Leden 17, 200916 r Nevíte už někdo jak to je s face policejníma octavkama??? Budou už policajti dostávat face, nebo pořád old face????
Leden 18, 200916 r k tý prádelně... Mám takovej dojem že ta dodávka nemá stejnou barvu "policie ČR" krom toho, nemá nápis POLICIE, nemá reflexní proužky, ale jen barevné a neodpovídá přesně jejich rozměrama a poměrama stran včetně mezer mezi barevnými poli. U soudu, nebo tak by to byl určitě silnej argument... Pokud nepoužijou nápis policie a znak, tak si myslím, že je to silně nenapadnutelné... Nicméně, je fakt, že jako recese je to možná dobrý... ale ty kidy okolo a nápad o provedení celé flotili v tomto profilu... to už je podle mně moc...
Březen 1, 200916 r V zákoně je, že to nesmí být zaměnitelné s vozy Policie, což tohle je... Je to švejkovina, typická pro českého člověka ... I kdyby ten chlápek musel teď všechna auta přemalovat do jiné barvy, o reklamu své firmy má postaráno. A co se týče těch našich soudů, trochu lepší právník to u soudu rozcupuje a Policie zase ostrouhá, holt to je ten náš hroznej banánistán Je mi z toho zle ...
Březen 1, 200916 r Tak co?? Už někdo potkal face policejní octavii??? Už to tady někde bylo, Policie by neměla dost oktávky po faceliftu ... je ptřeba vyčistit sklady
Březen 1, 200916 r Auto prádelny je hustý, ale na každý fotce, co tu je, ten řidič porušuje dopravní předpisy, to mi přijde strašný ...
Březen 2, 200916 r POlicejní vozy by měly být všechny před FL... bez ohledu na to že FL už dávno běží... vyráběj se jako skauti a RSa, odděleně...
Březen 2, 200916 r Já tomu nějak nerozumim! Prosím o vysvětlení.Vždyt ted už jezdí mraky Octávek II a to se jako budou ztahovat nebo jak tomu mám rozumnět???
Březen 2, 200916 r Já tomu nějak nerozumim! Prosím o vysvětlení.Vždyt ted už jezdí mraky Octávek II a to se jako budou ztahovat nebo jak tomu mám rozumnět??? Ne ne. bavíme se o policejních autech. Jednalo se o to, zda budou cajti jezdit i v policejních octavkách po face nebo ne.
Říjen 27, 200915 r Ano ano, potvrzuji co jsem nedávno sám vyvracel. Už i u nás má "cizina" nové face oktávky. Zatím jen s motorizací 1.6 MPI ;-)
Prosinec 12, 200915 r Nevíte už někdo jak to je s face policejníma octavkama??? Budou už policajti dostávat face, nebo pořád old face???? Jo v Opave uz taky maji O II Face v kombajnu....
Prosinec 12, 200915 r Do kdy sou planovany ty dodavky? Kdyz tak premejslim, tak sem v posledni dobe uz snad nenarazil na Feliciu. Ale na druhou stranu ani na FII a to ani v civilu.
Prosinec 12, 200915 r Mas pravdu,feldy nejezdi vubec a f2 jsem taky nevidel.. i kdyz v Opave meli civilni f1 s bradavici a asi pred mesicem ji zrusili a v Krnove taky,tam nabrali pri honicce 2 lidi na prechodu... Tak si ted davam majzla a cekam s cim vyjedou protoze obe byli na totalku. Mozna prekvapi a dostanou f2?? Nebo spis nejakou o1-2...
Prosinec 12, 200915 r chodim kolem baraku u kteryho stojijou civilni hlavne FI a o OI, novy ale jenom ty bezny OII, facelift sem videl snad ve trech kouscich
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.