Listopad 19, 200816 r Uz to tu bolo popisane. Pozri si schemu a podla nej zistis, ze na vstupe je kostra a plus, na vystupe je meniace sa napatie. Odideny byt moze, napriklad moze mat vydranu odporovu drahu. Ale je to dost nepravdepodobne.
Říjen 12, 200915 r Tak uz jsem tu dlouho nebyl a neotravoval s nejakou veci! Takze,nechybalo se mi naklapeni svetel na levem svetle u ridice,koupil jsem nove motorky na nejake opravy kaslu,ta cena je takova jaka je!Ale kus vymenil jsem motorek a ono nic!Novy se taky nehybe,tak jsem to chtel hned rozbit,ale uklidnil jsem se a zkusil cele leve svetlo pripojit na konektor praveho svetla!No a ouha ono to taky nefugovalo!Mam ty nove motorky dva,takze chyba neni v tom novem,protoze ze by byly oba nove taky v haji pochybuju!Muzete mi poradit jak si s tim pohrat?Je tam takovy cerny konektor ve svetle,kde bych asi nejpravdepodobneji videl tu chybu!Uz jsem ho vytahnul z toho svetla,ale nevite da se to nekde koupit nebot cele svetlo se mi nechce kupovat ani za tu .... Asi nekde vrakac nebo tak ze?Dikes za jakekoliv rady a napady! Upraveno Říjen 12, 200915 r od Chossse
Říjen 12, 200915 r Skus si premerat najprv, ci sa na motorcekoch meni napatie pri otacani ovladaca. Asi nie, tak pozri na kabloch toho konektora na svetle. Ak ani tam nic, tak zmeraj vystup z regulatora. Aj ten mohol odist.
Říjen 13, 200915 r Tak uz jsem tu dlouho nebyl a neotravoval s nejakou veci! Takze,nechybalo se mi naklapeni svetel na levem svetle u ridice,koupil jsem nove motorky na nejake opravy kaslu,ta cena je takova jaka je!Ale kus vymenil jsem motorek a ono nic!Novy se taky nehybe,tak jsem to chtel hned rozbit,ale uklidnil jsem se a zkusil cele leve svetlo pripojit na konektor praveho svetla!No a ouha ono to taky nefugovalo!Mam ty nove motorky dva,takze chyba neni v tom novem,protoze ze by byly oba nove taky v haji pochybuju!Muzete mi poradit jak si s tim pohrat?Je tam takovy cerny konektor ve svetle,kde bych asi nejpravdepodobneji videl tu chybu!Uz jsem ho vytahnul z toho svetla,ale nevite da se to nekde koupit nebot cele svetlo se mi nechce kupovat ani za tu .... Asi nekde vrakac nebo tak ze?Dikes za jakekoliv rady a napady! Skus tie 2. NOVE motorceky napojit do praveho predneho svetla .Ak tie motorceky nepojdu tak su zle aj ked su NOVE!!!
Listopad 17, 201212 r Zdravím, potřebuju vyměnit motorek naklápění na pravém světle. Na základě návodu, co jsem našel jsem vytáhnul světlo, všechno v pohodě ale nejde mi vytáhnout to servo. Šrouby jsem povolil, ale ta kulička je tam nějak navlečená a motorek nemůžu vytáhnout ať s ním kroutím a tahám jak chci. Nikde to nikdo neřešil - každý napsal, že ho povolil a vytáhnul - tak si připadám jak debil. Nevíte, kde by mohl být zádrhel? V tom návodu psali i něco o povolení šroubku, co drží ten kloub, k tomu se ale nedá dostat (aspoň podle mě). Dík za rady.
Listopad 17, 201212 r Ano mas pravdu, je to jen nacvakle neb zahakle, nekomu to jde zlehka, nekomu ne, pokud ti to nepujde, sundej zadni prachovku (kryt zarovek) a parabolu si pridrz pro zpetne namacknuti Prikladam fotecky servomotorku HELLA ovladani svetel - predfacelift, facelift motorky fota najdete na prvni strane tohoto tematu Upraveno Listopad 17, 201212 r od Host
Únor 10, 201411 r Zdravim nevite nekdo jak se mneni motorek na prednich svetlech OI rok 99?mam nove svetla a nevim jak prendat motorek.Diky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.