rska Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 Prosim nemate nekdo skusenost prestalo mi fungovat vyhrivani sedadla ridice a jeste nenaviji se mi pas diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Patrně vadná dečka..proměřit odpor....jde to udělat ale blbá práce rozhodit sedačku a vyměnit........a pás je asi unaven výměna /vyčistit...... Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turbokar Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 (editace) už jsem měnil u řidiče i spolujezdce, je to fakt "blbá" práce v sedadle jsou 2 dečky - sedák a opěrák a na tom sedáku (v ohybu sedadla) je čidlo a to odejde a dečka se musí vyměnit celá, existuje jen originál cca 2200 Kč ještě by to teoreticky mohlo být relátko, ale to stačí pod volantem zaměnit pravé za levé (každé křeslo má své) a hned podle "cvakání" regulace zjistíš, jestli je ok no jestli se do toho dáš, tak si aspoň tu látku budeš moci pořádně vyprat:-) Editováno: 6. Říjen 2008, autor: turbokar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 No ale ked ma jenu velku RJ spolocnu pre oba, tak to tazko prehodi... Jedine konektory keby zamenil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rska Vloženo 15. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Tak je spatna rohoz vymena 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.