Publikováno Říjen 15, 200816 r Cauvez. Nejak jsem nedavno boural, celkem osklive. Dostal jsem peknou ranu na predek. Auto je uz opravene, ale zacali mi vrzat plasty u dveri. A to hlavne pri rozjizdeni, brzdeni a nekdy pri zataceni. Nema s tim nekdo taky podobne zkusenosti? Me napadlo, ze po te bouracce mi nejak spatne vyklepali karoserii a ta pri rozjezdu tlaci na plasty a oni vrzou. Je to mozne? Nebo jsou jen nejak spatne prisroubovane a staci je nejak odmontovat a zas je zkusit namontovat zpatky? A nebo je problem v tech plastech a chtelo by koupit nove? Nevi nekdo?
Říjen 16, 200816 r tezko rict, zkus ty tapeci sundat a zkusit udelat testovaci jizdu bez nich, pote to nejak resit. Treba u me v jedné firemni octe sem ymslel ze jsou to take plasty a byli to zamky.
Říjen 16, 200816 r Spodny pant je jeden celok. Neda sa rozobrat. Vrchny pant sa sklada z dvoch casti.
Říjen 16, 200816 r No ved hej, len tu ktosi spominal, ze robi vo firme, co vyraba tie panty a ze vymienal len ten cap aj ked sa to ofiko neda.
Říjen 16, 200816 r Ten pant si vymienal cely, alebo si menil len "osku"? spodní pant jsem měnil jako komplet tj. jak část na dveřích tak i tu část na sloupku karoserie vrchní pant jsem ještě zatím neviděl že by byl vydřenej
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.