Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Chlapci zima se blizi a nam horalum nezbyva nic jineho, nez se pomalu chystat na nejhorsi. Shanim nejake zimaky, dobry pomer kvalita/cena. Rozmer 17", 45, a 205 nebo spis 215(nevim).

Nevite nekdo o necem rozunem? (eshop, vyrobce pneu atd.)

Diky za vsechny rady.

:kol-45:

Ja kupoval na Octavku tady www.pneu-nevrela.cz a byl jsem spokojen tak za sebe muzu doporucit. Na jare uvazuji ze svou vii vymenim za superba a dost me tam zaujaly i letni v 17"

Vloženo
Chlapci zima se blizi a nam horalum nezbyva nic jineho, nez se pomalu chystat na nejhorsi. Shanim nejake zimaky, dobry pomer kvalita/cena. Rozmer 17", 45, a 205 nebo spis 215(nevim).

Nevite nekdo o necem rozunem? (eshop, vyrobce pneu atd.)

Diky za vsechny rady.

:kol-45:

Jako dobra rada se mi jeví ty Nokiany, ja je teda odjezdím za zimu na total, ale 35tis km vydrží, ovšem nevím v tvém rozměru, 17tky mají přeci jen menší dojezd, ja 17tky používám letní na zimu radeji plecháčě 16tky....Horal z Vysočiny:-)

Vloženo

Mám na zimu připravený klasický plechy 16", ale zajímalo by mě, jak by se chovaly zimní 225/45/R18 po Praze, máte s tím někdo zkušenosti? Celkem totiž uvažuju, že bych jen koupil pneumatiky a přezul je na stávající alu disky. Díky.

Vloženo
Máte někdo zkušenosti se zimníma gumama v rozměru 225/45 R17. Na léto bych chtěl koupit 18", tak tyto el. bych si chtěl nechat na zimu, ale nevím, jestli to není moc široké, resp. jak se s tím v zimě bude jezdit... Díkes.

Čím užší pneu tím lepší.Já mám 205/55/16 a i to je dle mého až až.

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

dam do pozornosti jeden internetovy obchod

www.pneuworld.sk

je to madarsky obchod, vozia gumi obden na slovensko cez kuriera , cena dopravy 2.5€ za kus co si myslím , že je bezkonkurencna

teraz maju akciu , bezkonkurencnu cenu na rozmer 225.45 R17 infinity 049

http://www.pneuworld.sk/index.php?page=gke...ka=&teli=on

je to cinska guma uz sa to tu preberalo, ale ja tuto znacku pouzivam , uz 2 rok a nevidim rozdiel od dunlopu m3

samozrejme to necham na kazdom , ale za tu cenu zozenies akurat tak protektor a to uz nehovorim v akom rozmere

Editováno: , autor: mattock
Vloženo
Máte někdo zkušenosti se zimníma gumama v rozměru 225/45 R17. Na léto bych chtěl koupit 18", tak tyto el. bych si chtěl nechat na zimu, ale nevím, jestli to není moc široké, resp. jak se s tím v zimě bude jezdit... Díkes.

Takhle jsem to udelal ja - tyhle 17" jsem nechal na zimu (GoodYear UltraGrip Performance 225/45 R17) a jde to - přes zimu najedu cca 20tis km a non problemo. Jezdim s tim i do Jizerek, po sněhu a je to v klidu - musiš opatrne...

Vloženo (editace)
Takhle jsem to udelal ja - tyhle 17" jsem nechal na zimu (GoodYear UltraGrip Performance 225/45 R17) a jde to - přes zimu najedu cca 20tis km a non problemo. Jezdim s tim i do Jizerek, po sněhu a je to v klidu - musiš opatrne...

Tak dneska jsem dostal defekt :-(((( , takže se musím rozhodnout rychle... Vezmu tedy ty 225/45 R17. Najedu přes zimu cca 5-10 tis, tak přemyšlím jestli Barum Polaris 2 nebo Kleber Krisalp. Anebo Pirelli Sottozero.... A ještě jsem se chtěl zeptat, někde jsem našel Michellin nebo Goodyear nebo tak něco ale DOT 4706, což prý znamená, že byly vyrobeny ve 47 týdnu v roce 2006. Myslíte, že to moc vadí? Díky.

Tak nakonec jsem vybral Kleber Krisalp HP2? Nějaké zkušenosti?

Editováno: , autor: Ondra Zabranský
Vloženo

ten termin vyroby souhlasi - a jestli to vadi nebo ne ?

tuhle sezonu uplne v klidu pokud maji dobry vzorek...

U zimaku plati pravidlo 4:

min. 4 mm vzorku

max. 4 roky stará

Vloženo
ten termin vyroby souhlasi - a jestli to vadi nebo ne ?

tuhle sezonu uplne v klidu pokud maji dobry vzorek...

U zimaku plati pravidlo 4:

min. 4 mm vzorku

max. 4 roky stará

Jen tě s dovolením poopravím ;)

To pravidlo je PRAVIDLO čtyřech 4, asi proto, aby se to dobře pamatovalo ;)

1) Zimní gumy na všech 4 pneu.

2) Používat je minimálně 4 měsíce v roce

Za 3. a 4. jsi to napsal.

• o 9 měsíců později...
  • o 4 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Ahoj,

řeším nákup zimních kol, ale obutých 16" 5x112 moc není, ale za to je hodně 15". Jezdí tu někdo na zimních 15", nebo to je "nebezpečné" (když nepočítám, že nejsou zapsána v TP)

Díky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...