Art Car Design Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 no srna ne svině, ale byla to pěkná svině ta srna gulášek nebude páč zdrhla, a nechala mi na zimu jenom zmršenej nárazník takže mam po svým krásným ani ne pul roku starým laku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 .... Jak je na od nás už bližším východě ? U nás chčije a chčije, jinak to jde ale dycky může být ještě líp, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 no srna ne svině, ale byla to pěkná svině ta srna ... Tos teda nejel moc rychle ale sviňa by i tak udělala věčí paseku !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Hrábě: no jel sem tak z lehka, po ránu je zima a motor je chudinka celej ztuhlej, jinak to jistily nový brzdy, ale bohužel byly málo zahřátý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 No kuaa, škoda nárazníku a guláše. Tady taky chčije a chčije . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Jde to, až na to, že jsem ještě v práci. a teď mě čeká ještě tak hodinka v zácpě. Na 3 km... To tam u vás nemáte,co Co u vás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Jak neznáme, já se zácpuju každej den v práci. Linku která trvá z konce na druhej konec 23 minut, jezdím ve špičce 45 minut. a v době příjezdu na konečnou už mám být v půlce cesty spátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Art Car Design: - Taky už jsem párkrát brzdil i očima ale jak jednou vyskočí o chvílu později tak to bude to stejný. foromen: - Ještě týden může klidně pršet ale na příští weekend by mohl vylest oskar !!! mole.first: - Ta vymoženost jako kolony a zácpy se už dostali i k nám na venkov do Brna !!! A tam to - když mlčím tak to jde a je klid ale jinak nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Jak neznáme, já se zácpuju každej den v práci. Linku která trvá z konce na druhej konec 23 minut, jezdím ve špičce 45 minut. a v době příjezdu na konečnou už mám být v půlce cesty spátky. Jj. Nastává dušičková příprava na vánoční poskakování !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 no srna ne svině, ale byla to pěkná svině ta srna gulášek nebude páč zdrhla, a nechala mi na zimu jenom zmršenej nárazník takže mam po svým krásným ani ne pul roku starým laku tak to je kurva pešek...se přijed někdy pochlubit a nebo dej nějaké foto jak okta dopadla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 No jo, to jsem si taky říkal, že v čechách jsou hrozný zácpy...pak jsem ale přijel sem, a to co je tady je fakt vrchol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Art: Koukám že máš pešek za všechny,jakto že si se nestavil chtěl jsem se seznámit s tvejma brzdama. Mole: S příspěvky souhlasím, jen mi najdi lepší práci abych to utáhl. Foromen je prostě KING. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Máro, vím že máš jiný starosti, ale co bude s těma Sevenama zejtra? je to tak nějak pro všechny: zítra, tj. v sobotu 18.10. je v Libošovicích (9km od Vyskře směrem Sobotka) rocková zábava, kde hraje skupina Seven! zatím jedu já a Péťa, možná Lucky, můj bratr s přítulí.. myslím že by se mohl objevit i Šíma, páč ten je na tyhle zábavky ujetej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Hergot chlapi, to ty zábavky nemůžete plánovat líp? Tak koukejte vyrazit i za mě a nepruďte. V Libošovicích jsem ještě nebyl, tam budete za přespolňáky, tak bacha.. No, ale když sebou budete mít Šímu, tak je to v suchu. Bumbrlik: nabízím ti místo ochranky v bance. Pracovní výstroj: maskáčové kalhoty, černé triko, černá mikina, pistole a místo čepice silonka přes hlavu. A místo "Vítám vás v naší bance" se říká "Naval prachy, krávo". Prej dobře platěj... Foromen: tak to jsou už jen detaily, to je fakt. Počkej, až za tebou příjde, že máte malej byt a hodilo by se přikoupit byt vedle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 no srna ne svině, ale byla to pěkná svině ta srna gulášek nebude páč zdrhla, a nechala mi na zimu jenom zmršenej nárazník takže mam po svým krásným ani ne pul roku starým laku Hmm tak to na.... Mi jí vzali v létě, nárazník týden na autě, ale nic se mu sestalo, jen vykopla mřížku u mlhovky, ta šla nasadit a nesvítí nám mlhovka, i když není prasklý sklo nic...Ale srnka mrtvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Tomu se říká likvidace bez následků - aspoň že teď vím komu nemám lest před auto !!! Holt kdo umí ten umí, že Janino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 No jestli před jízdou chlastáte jako náš pes, tak se nedivím, že po lesích pobíhá tolik zmrzačenejch srnek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Molíku kolik je Falinovi? já jen jesli nenalejváš mladistvým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 (editace) jsou mu 4 a půl normálního, takže cca 35 psích. Myslím, že na to už má věk navíc koukej, jak majetnicky ji drží. já mu nenalil, on si to vzal sám. jako bys ho neznal... Editováno: 18. Říjen 2008, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 nevim jestli to je víno, ale jestli chudák pes, chlastá STALINOVY SLZY tak bych se taky ani nehnul.....jak je na ukrajině, ještě se tam střílí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Máro, vím že máš jiný starosti, ale co bude s těma Sevenama zejtra? je to tak nějak pro všechny: zítra, tj. v sobotu 18.10. je v Libošovicích (9km od Vyskře směrem Sobotka) rocková zábava, kde hraje skupina Seven! zatím jedu já a Péťa, možná Lucky, můj bratr s přítulí.. myslím že by se mohl objevit i Šíma, páč ten je na tyhle zábavky ujetej Tak já ti píšu sms a odpovědi se nedočkám, to je pak těžký někam dorazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 ToSinius: Ne ne, náš pes je gurmán a chlastá bílý Chardonnay Na druhou stranu ho chlastá ke granulím, místo k bílýmu masu... Střelba už naštěstí nepokračovala a jsem tomu věru rád. Opět spím jako malý dítě. (Ale zjistil jsem, že jsem náměsíčnej - dneska jsem přenesl ve spánku notebook z jedný místnosti do druhý a vůbec nevím proč) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Jaká byla pařba, Dakie a spol.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Tak já ti píšu sms a odpovědi se nedočkám, to je pak těžký někam dorazit to je těžký, když se ozveš až v 8 a já u sebe měl druhej tel.. ale to nic, nejseš sám komu sem neodepsal, ale ty moje druhý číslo máš ne? mole: pařba byla super, mám kontakt na skupinu, můžem uspořádat zábavku hrajou fakt skvěle!!! a těch lidí co tam bylo! já tam byl s celou rodinkou, pak Lucky a přijel i najmis škoda že s Markem sme se nedomluvili dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Dakie: druhý číslo nemam, vždycky si ho zapomenu uložit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.