkem slušnej nárůst, s tím už by se dalo něco dělat jou: už máš hotovou koktu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Tak, protože ve stanovách máme zakotvenou reprezentaci klubu, tak jsem si to vzal k srdci a náš klub propaguju i ve středních čechách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 téda Romčo, to je fakt super!!! písni mi do SZ cenovku na FI, díks! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Teda forčo, klobouk dolů! Mooooooooooooooc pěkný!!! jou: no chtěl, ale možná že se nám to podařilo udělat zdarma, ale to je otázka na Dakieho, jestli to vytisknul a zalaminoval? (Není to tak, že bych tě chtěl vynechat, ale prachy jsou prachy a co je zadarmo, to se vždycky hodí). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 téda Romčo, to je fakt super!!! písni mi do SZ cenovku na FI, díks! taky se hlásim o cenovku je to fakt mooooc fešný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 (editace) Kluci, cena je pecka, bratru 230,- Kč. i s nalepením. Ale určitě to bude chtít vejlet sem ke mě, aby se chytil odstín folie k barvě auta. Nalepení trvá asi půl hoďky . Editováno: 16. Říjen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 forča vede je to hold mástr .. dobrá práce..ba přímo vítečná !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Vyhlašuju soutěž o to, kdo si ji nechá udělat vyšší a zaplní co největší část okna. Vítěz získá krásný diplom od PČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Hááááááááááááááááááááááá, tak do toho nejdu, mám rád své body Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Vyhlašuju soutěž o to, kdo si ji nechá udělat vyšší a zaplní co největší část okna. Vítěz získá krásný diplom od PČR. njn na ukrajině ti asi nebudou hrozit bodíky co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 (editace) Zdravim všeci ve spolek,.... tak se musim taky pochlubit, dneska ráno sem cestou do práce taky "tunil" a bude mě to stát nalakování nárazníku sviňa srna Foromen: pěkná práce, jinak až budeš jezdit po Turnově tak by to chtělo aspon další 2 clonítka pod tohle kvuli radarum Editováno: 16. Říjen 2008, autor: Art Car Design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Tak sviňa nebo srna !!! No ať tak či tak bude gulášek ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 (editace) Artík: Aj ta krajta, už i srny jsou vandalové? Lucky: ne, tady to nikdo neřeší. dívím se, že některý týpci viděj z auta... i když vlastně ne, protože některý jezděj, jako by neviděli... Hrabě: Zdravím tě, šlechtici Editováno: 16. Říjen 2008, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.