P2M Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 tak jestli se nepletu, tak Superfatty na bowling nedorazí... tudíž i já zvažuji svou účast... máte spolu nějakou smlouvu o vzájemným neúčastnění se, bo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 ne, jen se dělíme o náklady na palivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 to myslíš vážně vorle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Dobre zpravy teda aspon doufam, ze ne moc pozde, dneska odpoledne jsem se sesel s par kamosema a muzu potvrdit ze 3/4 moji kamaradi + Ol@f se dostavi na bowlingovy turnaj. Prosime o zapis na soupisku pod nazvem " Alkoholici davno za zenitem ". Bereme to ciste jako panskou jizdu, s cilem pobavit se a stropit neplechu tam kde nas nikdo nezna. (Me bohuzel uz par lidi jo, tak proto budu radeji ridit samo sebou az druhej den rano.) Jdu rezervovat hotel. Par fotecek s odpoledniho setkani pracovne nazvane svacinka: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Dobre zpravy teda aspon doufam, ze ne moc pozde, dneska odpoledne jsem se sesel s par kamosema a muzu potvrdit ze 3/4 moji kamaradi + Ol@f se dostavi na bowlingovy turnaj. Prosime o zapis na soupisku pod nazvem " Alkoholici davno za zenitem ". Bereme to ciste jako panskou jizdu, s cilem pobavit se a stropit neplechu tam kde nas nikdo nezna. (Me bohuzel uz par lidi jo, tak proto budu radeji ridit samo sebou az druhej den rano.) Jdu rezervovat hotel.Par fotecek s odpoledniho setkani pracovne nazvane svacinka: tak tomu teda říkám svačinka pulka prasete a tři až čtyři řádky brambor z fotek se neda bliže specifikovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.Š. Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Zdravím, tak jestli berete i neznámý tváře, tak bych se třeba i zúčastnil. Otázka je jestli mě někdo chce do týmu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 jistě že bereme i neznámé tváře, aspoň se seznámíme, ikdyž my se možná potkáme už v pondělí Ol@f: super zpráva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.Š. Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 To pondělí platí na 100% Teda když bude čas:D Ne, ja s tim počitam. A bowling si pisu do deničku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 upravil jsem první post o seznam účastníků, prosím lidičky s otazníkama, aby mi dali co nejdřív vědět, jestli jejich účast platí či nikoliv.. můžete vzít i drahé polovičky a samozřejmě můžou také hrát.. podle počtu přihlášených sestavíme hrací tabulku, mole.first už má připravené rozlosování pro až 8 týmů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Hmmmm docela bych se i zucastnil ... Jen mi to nekdo musi vcas pripomenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Ahoj já se dorazim minimálně podívat a pokecat. S haním si hlavu nedělej. Budem kdyžtak jen fandit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Mates: čím víc hráčů, tím líp! a jestli vezmeš Aničku, může hrát klidně s tebou v týmu MichalF: tak mi na tebe pošli číslo a já ti pošlu v den konání smsku nebo si dej upomínku mám tě teda připsat na seznam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 z bowlingu se musím omluvit, nestíhám to, ale třeba se na vás přijedu jen podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 téda Ricardo, to je škoda tak přijeď aspoň na ten pokec teda a přítulku můžeš vzít s sebou, já taky beru Péťu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 přítlku neberu....od včerejška to není přítulka, bohužek bohudík..........ale jsem celý dopoledne v Litoměřicích a v 1 odtamtud vyrážim.... takže bych to horkotěžko stíhal na tu 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 ajtakrajta ale bereš to koukám sportovně! jak dlouho ste byli spolu? podle mě bys to na tu 3.hodinu stihnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Litoměřice-Turnov Celková délka: 104.6 km Celkový čas: 1 hod. 41 min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Peťo o tom můžem pokecat na bowlingu.....no asi bych to stihl, ale kdyby byl náhodou někde nějakej zásek tak bych byl nerad ten blok co to všem bude brzdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 jj, hodíme řeč! v sobotu odpolko žádnej blok nehrozí bylo by dobrý, kdybys to stihnul, pokud bude víc týmu, tak se stejně bude hrát nadvakrát, protože na jedný dráze spolu můžou hrát max. 2 týmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 to sjou teprve tri tymy z toho dva poradajici? lidi proberte se a prihlaste se. Je lepsi byt posledni z 8 nez ze 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 O.K: tak zkusím udělat všechno proto abych to stihnul........Peťo nemůžem se setkat v pondělí někde v MB, že bych ti dal ty peníze (to startovný) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 My jedeme (P2M+M2C) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Ríšo, to víš že se můžem sejít pošli mi do SZ tvoje číslo a domluvíme se já mám taky nový číslo, to starý u sebe moc nenosím.. P2M: skvělá zpráva už se na Vás těšíme! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 My taky Jinak zatím jsme utvořili základ týmu s panem MichalemF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 P2M: zkus se domluvit s Matesem, jestli uděláte "párový tým" nebo jestli chceš hrát třeba s Bobajsem? bylo by dobrý, mít týmy připravený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.