Publikováno Listopad 15, 200717 r Chci se zeptat 2) páté dveře se nezavřou volným pádem - musím hooodně pomoct rukou a přibouchnout (samo že v tu chvíli mám zasr..... pařát) 2 Od toho je tam takovy to tahlo zevnitr aby sis ty paraty neumazal Mám stejnou zkušenost táhlo je mi na nic ,musím přibouchnout pořádně rukou z venku jinak nezhasne signalizace otevřených dveří a pípání mě otravuje.
Listopad 15, 200717 r Ad. páté dvere: Panove, a co je sloziteho na serizeni zamku, pripadne dorazu? Nebo si holt zajet do servisu a nechat si to seridit? Krome toho, tesneni se casem omacka a dvere budou dosedat lip.
Listopad 15, 200717 r Přesně tak,těsnění dveří je dvojité a že ze začátku to půjde trochu hůř,mě upozorňovali už v autosalonu při předávání nového auta.
Listopad 16, 200717 r nepojedu s týden starým autem do servisu volím druhou variantu počkám přes zimu a uvidím na jaře
Listopad 16, 200717 r Pokud bys spatne dosedani patych dveri hodnotil jako zavadu a zaroven nebyl natolik zrucnej, aby sis to poresil serizenim zamku sam, nevidim jedinej duvod, proc bys s tyden starym autem nemohl jet do servisu...
Listopad 16, 200717 r než li závadu to spíše hodnotím jako nevychytnutou mouchu - ale pokud je to ojedinělý případ a ostatním to jde dobře tak počkám do toho jara
Listopad 17, 200717 r Ignác: Ono problém s dosadaním piatych dverí nie je žiaden problém - objavuje sa to u každého nového auta. Chvíľu totiž trvá, kým si tie piate dvere "sadnú", máš tam tesnenia, gumové dorazy atď, ktoré sa dosadnutím dverí musia "upraviť".
Listopad 18, 200717 r Autor No s tím omačkáním nevím, už mám auto půl roku a pořád se to chová stejně. Ale jestli víš jak to odstranit tak poraď ? No a navíc se mi přestává vracet klíč při zamykání dvěří
Listopad 21, 200717 r 6drak: na novych BMW sa pred casom nevracala ani vonkajsia klucka po otvoreni dveri, nic si z toho nerob
Leden 1, 200817 r F II 1,2 Amb. - taky zlobily 5. dveře, už si "sedají", ale občas i při podle mě důrazném zavření hlásí kontrolka na palubce, že nejsou správně přibouchnuté. Až je mi líto s nima vždycky tak majznout, moje předchozí auto (Hyundai) se zavíralo (5. dv) skoro samo Jinak spokojenost maximální.
Duben 29, 200817 r 1 To se mi stalo jednou, u zadnich dveri a bylo to tim, ze auto stalo nakrivo, jinak teda bez problemu.. 2 Od toho je tam takovy to tahlo zevnitr aby sis ty paraty neumazal Mám stejnou zkušenost táhlo je mi na nic ,musím přibouchnout pořádně rukou z venku jinak nezhasne signalizace otevřených dveří a pípání mě otravuje. ano i já mám naprosto stejnou zkušenost, ta síla přibouchnutí musí být opravdu velká....jinak svítí kontrolka....
Prosinec 28, 200816 r Já mám tuto zkušenost: U FII svého tchána, který má krátkou, stačí páté dveře zavřít lehkým přibouchnutím, u mé FII combi s dveřmi musím docela "praštit" abych je zavřel. Samotného mě zajímá, zda lze ten zámek přenastavit, aby šly dveře lehčeji zavřít.
Prosinec 30, 200816 r souhlas, po 3/4 roce uz taky na pate dvere nemusim tolik sily. ale i presto mi to prijde s porovnani s otcovou 1rok starou FI Combi prijmenejsi a plynulejsi. Jakmile mu prejde pres urcity bod pistu tak ty dvere leti dolu jak splasene.
Prosinec 30, 200816 r No, je to asi fakt, co tady píšete. Nejde mi však do hlavy, když tchán ji má o měsíc mladší než já a jde mu to tak lehce, že to stačí jen lehce pustit. Z toho by šlo usuzovat, že někde lze něco posunout na zámku či protikusu,ale zatím jsem to nestudoval. Upraveno Prosinec 30, 200816 r od Miro 2
Leden 1, 200916 r asi jsem to spatne pochopil. Mi jdou lehceji ty pisty a o nich jsem mluvil. Co se tyce zamku, tak ten je v lehky uz od novoty.
Září 4, 200916 r F II 1,2 Amb. - taky zlobily 5. dveře, už si "sedají", ale občas i při podle mě důrazném zavření hlásí kontrolka na palubce, že nejsou správně přibouchnuté. Až je mi líto s nima vždycky tak majznout, moje předchozí auto (Hyundai) se zavíralo (5. dv) skoro samoJinak spokojenost maximální. Keď Ti zle dosadaju a kontrolka ostane svietiť,tak si to nastav na dorazoch.Tiež som sa z tým pohral a ide to.A z dverami netrieskaj ako na V3S-ke,nebuchaj len dotlač.Mám tiež Fabiu II ,2 roky a s tými 5 dverami som už spokojný tak na 90% a keď nebudeš tak si zvykneš.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.