Publikováno Říjen 24, 200816 r Ahoj, vymenil jsem akumulator a resim, co s tim starym. Vlastne se ptam, kam se da odlozit, kde se o nej odpovedne postaraji? Ne ze bych byl ekolog a vazal se retazema na stromy, ale to olovo prirode moc neprospeje. Navic se mi podarilo vystrachat na chate jeste jeden akumulator z feldy, tak mam dva, kterych s potrebuju zbavit. (pokud mozno environmentally friendly). diky za vase zkusenosti Honza
Říjen 24, 200816 r Já odevzdávám u nás do technických služeb, tam už je zlikvidují dle ekologických norem(doufám)
Říjen 24, 200816 r Doporučuji sběrný dvůr nebo místo, kde jsi koupil nový accu, případně místo, kde se accu prodávají.
Říjen 24, 200816 r Dokonce jsou firmy, kde je vykupují, jelikož cena olova roste. Já měl taky dva a tak jsem je odvez do sběrného dvora a dostal jsem za každý ještě 100,- Kč, takže nakonec jsem měl 200,- Kč doma a to se počítá. např. http://www.kovopb.cz/cz/news_detail.php?in=65 Když prohledáš internet, určitě něco najdeš v tvém bydlišti.
Říjen 24, 200816 r halda za barákem nebo místní smetiště u lesa lol Upraveno Říjen 24, 200816 r od rolbař
Říjen 25, 200816 r Autor Dokonce jsou firmy, kde je vykupují, jelikož cena olova roste. Já měl taky dva a tak jsem je odvez do sběrného dvora a dostal jsem za každý ještě 100,- Kč, takže nakonec jsem měl 200,- Kč doma a to se počítá. např. http://www.kovopb.cz/cz/news_detail.php?in=65 Když prohledáš internet, určitě něco najdeš v tvém bydlišti. To je zajimava informace...poohlednu se u nas, jak to tu maji. dik!
Říjen 28, 200816 r Ja som to riešil predaním jednej firme ktorá repasuje alternátory. Čiže 1000,- za pokazený alternátor.
Říjen 28, 200816 r Taibor1: A nepleteš si náhodou "alternátor" a "akumulátor" ? Ak to bol iba preklep a myslel si akumulátor (teda autobatériu) tak by som sa zaujímal o adresu tej firmy, lebo dnes som menil baterku a tak mám momentálne jednu starú volnú a keby dávali 1000sk/kus, tak sa posnažím a u nás na firme by som ešte zo 10 starých akumulátorov pohodených v garážach našiel a bol by dobrý "busines" Upraveno Říjen 28, 200816 r od BEDUIN
Říjen 31, 200816 r Autor myslim, ze to byl preklep. Altiky se repasuji za slusne ceny, ale autobaterie konci v lepsim pripade recyklovany Upraveno Listopad 3, 200816 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Listopad 6, 200816 r Autor 1Kg= 1Kč, dostal jsem svých 32Kč a jsem spokojnej, že to nemusím řešit :-) Upraveno Listopad 6, 200816 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.