Publikováno Říjen 3, 200816 r Ahoj Poradi/vysvetli mi prosim nekdo z technicky zdatnejsich jak jde pokud to tedy jde na sundane prevodovce zjistit priblizny stav? Jde mi o problem s diffem a nyty. Nerad bych koupil pouzitou prevodovku a ona za 1000km udelala to same co nedavno Nejsem tak bohaty abych hazel desetitisice do kanalu a bohuzel pro me to docela specha tak kdyby se nekdo o radu podelil... moc dekuju Upraveno Říjen 3, 200816 r od Maranelo
Říjen 5, 200816 r Autor diky presne tehle odpovedi jsem se obaval Tu upravu diferu bych rad udelal ale uz 3 lidi mi rekli ze jak se difer/prevodovka rozebere uz to nikdo neslozi tak jak to ma byt a zivotnost je pry cca 15 000km +/- tak nevim. Mel bych jeste dotazek nevi nekdo kody prevodovek pro 74kw motor? Ja nasel DUU, DUW, DPL ale nevim jestli to je vse nebo muzu po inzeratech hledat i s jinym oznacenim? Abych nekoupil nejakou pro diesel a pak mel problemy s prevodama
Říjen 5, 200816 r Tak jsem koukal do DP a tam je k 1.6 74 kw možno pět převodovek - CZD; DLP; DNZ; DUU; DUV
Říjen 5, 200816 r diky presne tehle odpovedi jsem se obaval Tu upravu diferu bych rad udelal ale uz 3 lidi mi rekli ze jak se difer/prevodovka rozebere uz to nikdo neslozi tak jak to ma byt a zivotnost je pry cca 15 000km +/- tak nevim. Mel bych jeste dotazek nevi nekdo kody prevodovek pro 74kw motor? Ja nasel DUU, DUW, DPL ale nevim jestli to je vse nebo muzu po inzeratech hledat i s jinym oznacenim? Abych nekoupil nejakou pro diesel a pak mel problemy s prevodama Já mám převodovku s předělávanýma nýtama a už najela 25tis. bez jakýhokoli problému, hučení nebo něčeho podobnýho.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.