Maranelo Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 (editace) Ahoj Poradi/vysvetli mi prosim nekdo z technicky zdatnejsich jak jde pokud to tedy jde na sundane prevodovce zjistit priblizny stav? Jde mi o problem s diffem a nyty. Nerad bych koupil pouzitou prevodovku a ona za 1000km udelala to same co nedavno Nejsem tak bohaty abych hazel desetitisice do kanalu a bohuzel pro me to docela specha tak kdyby se nekdo o radu podelil... moc dekuju Editováno: 3. Říjen 2008, autor: Maranelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 Bez toho abys odkryl diferák nic nepoznáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 Hlavně bych ten diferák upravil tak aby se probléms nýtama už nemoh opakovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maranelo Vloženo 5. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 diky presne tehle odpovedi jsem se obaval Tu upravu diferu bych rad udelal ale uz 3 lidi mi rekli ze jak se difer/prevodovka rozebere uz to nikdo neslozi tak jak to ma byt a zivotnost je pry cca 15 000km +/- tak nevim. Mel bych jeste dotazek nevi nekdo kody prevodovek pro 74kw motor? Ja nasel DUU, DUW, DPL ale nevim jestli to je vse nebo muzu po inzeratech hledat i s jinym oznacenim? Abych nekoupil nejakou pro diesel a pak mel problemy s prevodama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Tak jsem koukal do DP a tam je k 1.6 74 kw možno pět převodovek - CZD; DLP; DNZ; DUU; DUV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 diky presne tehle odpovedi jsem se obaval Tu upravu diferu bych rad udelal ale uz 3 lidi mi rekli ze jak se difer/prevodovka rozebere uz to nikdo neslozi tak jak to ma byt a zivotnost je pry cca 15 000km +/- tak nevim. Mel bych jeste dotazek nevi nekdo kody prevodovek pro 74kw motor? Ja nasel DUU, DUW, DPL ale nevim jestli to je vse nebo muzu po inzeratech hledat i s jinym oznacenim? Abych nekoupil nejakou pro diesel a pak mel problemy s prevodama Já mám převodovku s předělávanýma nýtama a už najela 25tis. bez jakýhokoli problému, hučení nebo něčeho podobnýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.