Jiří Marek Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Chlapci zima se blizi a nam horalum nezbyva nic jineho, nez se pomalu chystat na nejhorsi. Shanim nejake zimaky, dobry pomer kvalita/cena. Rozmer 17", 45, a 205 nebo spis 215(nevim).Nevite nekdo o necem rozunem? (eshop, vyrobce pneu atd.) Diky za vsechny rady. Ja kupoval na Octavku tady www.pneu-nevrela.cz a byl jsem spokojen tak za sebe muzu doporucit. Na jare uvazuji ze svou vii vymenim za superba a dost me tam zaujaly i letni v 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Marek Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 www.pneu-nevrela.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarinace23 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Chlapci zima se blizi a nam horalum nezbyva nic jineho, nez se pomalu chystat na nejhorsi. Shanim nejake zimaky, dobry pomer kvalita/cena. Rozmer 17", 45, a 205 nebo spis 215(nevim).Nevite nekdo o necem rozunem? (eshop, vyrobce pneu atd.) Diky za vsechny rady. Jako dobra rada se mi jeví ty Nokiany, ja je teda odjezdím za zimu na total, ale 35tis km vydrží, ovšem nevím v tvém rozměru, 17tky mají přeci jen menší dojezd, ja 17tky používám letní na zimu radeji plecháčě 16tky....Horal z Vysočiny:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Mám na zimu připravený klasický plechy 16", ale zajímalo by mě, jak by se chovaly zimní 225/45/R18 po Praze, máte s tím někdo zkušenosti? Celkem totiž uvažuju, že bych jen koupil pneumatiky a přezul je na stávající alu disky. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
last.train Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Třeba vám to pomůže s výběrem: http://auto.idnes.cz/test-zimnich-pneumati...181606_pneu_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Zabranský Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Máte někdo zkušenosti se zimníma gumama v rozměru 225/45 R17. Na léto bych chtěl koupit 18", tak tyto el. bych si chtěl nechat na zimu, ale nevím, jestli to není moc široké, resp. jak se s tím v zimě bude jezdit... Díkes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Ja mam 215 17" a nic moc. Ve spojeni s ASR se to chova jak sebevrazedna rakev. On neni sup uz sam o sobe dobrej na zimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Máte někdo zkušenosti se zimníma gumama v rozměru 225/45 R17. Na léto bych chtěl koupit 18", tak tyto el. bych si chtěl nechat na zimu, ale nevím, jestli to není moc široké, resp. jak se s tím v zimě bude jezdit... Díkes. Čím užší pneu tím lepší.Já mám 205/55/16 a i to je dle mého až až. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Tak jsem se spletl, mam tam 17", 205/50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max22 Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Chlapi jde na supa disk 16" s ET 42 nebo 45 , je to z audi A4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Chlapi jde na supa disk 16" s ET 42 nebo 45 , je to z audi A4 ? Jo vleze tam.Pokud má audi rozteč 112mm.Nemá náhodou 5x100?To si asi pletu s VW co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Chlapi jde na supa disk 16" s ET 42 nebo 45 , je to z audi A4 ? Jde,ale to ET je o ničem,budeš z toho mít"uzouna" dej tam něco s ET 35-37! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Přesně tak, u nás stojí Sup a má kola z OII a je to pěkně škaredý. Jsou hodně utopený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattock Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 (editace) dam do pozornosti jeden internetovy obchod www.pneuworld.sk je to madarsky obchod, vozia gumi obden na slovensko cez kuriera , cena dopravy 2.5€ za kus co si myslím , že je bezkonkurencna teraz maju akciu , bezkonkurencnu cenu na rozmer 225.45 R17 infinity 049 http://www.pneuworld.sk/index.php?page=gke...ka=&teli=on je to cinska guma uz sa to tu preberalo, ale ja tuto znacku pouzivam , uz 2 rok a nevidim rozdiel od dunlopu m3 samozrejme to necham na kazdom , ale za tu cenu zozenies akurat tak protektor a to uz nehovorim v akom rozmere Editováno: 27. Říjen 2009, autor: mattock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Máte někdo zkušenosti se zimníma gumama v rozměru 225/45 R17. Na léto bych chtěl koupit 18", tak tyto el. bych si chtěl nechat na zimu, ale nevím, jestli to není moc široké, resp. jak se s tím v zimě bude jezdit... Díkes. Takhle jsem to udelal ja - tyhle 17" jsem nechal na zimu (GoodYear UltraGrip Performance 225/45 R17) a jde to - přes zimu najedu cca 20tis km a non problemo. Jezdim s tim i do Jizerek, po sněhu a je to v klidu - musiš opatrne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Zabranský Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 (editace) Takhle jsem to udelal ja - tyhle 17" jsem nechal na zimu (GoodYear UltraGrip Performance 225/45 R17) a jde to - přes zimu najedu cca 20tis km a non problemo. Jezdim s tim i do Jizerek, po sněhu a je to v klidu - musiš opatrne... Tak dneska jsem dostal defekt :-(((( , takže se musím rozhodnout rychle... Vezmu tedy ty 225/45 R17. Najedu přes zimu cca 5-10 tis, tak přemyšlím jestli Barum Polaris 2 nebo Kleber Krisalp. Anebo Pirelli Sottozero.... A ještě jsem se chtěl zeptat, někde jsem našel Michellin nebo Goodyear nebo tak něco ale DOT 4706, což prý znamená, že byly vyrobeny ve 47 týdnu v roce 2006. Myslíte, že to moc vadí? Díky. Tak nakonec jsem vybral Kleber Krisalp HP2? Nějaké zkušenosti? Editováno: 30. Říjen 2009, autor: Ondra Zabranský Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 ten termin vyroby souhlasi - a jestli to vadi nebo ne ? tuhle sezonu uplne v klidu pokud maji dobry vzorek... U zimaku plati pravidlo 4: min. 4 mm vzorku max. 4 roky stará Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schizo Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 ten termin vyroby souhlasi - a jestli to vadi nebo ne ? tuhle sezonu uplne v klidu pokud maji dobry vzorek... U zimaku plati pravidlo 4: min. 4 mm vzorku max. 4 roky stará Jen tě s dovolením poopravím To pravidlo je PRAVIDLO čtyřech 4, asi proto, aby se to dobře pamatovalo 1) Zimní gumy na všech 4 pneu. 2) Používat je minimálně 4 měsíce v roce Za 3. a 4. jsi to napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Pomalu se chystám kupovat pneu na zimu a zajímal by mě váš názor na tyhle jetý Dunlopy SP Winter Sport 3D. Nějak se mi nezdá těch 5km a vzorek 99%, jinak cena je parádní, nová sada začíná okolo 15k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Guma jako taková výborná sám ji mám.Ale u toho inzerátu se mi nezdá těch 5 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Díky za odpověď. Taky jsem na ně četl jen samou chválu a pokud budu kupovat funglovky, tak právě tyhle Dunlopy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilhets Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 Čau, prosím jaký ET zvolit pro zimní disky 16", šířka by byla 205 nebo možná 195 na SupaI. Jde mi především o bezpečnost - rodinné auto. Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 Vyšel nový test zimních pneu: http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/winterreifen/2010_Winterreifen_Test_225_45_R17.aspx?ComponentId=40334&SourcePageId=31821 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brice84 Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Ahoj, řeším nákup zimních kol, ale obutých 16" 5x112 moc není, ale za to je hodně 15". Jezdí tu někdo na zimních 15", nebo to je "nebezpečné" (když nepočítám, že nejsou zapsána v TP) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Jdeo to jestli se ti tam vůbec ty 15" vejdou přes brzdiče ve předu to bude asi důvod proč tam nejsou zapsaný v TP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.