Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nevíte už někdo jak to je s face policejníma octavkama??? Budou už policajti dostávat face, nebo pořád old face????

k tý prádelně...

Mám takovej dojem že ta dodávka nemá stejnou barvu "policie ČR" krom toho, nemá nápis POLICIE, nemá reflexní proužky, ale jen barevné a neodpovídá přesně jejich rozměrama a poměrama stran včetně mezer mezi barevnými poli.

U soudu, nebo tak by to byl určitě silnej argument...

Pokud nepoužijou nápis policie a znak, tak si myslím, že je to silně nenapadnutelné...

Nicméně, je fakt, že jako recese je to možná dobrý... ale ty kidy okolo a nápad o provedení celé flotili v tomto profilu... to už je podle mně moc...

V zákoně je, že to nesmí být zaměnitelné s vozy Policie, což tohle je...

Ano,nesmí být zaměnitelné z vozidly PČR,a tady je to asi jasné.

si myslíte vy dva... ale co na to právnící a soud... není to tak jednoduché...

Možná když připustíme, že žijeme v Absurdistánu :doh

• 1 měsíc později...

Tak co?? Už někdo potkal face policejní octavii???

V zákoně je, že to nesmí být zaměnitelné s vozy Policie, což tohle je...

Je to švejkovina, typická pro českého člověka ...

I kdyby ten chlápek musel teď všechna auta přemalovat do jiné barvy, o reklamu své firmy má postaráno.

A co se týče těch našich soudů, trochu lepší právník to u soudu rozcupuje a Policie zase ostrouhá, holt to je ten náš hroznej banánistán :(

Je mi z toho zle ... :ble

Tak co?? Už někdo potkal face policejní octavii???

Už to tady někde bylo, Policie by neměla dost oktávky po faceliftu ... je ptřeba vyčistit sklady :kol-48:

Auto prádelny je hustý, ale na každý fotce, co tu je, ten řidič porušuje dopravní předpisy, to mi přijde strašný ...

Vždyt už těch faceliftových Octávek jezdí po silnici mraky!!!

POlicejní vozy by měly být všechny před FL... bez ohledu na to že FL už dávno běží... vyráběj se jako skauti a RSa, odděleně...

... jak jsem říkal :kol-48:

Škoda..no :feve:

Já tomu nějak nerozumim! Prosím o vysvětlení.Vždyt ted už jezdí mraky Octávek II a to se jako budou ztahovat nebo jak tomu mám rozumnět???

Já tomu nějak nerozumim! Prosím o vysvětlení.Vždyt ted už jezdí mraky Octávek II a to se jako budou ztahovat nebo jak tomu mám rozumnět???

Ne ne. bavíme se o policejních autech. Jednalo se o to, zda budou cajti jezdit i v policejních octavkách po face nebo ne.

• 7 měsíců později...

Tak už u nás máme i face policejní octávku

post-25400-1256280997_thumb.jpg

Ano ano, potvrzuji co jsem nedávno sám vyvracel. Už i u nás má "cizina" nové face oktávky.

Zatím jen s motorizací 1.6 MPI ;-)

taky už potkávám celkem dost face oktávek

• 1 měsíc později...

trosku zahranicia :)

post-10844-1260626891_thumb.jpg

post-10844-1260626895_thumb.jpg

Nevíte už někdo jak to je s face policejníma octavkama??? Budou už policajti dostávat face, nebo pořád old face????

Jo v Opave uz taky maji O II Face v kombajnu....

Do kdy sou planovany ty dodavky? Kdyz tak premejslim, tak sem v posledni dobe uz snad nenarazil na Feliciu. Ale na druhou stranu ani na FII a to ani v civilu.

Mas pravdu,feldy nejezdi vubec a f2 jsem taky nevidel.. i kdyz v Opave meli civilni f1 s bradavici a asi pred mesicem ji zrusili a v Krnove taky,tam nabrali pri honicce 2 lidi na prechodu... Tak si ted davam majzla a cekam s cim vyjedou protoze obe byli na totalku. Mozna prekvapi a dostanou f2?? Nebo spis nejakou o1-2...

chodim kolem baraku u kteryho stojijou civilni hlavne FI a o OI, novy ale jenom ty bezny OII, facelift sem videl snad ve trech kouscich

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.