Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec pánové, je tady někdo, kdo by si troufnul na překlad manuálu k on-line analyzátoru z angličtiny do ruštiny? Se mi povedl atypickej obchod, prodal jsem analyzátor do Běloruska, dneska mi avizovali objednávku a v únoru instalaci. No a manuál chtěj v ruštině. Bohužel rusky už pobírám velmi chabě, či spíše od základky jsem to prostě zapoměl, tak by to musel dělat opravdu někdo, po kom bych nemusel kontrolovat věcnou správnost, tak by to asi nejlíp měl být člověk s chemickým náhledem. Prostě pokud se na to někdo cítíte a chcete si nějakou kačku vydělat, tak dejte vědět. Už mám zkušenosti s Krysarem, kterej mi překládá občas nějakej manuál do Češtiny a myslím, že oboustranná spokojenost, tak než to dávat nějaké agentuře, tak raději nechám vydělat někomu, koho alespoň trochu znám.

Ahoj.Pošli mi to na do emailu a něco vymyslim. kavkaz@seznam.cz

Upraveno od Romariooo

• Autor
Ahoj.Pošli mi to na do emailu a něco vymyslim.Roman. kavkaz@seznam.cz

počkej, moc spěcháš. Manuál bude až jak se bude analyzátor vyrábět. To jsou analyzátory na zakázku, většinou je každej jinej, protože to je stavěný vždy pro konkrétní podmínky u daného zákazníka. Jsou třeba i analyzátory, kdy takovej má třeba jen jeden konkrétní zákazník na celém světě. To není sériovka která se fláká po x kusech. Můžu ti poslat nějakej vzorek od jinýho analyzátoru. Máš i nějakou cenovou představu?

Nemám vůbec žádnou představu.Chodil jsem deset let do ruské základní školy a něco "málo" bych mohl vědět.Z angličtiny má mladá státnici a tak si myslim že to dáme dokupy.Nic neslibuju ale pokusit se o to mužu.

Kdyz tak se ozvi, pres tyden jsem v kontaktu s mnoha kolegy z Ukrajiny, Moldavie a Ruska, takze lepsi preklad mit nemuzes, a oni jako studenti VS si mozna radi neco privydelaji :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.