Publikováno Říjen 16, 200816 r Zdravím všechny znalce. Na netu jsem hledal věci co mám teď v plánu měnit a objevil jsem značku Pilenga, od které tam nabízejí kotouče na octavii. Máte někdo s touto značkou nějaké zkušenosti? Já ji teda neznám. Cenově je stejná jako Ferodo, záleží na na jednotlivých www. stránkách. Díky za poznatky.
Říjen 16, 200816 r Tak o téhle firmě jsem taky ještě neslyšel. Já bych na brzdách neexperimentoval a držel se osvědčených značek jako třeba to tebou jmenované Ferodo a pokud je za stejné peníze jak píšeš, tak bych určitě bral Feroda. Tímto se nechci nějak dotknout značky Pilenga, možná to jsou kvalitní brzdy.
Říjen 16, 200816 r Tyhle kotouče jsem viděl snad jen na stránkách autokelly... kvalitu neznám, ale jsou mi až podezřelé. Na brzdách bych nešetřil a volil osvědčené výrobce! Mimochodem kotouče přeci nejso sezoní zboží, tak rozdíl několika stokorun není kritický, např. já jsem pořídil komplet desky, kotouče od uživatel Sebo tuším za 4500,- a nějaké drobné - a jsou to značkové Zimerman, desky Ferodo - nic se mi nekroutí a brzdí to velice dobře. Tím komplet mám na mysli, komplet auto... = 4kotouče a 4páry desek Upraveno Říjen 16, 200816 r od lukash
Říjen 16, 200816 r presne tak doj osvedcene veci ja sed dal predni zimerman 700kus TRWdesky 780 a do zadz sem dal nejaky francouze ci co a pekne naprd oni delaji ty desky sesikmeny nevim ktery vul to vymyslel
Říjen 16, 200816 r Na Octaviích s nima skušenost nemám ( Pietro Pilenga ), ale dávám je na Peugeoty Partner ( tam vycházej cenově dobře a čínu nechci ) a problémy nejsou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.