Přejít na obsah

EDT

Tomas_ek

Doporučené příspěvky

oooooh pozoooor, Lucky má změnu nicku :) ještě že sem mu poradil.. :p Kosmonosy mám kousek, navíc tam chodím hrát tenis lol

molíku, jak je na Ukrajině? tady je pěknej hnus mlhovej, že bych se vydal na výlet za sluníčkem a za kamarádem :D

Lucky neprovokuj s těma 10metrama nebo začnem chodit do Akvárka lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar hlapi, po malé odmlce způsobené přestavbou našeho 1 + vítr jsem opět on-line. Mám pro vás malé překvapení v podobě drobné úpravy Romči. Oficiální představení bude v Chabrech, kam dorazím v sobotu dopoledne. Tak se těšte :) .

Nebo chcete fotečku????

Editováno: , autor: foromen
Odkaz ke komentáři

Takový ty dodělávky = už je postavit tu zeď. ? :p

Fotečku netrpělivě očekáváme. A pokud jde o ty kšiltovky, asi se tam za váma teda budu muset stavit,no...

P.S. Pokud nemáme prachy na letenky, tak budeme muset nepatrně zvednout členský poplatky. Vychází to na přibližnej nárůst o 1566% u řádnýho člena a pro sympaťáky asi tak o 9900%. To se myslím dá sníst...

Odkaz ke komentáři

uf ještě že to není 10.0 -_- :D00 % nárust to bychom už asi neudejchal :) jak je jinak prdi? nudím se ve škole.. ale za chvíli půjdem na kávičku s klukama zapařit :) jo škola má i své světlejší stránky..ale těch tmavejch..no fuj..

Jířo: nechtěl jsi mi něco poslat? :) nebo ještě nemáš hotovo? jako já nespěchám ale možná bych to mohl pak osobně předat takže bych to rád dal do výroby víš:)

foročo: za sloužíš si velké bezvýznamné plus :D-_-

Editováno: , autor: joujou
Odkaz ke komentáři

Haha, Jířo, zeď už stojí, jen musím přidělat lamelové dveře, několik polic na zeď, pověsit 4 skříňky holce do pokoje a podobný krávoviny, jako třeba předělat a zprovoznit 120 litrový akvário, který jsem kompletně zlikvidoval :) .

Fotečka bude za chvilku.

A k tomu nárůstu příspěvků, asi si budu muset najít nějakou sponzorku, nejlépe 90 let a 60 melounů na kontě :p:p jinak mě to položí. :)

Odkaz ke komentáři

Zdravim všeci ve spolek,.... tak se musim taky pochlubit, dneska ráno sem cestou do práce taky "tunil" a bude mě to stát nalakování nárazníku :aggressive: sviňa srna :feve:

Foromen: pěkná práce, jinak až budeš jezdit po Turnově tak by to chtělo aspon další 2 clonítka pod tohle kvuli radarum

Editováno: , autor: Art Car Design
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...