mischicka Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Stejně něchápu důvod, jako aby to chudáci chudší občané ještě nemuseli letos řešit? Nic blbějšího mě už nenapadá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 klidně se směj... u nás v servisu objednávaj na přesnou hodinu... hehe... tak teď nevím, kdo se bude smát poslední... ... k tématu... já jsem přezouvání odložil o týden, takže na zímáčky půjdu příští týden.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Stejně něchápu důvod, jako aby to chudáci chudší občané ještě nemuseli letos řešit? Nic blbějšího mě už nenapadá...Jinak to být nemůže. V krajích vyhrála levice a ta těm svým voličům poleze do zadku i na úkor bezpečnosti ostatních. Na druhou stranu, tenhle model se mi taky nelíbí, je to zase jeden český unikát. Zavání to korupcí, protože výroba těch značek docela slušně zvedne obrat dodavatelské firmy. Němci to vyřešili jednoduše, levně a je to účinné. A ten konec dobna a 4 mm minimální vzorek zase zavání lobismem od pneumatikářů. Netvrdím, že např. takové 3 mm jsou ideální, ale pořád lepší než plný vzorek letní gumy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Zdravím. Zimáky mám připravené a vyvážené tak že stačí jen přehodit.Dám tomu tak 14dní a přezuju je to otázka 1/2hodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 objednan na prehozeni zitra na 16 hodinu. Na kolech je oNANO vrstva uz pripravena tak uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Pořád váham...máme jet v sobotu na Slovensko po obědě a jestli bude +-12st.tak akorát ty zimáky zbytečně obrousím,ne? Co si myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 neobrousis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Můj názor pokud bych jel na Slovensko určitě bych přezul.Lepší je obrousit pár mm na zimáku než vodrbat auto v pangejtu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 jste se zblaznili o par mm, Rome klidne jed a klidne si pres jizdou oznac misto na pneumatice zmer si vzorek a jestli to na to miste bude jen o 0.5mm nizsi az se vratis platim ti na besidce chlast do te doby nez padnes pod stul. a wole zadny pokusy o drifty a ne za tam budes celou sezonu jasny !! doufam ze mas kvalitni gumy ne zadne sawa super economy co mizi jak maslo na panvicce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Vole...jasně.Jedině kvalitka od Pirelli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acizek Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Vole...jasně.Jedině kvalitka od Pirelli. prezuto, na pekna ocelova kola s poklicemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 (editace) Tak dneska u nas uz snezilo a na ceste bylo cca. 5 cm snehu, ale zatim jen hnusna brecka, nicmene prvni snih uz je tu. grrr.... O vikendu nasazuji zimáčky. Editováno: 23. Říjen 2008, autor: Marios Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Taky jdu do toho.Zitra budou misto RS17 Vegy R16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 U me to bude v sobotu misto RS 17" plech 15" + puklice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Po dnešním ránu,kdy padal sníh s deštěm už mám taky přezuto-klasika plecháče 195/65 15 -pneu DUNLOP winter sport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Ty Wintry mam taky ale v 16. Zitra prezouvam ale jen na plechy a nemam poklice... zatim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 (editace) já přezuju po víkendu... přeci jenom ta Praha, žejo... tak tam nepojedu přeci na plecháčích Editováno: 23. Říjen 2008, autor: vorlajz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Tak dneska u nas uz snezilo a na ceste bylo cca. 5 cm snehu, ale zatim jen hnusna brecka, nicmene prvni snih uz je tu. grrr.... O vikendu nasazuji zimáčky. Po dnešním ránu,kdy padal sníh s deštěm už mám taky přezuto-klasika plecháče 195/65 15 -pneu DUNLOP winter sport Odkud jste, resp. kde to už chumelilo??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Jeseníky... že? jinak na horách už sněžilo... prostě zima je tu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 tak dnes celou cestu do prace -3 stupně, mlha jak sfiň a i ABS si jednou zacvrlikalo na namrzlém kousku cesty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oc Co II 1.9 TDI PD Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 nikde jsem tam nenašel nic o tom, že ty značky už někde jsou. pouze, že začnou vybírat úseky, takže bych byl v klidu, kdyby to už někde platilo, myslim, že by se to obecně víc vědělo a nebylo by to takhle v tichosti Zdravím, nevím jistě, ale poviností to zřejmě ještě není, tedy dle zákona. Vyjímkou jsou ti co mají havarijní pojištění - tam je (nevím jestli vždy) udáváno od 1.11. - do 31.3. Znění zákona zjistím a písnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Tom: Jak se muzes tesit na snih? Auto si snehu stejne neuzije, budes ho mit jen od soli... Takze humač!Ja si nechal dneska vyvazit zimni kola, vsechny byly OK, zadne vyvazovani nebylo potreba, tak to byla rychlofka, jeste mi to kluci v pneuservisu dofoukli a uvidim podle pocasi, mozna to o vikendu prehodim. Mně to prostě baví... Každý den vapka... a krom toho... oct je dobře chráněná dennímu ježdění stejně jako solení se prostě nevyhnu, takže si to hodlám užít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Tak dneska u nas uz snezilo a na ceste bylo cca. 5 cm snehu, ale zatim jen hnusna brecka, nicmene prvni snih uz je tu. grrr.... O vikendu nasazuji zimáčky. Nepřekvapuje Ber to sportovně... furt nemůže bejt hezky a sucho, je potřeba potrénovat volant, páku a plynový pedál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Včera jsem hezky v klídku na dvorku přehodil na zimáčky.....a fíha dnes ráno -2 stupně a namrzlá ulice....chyba to urcite nebyla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Tak už mám po dnešku taky přehozeno a myslim si že je největší čas přehodit bačkůrky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky