Publikováno Říjen 5, 200816 r nevite kde sehnat ty spryncle do ofuku? mam asi tri ulomeny a nechce se mi kupovat cely komplet
Říjen 5, 200816 r Autor no kdyby to za pade meli tak to vezmu, ale v okoli jsou na vrakaci sami vydridusi
Říjen 9, 200816 r nevite kde sehnat ty spryncle do ofuku? mam asi tri ulomeny a nechce se mi kupovat cely komplet Taky bych bral, kdyby měl někdo navíc, i klidně celej ofuk za rozumnou cenu. Žádnej vrakáč po ruce nemám..
Říjen 11, 200816 r Autor Taky bych bral, kdyby měl někdo navíc, i klidně celej ofuk za rozumnou cenu. Žádnej vrakáč po ruce nemám.. ty potrebujes jenom ty spryncle?
Listopad 4, 200816 r Jo jo..stačili by mě...,ale když by byl celej ofuk za rozumnou cenu tak bych bral..přendal bych si je.. Upraveno Listopad 4, 200816 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Listopad 17, 200816 r Poradíte, jak se ty ofuky z palubky vyndavají? Ten u spolujezdce mi přestal natáčet lamely. Nerad bych to tradičně zrýpal šroubovákem. Díky.
Listopad 17, 200816 r Autor http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/DemontazOfuku.htm tady je to dobre popsane
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.