creck Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) Co rikate na soucasnou krizi, nechci rikat kapitalismu ale tedy zatim jen USA ? jinak nadherne video co jsem nasel o tom jak funguje bohata ekonomika USA http://video.google.com/videoplay?docid=-5235132603609670233 jinak myslim si ze za par let si budem opet rikat soudruzi Editováno: 30. Září 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Kurna, zrovna to tady probirame ve skole ja si asi co nejdriv koupim nejakyho konika do budoucna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) Také je dobré video Duch doby tam je to taky dobře vysvětlené a taky je mam vysvětlené proč se tyhle krize opakují a kdo je vyvolává a proč. Ještě mě taky dobře dostalo jak se u nás staví dálnice. Masakr. Jako ten Řebíček je zlodej jako svině. Editováno: 30. Září 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 30. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2008 hod odkaz , jestli je nekde ulozene dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Můžeš zkouknout celej dokument ale o tomhle je třetí část. První je o náboženství a pravdě jak to vzniklo a druhá o terorizmu a třetí o finančním systému USA. http://video.google.com/videosearch?q=duch...emb=0&aq=f# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Asi to sem uplne nepatri, ale taky zajimavy odkaz... http://www.youtube.com/watch?v=YE_57CoS7FE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Nejhorší na tom je že postupem času jak se různé události dějí to do sebe začíná děsivě zapadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 To mas naprostou pravdu... kdyz si da clovek praci a zacne nad tim vsim premyslet, ani se mu nechce kolikrat verit, k cemu tim premyslenim dosel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Já nevím, ale finanční krize dnes (nebo před pár dny) zasáhla i Evropu. Ne tak silně, ale je otázka, jak to bude vypadat dál. Co vidím, protože v tom makám, tak se to zatím dost nehezky projevuje ve stavebnictví. Tím, že se znepřístupňujou hypotéky lidi nechtěj kupovat byty, což začíná být problém pro developery, ale i pro ty, co už maj byt koupenej v projektu (tzn.nedokončeným domě). Má to jedno pozitivum - byty už nezdražujou. Takže vy, co máte nahrabaný miliony, hurá do nakupování. Jinak myslím, že obyčejných lidí bez hypoték se ty krize až zas tak moc netýkaj. Žádný extrémní zdražování základních věcí snad nehrozí, takže by to mělo být ok. Ale investoři musej bejt dost nasraný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 s těma bytama to je složitější, taky jsem v podstatě ve stavebnictví, prostě se jich prodává míň, tak jako všeho, zájem polevil, což je logické, kolik bytů si člověk za život koupí, taky jde o počet lidí ve věku, kdy se byty pořizují, poslední dobou byl boom, loni se nedala sehnat cihla a letos je zase problém ji prodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 ekonomika neni moje silna stranka, at se snazim to pochopit, tak akorad vim, ze jsou nejaky akcie v riti....akorad by me zajimalo, kdo to ridi, kdo da povel economice spadnout a pak zas stoupat...preci samo to nejde nebo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Zapomněl jsem dodat, že jsem na jiným trhu mimo ČR. Na východním. Aby to dávalo trochu smysl. Jinak souhlasím s JakR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 30. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2008 no s tema bytama bych rekl ze je to dane i extreme vysokyma cenama dnesnich nemovitosti vzhledem ke koupeschopnosti obyvatelstva, malokdo se chce zadluzit nadosmrti kvuli bytu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 To by ses možná divil kolik lidí se zadluží třeba i nadosmri a třeba kvůli bytu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Nejde mi na rozum co se děje. USA dluží nejvíce Číně, přitom je tam komunismus s kterým nesouhlasí, že? Amíci žijí na dluh, ekonomika skomírá a napraví se to tím, že se do černých děr nalijou další prachy? Zvýší se zadlužení a vše je vyřešeno? Když se daří tak je to privatizované a když se firma dostane do potíží, tak najednou patří všem? Ty řeči, že trh vše vyřeší, z toho mi je zle už roky. Demokracie ??? Spíš anarchie, bordel, korupce, podvody...jde jen o to, jak z nás poddaných elegantně vytahat prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) Já nevím, ale finanční krize dnes (nebo před pár dny) zasáhla i Evropu. Ne tak silně, ale je otázka, jak to bude vypadat dál. Co vidím, protože v tom makám, tak se to zatím dost nehezky projevuje ve stavebnictví. Tím, že se znepřístupňujou hypotéky lidi nechtěj kupovat byty, což začíná být problém pro developery, ale i pro ty, co už maj byt koupenej v projektu (tzn.nedokončeným domě). Má to jedno pozitivum - byty už nezdražujou. Takže vy, co máte nahrabaný miliony, hurá do nakupování. Jinak myslím, že obyčejných lidí bez hypoték se ty krize až zas tak moc netýkaj. Žádný extrémní zdražování základních věcí snad nehrozí, takže by to mělo být ok. Ale investoři musej bejt dost nasraný... Byty jsou cenove extreme vyhnany, dlouhodobe je to neudrzitelny bude jedinne dobre kdyz to spadne do rozumnych mezi... dat 2m za podelanej byt to se radsi pustim do baraku na okraji mesta.. jinak nevim kde je v cr bez hypoteky,, kuli tem extremnim cenam si asi tezko nekdo koupi byt nebo barak bez hypoteky...kazdopadne znam lidi ktery maj auto na leasing barak na hypoteku, pujci si penize na koupi televize a dalsi pujcku na dovcu tak se pak nedivim ze to de do sracek..vetsina si dnes zije nad pomery USA to je jeste vetsi extrem.. Editováno: 30. Září 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Otázka je jestli to spadne. Pro developera je lepší, když zastaví projekt, než kdyby snížil ceny. To je až ta poslední možnost. Nesmyslný mi přijde, když zároveň s novýma bytama stoupaj i byty ve 30 let starých panelákách. To je extra hovadina. Jinak souhlasím s tím, že koupit si v dnešní době byt bez hypotéky může jen opravdu málo vyvolených. A tím, že se hypotéky zpřísní a nedostane je každý, tak se utvoří začarovaný kruh. Někde to pak praskne, povolí. Ale otázka je kdy a kde. Každopádně pumpovat do oběhu další a další prachy je velice rychlá cesta k záhubě. Dobrej příklad je Robert Mugabe v Zimbabwe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Jestli do toho bude stat srat dalsi penize, nehorazne stoupne inflace a jestli to dojde do extremu, za chvili budeme ty tisice davat za chleba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Nejde mi na rozum co se děje.USA dluží nejvíce Číně, přitom je tam komunismus s kterým nesouhlasí, že? Amíci žijí na dluh, ekonomika skomírá a napraví se to tím, že se do černých děr nalijou další prachy? Zvýší se zadlužení a vše je vyřešeno? Když se daří tak je to privatizované a když se firma dostane do potíží, tak najednou patří všem? Ty řeči, že trh vše vyřeší, z toho mi je zle už roky. Demokracie ??? Spíš anarchie, bordel, korupce, podvody...jde jen o to, jak z nás poddaných elegantně vytahat prachy. Dobrej článek k tomuhle byl včera v MF Dnes na zadní straně sešitu "A" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.