Aischylos Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Zdravím, chtěl sem se zeptati, jedu přes nerovnosti a slyším tupý klepot, zjistil sem, že to dělá kapota, pokud na ni zatlačím, tak jde ten zvuk z místa přímo pod sklem a pak z pravé části....nemá někdo tušení o co by mohla klepat??? nikde odpadlý lak není´, nebo tak něco....prosím o nápady...dík moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Se tam podívej, ne? Zavexluj s pantem, povytoč dorazy na kapotě v předu, no co já vim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Setkal jsem se s tím taky. Ale u Favorita. Klepalo to v pantu. Pant jsem vyndal, na kovadlinu přiměřeně sklepnout, namazat a OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukys.z Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Jak radi Tomas. Jsou tam gumovy sroubovaci podpery, tak si s tim zkus jen pohrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 (editace) Zdravím, zeptal bych se, jestli když zatlačíte rukou na zavřenou kapotu dole vprostřed mezi světly nad symbolem Škoda nad zámkem, jestli vám ještě o kousíček dosedá a lehounce ťukne v zámku, když se povolí vrátí se o ten kousíček zpět. Je to tak půl až necelý milimetr. Seřizoval jsem teď dorazy, protože mi drnčela maska a nevím, jestli původně byla ta kapota úplně "tvrdá" nebo šla zatlačením nad zámkem ještě lehce stlačit. Editováno: 14. Duben 2011, autor: amissus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Já tam mam dost velkou vůli. Když kapotu zavírám gravitací tak ještě zadrnčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.