Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

vymenil jsem akumulator a resim, co s tim starym. Vlastne se ptam, kam se da odlozit, kde se o nej odpovedne postaraji? Ne ze bych byl ekolog a vazal se retazema na stromy, ale to olovo prirode moc neprospeje.

Navic se mi podarilo vystrachat na chate jeste jeden akumulator z feldy, tak mam dva, kterych s potrebuju zbavit. (pokud mozno environmentally friendly).

diky za vase zkusenosti

Honza

Vloženo
Dokonce jsou firmy, kde je vykupují, jelikož cena olova roste. Já měl taky dva a tak jsem je odvez do sběrného dvora a dostal jsem za každý ještě 100,- Kč, takže nakonec jsem měl 200,- Kč doma a to se počítá. ;)

např. http://www.kovopb.cz/cz/news_detail.php?in=65

Když prohledáš internet, určitě něco najdeš v tvém bydlišti. :)

To je zajimava informace...poohlednu se u nas, jak to tu maji. dik!

Vloženo (editace)

Taibor1:

A nepleteš si náhodou "alternátor" a "akumulátor" ? lol

Ak to bol iba preklep a myslel si akumulátor (teda autobatériu) tak by som sa zaujímal o adresu tej firmy, lebo dnes som menil baterku a tak mám momentálne jednu starú volnú a keby dávali 1000sk/kus, tak sa posnažím a u nás na firme by som ešte zo 10 starých akumulátorov pohodených v garážach našiel a bol by dobrý "busines" :smich:

Editováno: , autor: BEDUIN
Vloženo (editace)

myslim, ze to byl preklep. Altiky se repasuji za slusne ceny, ale autobaterie konci v lepsim pripade recyklovany

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Vloženo (editace)

1Kg= 1Kč, dostal jsem svých 32Kč a jsem spokojnej, že to nemusím řešit :-)

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...